Η ξεφτίλα του Έλληνα ραγιά.


Μας κυβερνάει ο Πεταλωτής.

Για τη ξεφτίλα του Έλληνα ραγιά έχω μιλήσει πολλές φορές. Ίσως να μίλησα και πρώτος για τους σύγχρονους ραγιάδες που υπομένουν τη λεηλασία της κυβέρνησης των αρπακτικών.

Ο Έλληνας ραγιάς λοιπόν, άξιος της μοίρας του, απολαμβάνει κάθε μέρα το βιασμό του από την κυβέρνηση του “λεφτά υπάρχουν” ενώ ταυτόχρονα ανέχεται υπαλλήλους του ΔΝΤ οπως ο Γιώργος Πεταλωτής να απειλούν τα blog με φίμωση, επειδή τολμάνε να ασκούν κριτική στα “εγκλήματα” που διαπράττουν…

Η κατά ΠΑΣΟΚ έννοια της ελευθερίας του λόγου περιορίζεται όπως είναι προφανές μόνο σε όλους όσους γλύφουν και στήνονται τεντώνοντας τον πισινό τους στο Αγά της κυβέρνησης.
Μπορεί ο Πεταλωτής και οι όμοιοί του να έχουν συνηθίσει να βλέπουν κατεβασμένα παντελόνια αλλά πρέπει να μάθουν ότι ο καιρός που έλυναν και….
.

έδεναν ΠΕΡΑΣΕ.

Θα αντιμετωπίζουν κάθε μέρα τη βασανιστική και εξοντωτική κριτική μέχρι να μας απαλλάξουν από την καταστροφική παρουσία τους.
Δεν αξίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ γιατί δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να τον κερδίσουν.
Δεν αξίζουν ευνοϊκής μεταχείρισης γιατί ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ για το σημερινό μπουρ…ο που κατάντησαν τη χώρα.

Ο Πεταλωτής αφού έλυσε τα υπόλοιπα προβλήματα της χώρας και αφού εξασφάλισε τη Δημοκρατία, την Ισονομία και τη Δικαιοσύνη που αποτελούν θεμέλιο λίθο αυτού που λέγεται δημοκρατία και το οποίο απέχει πολύ από αυτό που ζούμε σήμερα, αποφάσισε να πληρώσουν και τα blog.

Δε μας είπε όμως ο καλαμπουρτζής υπουργός για ποιο λόγο.
Μήπως επειδή ξεβρακώνουν την ανύπαρκτη κυβέρνηση του Αγά του;
Μήπως γιατί βγάζουν στη φόρα αυτά που οι πληρωμένοι και διαπλεκόμενοι φίλοι του στα ΜΜΕ καταπίνουν μέχρι πνιγμού;
Μήπως γιατί του ασκούν έλεγχο και έτσι δε μπορεί να κάνει τα πάρτυ του παρελθόντος;

Ας μας πει ο υπουργός τι ακριβώς εννοεί.

Οι απίστευτοι κυβερνώντες τον τελευταίο καιρό αντί να βγάλουν το σκασμό και να δουν πως θα κάνουν κάτι αν μπορούν για να αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών, ΤΟΛΜΑΝΕ να μας απειλούν κιόλας.

τη στιγμή που πεθαίνουν παιδάκια σε επαρχιακά νοσοκομεία από την ανικανότητα των κυβερνήσεων να δημιουργήσουν ένα αξιοπρεπές σύστημα υγείας, “πολιτικοί” σαν τον Πεταλωτή απειλούν το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης.

Να σας χαίρονται στο ΠΑΣΟΚ κ. Πεταλωτή

http://politikiprotasi.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *