ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Για την ανάρτηση σας “Ειναι ξαδελφια ;”

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ  ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ….
ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΡΕΠΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ!.. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Υ.Γ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ (ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ) ΤΗ ΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ!…

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ !
ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΕΛΙΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ …ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΟ ΑΝΑΝΥΨΕ??????????

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΞΣΗ ΟΛΟΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ???? ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΒΡΙΖΕΣΑΙ ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ…ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ…ΕΣΤΕΛΝΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ…ΣΤΑΘΗΣ.

    Reply
  3. panais

    Για να ζητά δημόσια συγνώμη με το βαφτιστικό του σημαίνει έχει ταπείνωση και ακομα είναι άντρας …. στέλιο σε ευχαριστούμε και μια και το έφερε η κουβέντα ,τώρα, ζητάω και εγώ συγνώμη με την σειρά μου σε όσους στεναχώρησα!Ζητάω συγνώμη είτε φταίω ήτε δεν φταίω,ακόμα να τολμήσω, ζητάω συγνώμη στην θέση των ανώνυμω υβριστών που θα έκαναν την σκέψη να ζητήσουν αλλά δεν τολμούν…Μα πιό θαρεττά ζητάω συγνώμη ξανά στους ιδεολογικά αντίθετα απο μένα εχθρούς μου που τους στεναχώρησα με τα σχόλια μου!Και μία ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ σε μιάν κοπέλα που βράζει απο οργή και μίσος για τα προβλήματά της, χωρίς καν να με γνωρίζει με μισά και το δέχομαι, θέλω να της πώ ότι και να μου λέει προσεύχομαι γιαυτήν ο Θεός να την έχει καλα, την πολυαγαπημένη μου Κ……..α, και ότι την καταλαμβαίνω απόλυτα!Διότι εκεί που είσουν είμουνα και εδώ που είμαι θα ήθελα να έρθεις!!!Παρακαλώ τους υβριστές μου μία συγνώμη απο εμέναν τον Αχιυβριστή και λέω ας γυρίσουμε σελλίδα περασμένα ξεχασμένα,ας ξαναγνωριστούμε και ας αλληλοσυγχωρεθούμε και επιστρέψετε στο μπλοκ Ερμη,Οhara,Ζηκο(σε πεθύμησα),Υπατία,κ.α φίλους και εχθρούς ελάτε πίσω και θα τα βρούμε…μόνο να σεβόμαστε και να εκφραζόμαστε χωρίς βρυσιές για τα πιστεύω ό ένας του άλλου…εγώ στο τέλος της ημέρας παρόλον Ορθόδοξος Χριστιανός έχω φίλους και άθεους και δωδεκαθεϊστες,και άθρησκους,και καθολικούς και ένα σορό αλλόθρησκους λόγο επαγγέλματος…σέβομαι την γνώμη του άλλου απόλυτα!ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ!ΜILLES CHRISTI.PANAIS

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Γελοια ανάρτηση και αυτή, αλλά και αυτή που αναφέρεται στον τίτλο. Γελοιοδέστατες γελοιότητες.

    Όσο για τον Στέλιο, ας ζητήσει συγνώμη πρώτα γιατί είναι γάβρος, δεύτερον γιατί είναι ΠΑΣΟΚ και τρίτον γιατί είναι μάλαξ (είδατε; το έγραψα κόσμια).

    Μαλάκες τσιφτετέλληνες φραπεδάνθρωποι.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ….
    ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΊΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΕΛΠΙΖΩ,
    ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ? ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΗΝ ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΚΟΠΛΕΞΙΣΜΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ ,ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΙΡΩΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ? ΛΕΣ?????????? ΟΛΟΨΥΧΑ !!!ΜΑΚΑΡΙ!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΙΝΗΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

    ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Πρέπει να διαφυλάξουμε με νύχια και με δόντια τέτοια site, που μας δίνουν το δικαίωμα να δημοσιεύουμε και να σχολιάζουμε ότι θεωρούμε σωστό.

    Οι διαφορετικές απόψεις και θέσεις, χωρίς τραμπουκισμούς και κανιβαλισμούς, καθιστούν σε ένα κράτος την δημοκρατία.

    Το κάψιμο ανθρώπων, βιβλίων, ιδεών, και απόψεων, καθιστούν και επαναφέρουν τον μεσαίωνα.

    Μην αναγκάζετε ποτέ με οποιονδήποτε τρόπο κάποιον να συμεριστεί την γνώμη σας, τον σεβασμό των απόψεων και των ιδεών δεν τον απαιτείς, απλά τον κερδίζεις.

    Η συγνώμη είναι ταπεινότητα και η ταπεινότητα ανδρεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    μπραβο φιλε Στελιο η Στύλιε δλδ στυλε, στηριγμα στα αρχ. Ελληνικα και προστατη των βρεφων κατά την ορθοδοξια. Ενας συνονοματος

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΕΛΛΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ.ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ.

    Reply
  10. jim_kaltsos

    δε πειραζει ρε φιλε. ανθρωπος εισαι και συ. αρκει που το ειπες. γιατι ομως? τι συνεβη??? χαχαχαχα

    Reply
  11. Ανώνυμος

    SAS EYXARISTW POLY GIATI ONTWS EIXA STENAXWRITHEI ME TO THEMA. OTAN IREMISA KAI TA IDA PIO PSIXREMA KATALABA PWS AYTO POY FWNAZW SE OLOYS MOY TOYS GNWSTOYS KATAFERAN NA TO KANOYN SE EMENA.(OTI OLOI EINAI BALTOI KAI SE TETOIES ORES NA MAS KANOYN NA MISOYME O ENAS TON ALLON ,O ELLINAS TON ELLINA, KAI NA MI MPOROYME NA DOYME TO TI MAS PERNANE KAI TO TI PRAGMATIKA THELOYN!) EYXARISTW KAI ALLI MIA FORA SIGGNOMI KAI APO TO BLOG KAI APO TON ANWNYMO POY EPITETHIKA DISTIXWS ME TO XEIROTERO FRASTIKO TROPO (POY DEN ME EXEFRASE POTE)
    FILIKA STELIOS

    Reply
  12. Thaleia

    Μπράβο, Στέλιο! Παλικαρίσια η κίνησή σου! Με κραυγές και βρισιές, το λίγο δίκαιο που διεκδικεί κανείς, εύκολα το χάνει.
    Κρίνω, ότι για να γράφεις στο blog αφ΄ενός σε καλύπτει κι αφ΄εταίρου το θεωρείς αξιόλογο.Επομένως, ένα φίλο τον προστατεύεις και δε προσπαθείς να του κάνεις κακό.
    Εξ΄άλλου δεν είναι ντροπή, απεναντίας είναι τιμή, να έχουμε επίπεδο συμπεριφοράς και λόγων.
    Η συγγνώμη σου, και με υπογραφή, παρακαλώ!, φανερώνει άνθρωπο με υποδομή και υπόβαθρο.
    Οι αρχαίοι έλεγαν: " Αρχή άνδρα δεικνύει"
    Καλώς ήρθες Έλληνα!
    Θάλεια

    Reply
  13. Fotis

    Φίλε Στέλιο.
    Απο το άρθρο σου καταλαβαίνω ότι είσαι ένας άνθρωπος ευαίσθητος με αυτογνωσία και μεγαλείο ψυχής.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *