Καί με το κόμμα και με το λαό το παληκάρι μας απο τη Κρήτη!!! Καλά για τόσο μαλάκες μας περνούν???

Αφιερωμένο εξαιρετικά σ όλους εκείνους που βιάστηκαν να γκρεμίσουν τα τείχη για να προτάξουν τα στήθη τους οι …”ήρωες” με σκέρτσο και με νάζι…

Μ. Κεφαλογιάννης: Θετικό πρόσημο!!! η προσχώρηση Άδωνι – Βορίδη στη ΝΔ… Γέφυρες προσέγγισης με τη ΝΔ ρίχνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, επισημαίνοντας ότι η………..
ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι του.

Σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» εξέφρασε την εκτίμηση πως η στάση που κράτησε κατά την ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής στη Βουλή κάνει καλό στην παράταξη.

Ο βουλευτής Ηρακλείου τονίζει πως δεν έχει απομακρυνθεί και ούτε πρόκειται να απομακρυνθεί από την παράταξη, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Χαρακτήρισε επαχθείς τους όρους που μας θέτουν οι εταίροι μας και περιγράφοντας τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ο κ. Κεφαλογιάννης επισημαίνει την ανάγκη η ΝΔ να προτείνει «μια ρεαλιστική αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει το συντομότερο δυνατό τη χώρα από την ύφεση και θα προσφέρει κοινωνική προστασία στους ασθενέστερους», ενώ εκτιμά πως «επείγει η νομοθετική κατοχύρωση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και του ορυκτού και υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας και η προστασία της δημόσιας περιουσίας, μέσω της τροποποίησης του Αστικού μας Κώδικα»…

Σχετικά με την προσχώρηση των Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη στη ΝΔ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θεωρεί πως αυτή έχει ..θετικό πρόσημο.

Μανωλάκη έννοια σου και δεν θα σε ξεχάσουμε!!! Ο καιρός κοντοζυγώνει ….

cretanpatriot.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *