Το «γάλα» έκρυβε…ναρκωτικά

Ροφήματα με …
ναρκωτικά λάνσαρε στη Θεσσαλονίκη ένας αλλοδαπός από τη Νιγηρία, αλλά συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, καθώς το γάλα και ο χυμός ήταν απλώς το «περιτύλιγμα» για να κρύψει τα ναρκωτικά.
Οι αστυνομικές αρχές της Φλώρινας είχαν συγκεκριμένες πληροφορίες για τη δράση του 35χρονου Νιγηριανού…

Μία μεγάλη ομάδα αστυνομικών της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, μετέβη στη συμπρωτεύουσα και οργάνωσε μία αστυνομική επιχείρηση.
Η επιχείρηση τέθηκε σε εφαρμογή τις πρώτες πρωινές ώρες χτες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Κασσάνδρου, σε μικρή απόσταση από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Εκεί εντόπισαν τον Νιγηριανό να περπατά στο δρόμο, κρατώντας μία νάιλον σακούλα. Πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να τον πλησιάσουν και να τον ελέγξουν, ο δράστης αντιλαμβανόμενος ότι εντοπίστηκε το έβαλε στα πόδια, πετώντας στο οδόστρωμα τη σακούλα.
Ο αλλοδαπός αφού καταδιώχθηκε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ μέσα στη σακούλα που πέταξε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μια χάρτινη συσκευασία χυμού 1,5 λίτρου, εντός της οποίας υπήρχαν επιμελώς κρυμμένα 21 σπιρτόκουτα με κάνναβη, βάρους 157,1 γραμμαρίων και μια χάρτινη συσκευασία γάλακτος, εντός της οποίας υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες 6 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, βάρους 129 γραμμαρίων και πέντε κενά σπιρτόκουτα.
Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *