ΕΡΧΟΝΤΑΙ.?

Σε προχθεσινο δημοσιευμα του ισοτοπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται οτι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συναντησης μεταξυ του πρωθυπουργου Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενος πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετα τον εντοπισμο από αμερικανικούς δορυφόρους μιάς…..
επι λέξει “μαζικής εισβολής αρμάδας, πλάτους μιλίων, εξωγηινων σκαφών”, στο ηλιακό μας σύστημα, η αφιξη των οποίων αναμενεται περι τα τέλη του 2012..!!

Στο ιδιο δημοσιευμα αναφερεται οτι η αμερικανικη υπηρεσια εθνικης ασφάλειας εχει αποκωδικοποιησει σύμφωνα με το συστημα “key to the extraterrestrial messages” οπου χρησιμοποιούνται συνδιασμοί 21 συμβόλων , τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν , είναι δύο διαφορετικά.
Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι η κυβερνησή του εχει σχεδον διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε οτι αφορα την κατασκευη νεων διαστημοπλοίων, και εχει ρίξει το βαρος της σε κατασκευή επανδρομένων και μη, μικρων διστημοπλοίων, με οπλισμο ακτίνων λειζερ. (το αμερικανικο ναυτικο μολις την προηγούμενη εβδομαδα ανακοινωσε μια επιτυχη δοκιμη οπλου με ακτινες λειζερ).

Κοντα σε όλα αυτα, σημειωστε ακομη και το εξης. Ο ιδρυτης του wikileaks Ασάνζ, αν είναι ακόμη ζωντανός, το οφείλει στην εμμεση απειλή του πως άν του συμβεί οτιδήποτε , θα δημοσιευθούν αμεσως στο ιντερνετ όλα τα επισημα εγγραφα για το θέμα, γεγονος πού θα προκαλούσε παγκόσμιο χάος.

Σιγουρα, θα υπάρχουν ειρωνικά σχόλια εδω, όμως κρατήστε κατι ακομα στην άκρη τού μυαλού σας. Πως σας φαινεται η απροθυμία και το μούδιασμα των Αμερικανων για εμπολοκη τους σε νέους (μάταιους.?) πολέμους……?

ThanoSk.gr.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

210 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΠΙΣΗ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΟΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΦΗΞΗΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΚΑΖΙ Η ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Οντως η NSA έχει αναρτήσει το εγγραφο. Υπαρχει και το σχετικο link, και φωτοτυπία.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ. ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ CIA ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΕΤΡΕΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ"..!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ.????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Κατ' αρχάς ξεκινήστε να γράφετε σωστά ελληνικά. Γράφοντας με λατινικούς χαρακτήρες ή ανορθόγραφα, δείχνετε το επίπεδό σας. Σε δεύτερη φάση σταματήστε να αποκαλείτε αλλήλους "μαλάκες", διότι έτσι αποδεικνύεται ότι όλοι είσθε. Σε τρίτη φάση και πιο σημαντική σταματείστε να βλέπετε Λιακόπουλο.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ 12ΘΕΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΣ,ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟ,ΟΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ…ΑΠΟ 9.32

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ,ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΠΟ 9.32

    Reply
  7. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    28 apriliou 9:32 telika eisai poli paparas giati diavazeis ta idia vivlia me mena lew oti pisteuw se auta px ermis trismegistos ellhnes h goii ton theon ktl kai esy nomizeis oti ta xleuazw e telika eisai trompas.re LEVENTOMALAKA to ti diavazw den simeni oti ta kserw kiolas diavazw enimeronomai den eimai sigouros apla ligo tino pros ta eki.kai ola einai toso gamimena pou den ksereis ti na pisteupseis to mono pou kserw einai pws den kserw.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Μπορούμε να την φανταστούμε την ονειρική κατάσταση που περιγράφεις 10.05, αλλά μπορούμε να φανταστούμε και ένα σύμπαν ευρύτερο από τον γνωστό κόσμο των 3 διαστάσεων και με πολλούς άγνωστους νόμους φυσικής που εξηγούν όλα τα ανεξήγητα.

    Δηλαδή μπορεί να είμαστε σε μια ιδεατή μεν πραγματικότητα σαν όνειρο, που όμως έχει κι αυτή τους νόμους της και τους περιορισμούς της, και επομένως ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΖΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ…ΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ;..ΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ;..ΣΤΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ;..ΣΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ;..ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ;..ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ.{{ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ}}.ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..{ΜΑΤΡΙΞ}..ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΣΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ,ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ..ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΠΑΚΟΗ ΜΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ…{ΑΝΩΝΥΜΟΣ}..

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΔΙΑΣ ΚΤΛ…Η ΕΙΣΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.. Η ΕΠΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ..ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΟ ΛΕΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑ..ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΛΕΕΙ ..ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΙΟ ΚΑΚΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΔΙΑΚΟΜΩΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ..ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΗΚΟΥΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    παιδιααααα…η ουσια ειναι μια…!!! Ερχονται…!! και τοτε θα γελασει η θα κλάψει ο κάθε πικραμενος.

    Reply
  13. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΤΟΤΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΗΓΕΙΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΕΓΩ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΑΚΟΥΩ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Και που είδες να παριστάνω ότι τα ξέρω όλα; Εξηγήσεις για τις ανακοινώσεις του άρθρου επιχειρούμε, κι όποια εξήγηση δεν σου αρέσει δώσε εσύ καλύτερη. Μόνο παπάδες μην επικαλείσαι γιατί είναι πανάσχετοι.

    Reply
  15. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΔΛΔ 11:20 ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ; ΤΕΛΕΙΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΕΕ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΙΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΛΥΦΩΚΟΛΙΑ!!!ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΛΔ ΕΛ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ Ο ΔΙΑΣ ΔΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙς ΟΛΑ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΒΟΙΔΟΣ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Η επιστήμη σαν υποσύνολο της ορθής σκέψης προτείνει εξηγήσεις και οποιαδήποτε εμπειρική παρατήρηση δεν συμφωνεί με τις εξηγήσεις λαμβάνεται υπόψη και αναζητούνται άλλες εξηγήσεις.

    Το αντίθετο δηλαδή από ότι κάνουν οι δογματισμένοι σαν τον 9.15 που απλά μεταφέρουν ότι τους έμαθαν άλλοι (αν όχι στο κατηχητικό). Και αποκαλούν μαλακία οποιαδήποτε καινούρια εξήγηση. Εξ' ιδίων τα αλλότρια κρίνεις βόιδι 9.15 που νομίζεις ότι απλά λέμε τι διαβάσαμε κάπου.

    Reply
  17. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΡΕ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑ ΝΑ!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    1.25 ΑΝ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ;ΕΜΕΙΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    12.21 σιγά τα αυγά, ο θεός είναι το σύνολο των συνειδητών όντων και άρα η κακία που βγάζουμε δεν είναι παρά έκφραση του Θεού όπως και η καλοσύνη και τα δύο αφήνονται να υπάρχουν γιατί σπρώχνουν την εξέλιξη. Αν είμασταν όλοι παναγίτσες θα λίμναζε η εξέλιξή μας.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΤ…ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ {ΑΚΟΥΣΤΕ}ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΡΕΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΜΟΙΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΜΟΙΟ{ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ}ΡΕΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..{ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ}..ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΗΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ;{ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ}..ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ {ΖΗΛΕΙΑ ΜΙΣΟΣ Κ.Τ.Λ.} ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ;ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ;ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ;…ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΒΒΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΤ..ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ..ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ.ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΩ..ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ,ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ,ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ!..ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..ΜΗΠΩΣ ,ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΟ ΠΕΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;;ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ;;ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ.

    Reply
  23. PIROVOLIMENOS

    GOUSTARO!!!!!!!!!!..DEN IXSERA OTI ASXOLOUNTE TOSOI ME AUTA TA PRAGMATA..OUTE OTI POLOI GNORIZOUN TI ONTOS PAIZETE KAI TI ERXETE..NOMIZA OTI EIME MONOS KAI PIROBOLIMENOS..ALI8IA TO BLOCK MIA STALA GIATI EXSAFANISTIKE?..O TIPOS EKI TA ELEGE OLA XARTI KAI KALAMARI..TORA DEN MPORO NA TON VRO POU8ENA…XSERI KANIS GIATI?

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΑΝΤΑ ΕΡΕΥΝΑ..ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.{{ΘΑΥΜΑΤΑ}}.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΦΡΑΠΕΔΙΑ , ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ 11.16 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΣ,ΕΤΣΙ;..ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;;ΑΠΟ 2.39

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Τωρα θα σας κανω την χαρη να σας πω ενα μυστικο.
    Ο αγαπημενος μας Γ. Παπανδρεου εχει παρει τα μετρα του και δεν θα μας αφησει να παθουμε κανενα κακο . Αυτο σας το υποσχομαι .Γι αυτο να κοιμαστε
    ησυχοι .

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Χώρο που βρήκαμε για βαθιές αναζητήσεις. Δεν είναι και η κυνηγετική περίοδος να βαρέσουμε κανά στόκο.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΚΙΠΑΖΟΜΙ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝ ΤΣ ΑΕΛΣ ΑΠ ΛΑΡΣΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΜ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΑΝΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΟΥΦΣ ΝΑ ΜΙ ΠΟΥΝ ΠΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΜ ΚΑΝΑ ΚΥΠΛΟ;
    ΘΑΡΓΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟ ΑΚΟΜ;

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Μην τρομάζετε παιδιά, δεν είναι τίποτα! Το σόι του γαμπρού είναι!
    Μετα απο μια στενή επαφή τρίτου τύπου ενός εξωγήινου και μιας γκόμενας αυτή έμεινε έγκυος και είπανε να παντρετούν τα παιδιά. Απλά ήμαστε όλοι καλεσμένοι. Θα γίνει μεγάλο γλέντι.

    Μήν με ρωτήσετε το φύλο του παιδιού, αυτό δεν το ξέρω!!!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΜΉΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ…????
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ……

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ 454..! ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ 4,31 ΠΑΤΡΙΟΥΖΑΡΗ, ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.!!!

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ….!!! Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ….!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ….ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ….ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ….!!! Η ΧΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ…..

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ.! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΟΥΤΕ ΦΟΒΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΙΣΩΣ ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, Η ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ. ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ. ΔΕΝ ΒΛΑΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Πρόσεξε κανείς τι μεγάλο ποσοστό των μηνυμάτων εδώ είναι ανοικτά στο ενδεχόμενο ύπαρξης εξωγήινων; Ως ανώνυμοι μιλάμε περισσότερο για τέτοια θέματα. Αυτό γίνεται γιατί οι στόκοι που χλευάζουν ψάχνουν για άτομο για να του κάνουν προσωπικές επιθέσεις, από αυτό τρέφονται. Γαμάτε τους ελεύθερα, το ζητάει ο πωπός τους.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Oλοι καταλαβαίνουν οτι μια τέτοια ανακοινωση σίγουρα θα δημιουργουσε το απόλυτο χάος. Επομένως, οσοι πιάνουν τα μυνήματα και τις ενδείξεις , εχει καλώς. Οσοι δεν καταλαβαίνουν ή δεν μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν ή δεν πιστεύουν, δικό τους το πρόβλημα. Ουτε χλευασμοί χωράνε, αλλά ουτε και απόλυτη πίστη και πανικός. Απλά είναι ενα ισχυρό ενδεχόμενο, και αυτό με βάση τις ενδείξεις, τις μαρτυρίες, τα ιστορικά στοιχεία, και τα επιστημονικά δεομένα. Δεν βλεπω πουθενα τίποτα το περίεργο ουτε το απίθανο. Και οσοι βλέπουν συνομοσίες πίσω από όλα αυτα, μάλλον βολεύονται ετσι. Και στη τελική, ποιός να πάρει την ευθύνη να πεί "κυριοι την ταδε του μηνός θα εχουμε εισβολή ξένων όντων ". Εδω δεν ξέρουν καλα-καλα τι καιρο θα κάνει την άλλη εβδομαδα. Το ολο θέμα τελικα κολλάει στο ποτε ακριβώς. Και ειναι δικαιογογημένο γιατι δε εχεις να κάνεις με ενα ουράνιο σωμα, αλλα με μηχανες που αυξομειώνουν ταχύτητες, που κατευθύνονται…κλπ. Ολα πιθανά λοιπον.

    Reply
  37. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΦΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΛΔ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΣΥΜΦΩΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ.ΟΧΙ ΠΥΣΤΕΥΕ, ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ
    ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗ ΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟς 24 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗς ΠΙΠΕΣ ΠΟΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΙΑ?ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ?

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ!!!

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΥΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΕΓΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ Ας ΠΟΥΜΕ..ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ;;;

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΕΡΡΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΠΩΣ;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ..ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ..Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ..

    Reply
  44. Ανώνυμος

    1.48 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ…ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΕΙΠΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ.ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΗΜΜΑΣ

    Reply
  45. Ανώνυμος

    1.48 ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    οτι έρχονται, έρχονται …
    ποιοι έρχονται είναι το θέμα.
    Θα είναι γήινοι, εξωγήινοι ή ενδογήινοι?
    Θα είναι φιλικοί ή εχθρικοί?
    Θα είναι πραγματικότητα ή oφθαλμαπάτη?
    Πότε σκοπεύουν να εμφανίσουν τον Μετρέγια?
    Ένα πάντως είναι το σίγουρο..
    ΟΤΙ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ..
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    Reply
  47. Ανώνυμος

    1.14 αυτό γίνεται μόνο όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση ύπνου. Και μόνο που ξέρει κάποιος ότι τον βλέπουν σαν προβλέψιμο πρόγραμμα, κινητροδοτείται να γίνει απρόβλεπτος και πλήρως συνειδητός.

    Reply
  48. Ανώνυμος

    1:14 ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΣΕ MMORPG …. ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΛΥ NOOBAS ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ!

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΒΒΑΙΟ…Η ΥΛΗ ΠΡΟΥΠΕΙΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΠΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ

    Reply
  50. Ανώνυμος

    ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Μ.Α.Τ.Σ. ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

    Reply
  51. Ανώνυμος

    ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΜΑΣ;

    Reply
  52. Ανώνυμος

    OTI EΙΠΕ Ο 08:00 !

    Για βαρέστε τεχνοείδωλα της αβύσσου και δείτε γιατί η εκκλησία λέει ναι, υπάρχουν και εσω και εξω-γήινοι.
    Αλλά τίνος είναι;
    και παρακαλώ, μην πιστέψετε ποτέ οτι ο Τριαδικός Θεός είναι ο άρχων αυτού του κόσμου.
    Οπως επίσης οτι, ε, μάλλον τυχαίο είναι οτι όλα πάνε κατά διαόλου, ενώ αυτοί που "ελέγχουν" τον πλανήτη πασχίζουν για το καλό μας. Ολης της γης…

    Την είχες την αθωότητα φίλε αναγνώστη, αλλά σε έκαναν και την έχασες.

    Καλή καρδιά…

    Reply
  53. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΜΕ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Ενα είναι σιγουρο. Ειμαστε στην απ έξω, δεν ξέρουμε τι παιζει. Οι πληροφορίες ειναι επιλεκτικές, λιγες, ασαφείς. Μισες αλήθεις, μισα ψέμματα και πάρα πολλα μυστικα, μεχρι να αρχισουμε σιγα σιγα να το συνηδειτοποιούμε.

    Reply
  55. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ 12:52 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!! ΕΣΥ ΑΠΕΞΩ ΑΠΕΞΩ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ….!!!
    ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ??? ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΣΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟΝ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!

    Reply
  56. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ..ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ..

    Reply
  57. Ανώνυμος

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ Π.Χ ΡΩΣΙΑ Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ.ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΒΥΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.
    ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.
    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΜΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΛΗ.

    Reply
  58. Ανώνυμος

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ Η ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ, ΕΧΟΥΝ "ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ" ΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ Η ΑΠΙΘΑΝΟ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ I.Q. ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΙΝ 2000, ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΞΗΤΙΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΘΟΥΝ.? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.?

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

    Reply
  60. Ανώνυμος

    12:34
    Βεβαιος ειναι μονο αυτος που εχει δει και εχει ζησει την ιστορια!!!
    Κανεις απο εμας δεν ηταν εκει για να μιλαει με σιγουρια…οσοι δεν κοροιδευουν ας το κρατησουν στην ακρη του μυαλου τους ετσι απλα σαν μια πιθανοτητα….και οσοι απο εσας το πιστευουν να μην το παιρνουν ως δεδομενο γιατι σε περιπτωση που δεν γινει η ελευση τοτε πανικος και καταθλιψη θα σας πιασει θα απογοητευτειτε και θα αισθανθειτε πιο μονοι απο ποτε!!!
    Ηρεμια…οτι κατι συνταρακτικο θα συμβει συντομα ειναι το μονο σιγουρο ας ελπισουμε να μην ειναι εις βαρος μας…αλλα αν ειναι ας ειμαστε ετοιμοι να τα θυσιασουμε ολα!!!

    Reply
  61. Ανώνυμος

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΟΝΙΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; Ο ΟΜΠΑΜΑ; Ο ΠΟΥΤΙΝ; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ

    Reply
  62. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.

    Reply
  63. Ανώνυμος

    Tελικά, ολοι, μα σχεδον ολοι, χλευάζουμε αυτο πού δεν κατανοούμε, η που δεν μπορούμε να αποδεχθούμε. Τι το περίεργο πού ξαναερχονται.??? Η μηπως δεν εχουν ξαναέλθει στο παρελθόν.?? Η γη είναι διάσπαρτη απο τα ίχνη τους..Δεν είναι απαραιτητο να είναι "εχθρικοι", είναι όμως σίγουρα διαφορετικοί. Και φυσικά αυτο πού δεν καταλαβαίνουμε το θεωρούμε εχθρικό ή απλως γελοιο η ακομα και απιθανο. Τα πράγματα είναι απλά. Στο παρελθον οταν μας ξαναεπισκέφτηκαν δεν ξεραμε το πότε, ήλθαν ξαφνικα.Τωρα είναι δυνατον να υπολογισουμε το πότε.Αυτη ειναι και η διαφορά. Να είστε βέβαιοι πως υπάρχουν πολλοι άνθρωποι που γνωρίζουν το πότε.

    Reply
  64. Ανώνυμος

    12.21 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ

    Reply
  65. Ανώνυμος

    12:17
    Η αισθηση που εξαπαταται πιο ευκολα απο τις αλλες ειναι η οραση και αυτη που εμπιστευομαστε με διαοφρα πιο πολυ απο τις αλλες ειναι παλι η οραση!!!
    Μην ανυσηχεις και εχω ξεπερασει πλεον αυτο τον τοιχο που μας βαζουν μπροστα…πιστευω πως ειμαστε πολλοι πλεον που εχουμε καταλαβει τι συμβαινει γυρω μας και ποση κοροιδια μας πουλανε!! Μην πιστευεις ομως παντα το αντιθετο απο αυτο που πασαρουν γιατι μπορει να πεσεις εξω….πολλες φορες κανουν προπαγανδα πανω στην προπαγανδα για να σε οδηγησουν εκει που θελουν αυτοι επειδη ξερουν πως πλεον εχουμε πονηρεψει!!!

    Reply
  66. Ανώνυμος

    12.11 ΑΠΟ 11.57 ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝ ΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ..Π.Χ.Ο ΙΗΣΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΤΡΙΞ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ

    Reply
  67. Ανώνυμος

    11,41 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ……ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
    ALLIEN SICKBOY

    Reply
  68. Ανώνυμος

    11.57 ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    Reply
  69. Ανώνυμος

    11.46 ΑΠΟ 1142Α ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ.ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ

    Reply
  70. Ανώνυμος

    ΙΧΩΡ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΟΙ ΕΛ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ!!! ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ???? ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΙΧΩΡ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!!!
    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΧΩΡ!!! Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ…!!!

    Reply
  71. Ανώνυμος

    11.39 ΑΠΟ 11.28 ΟΜΗΡΟΣ..ΡΕΕ ΔΕ ΑΜΒΡΩΤΟ ΘΕΙΚΟ ΙΧΩΡ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΙΘΕΙ….ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ!!

    Reply
  72. Ανώνυμος

    Φιλε 11:42
    ειμαι ανοιχτος σε ολα μεχρι ενα οριο…το θεμα ειναι πως θα ειμαστε εδω (αν ειμαστε καλα) και θα δουμε αν θα βγουν ολα οπως εχουν γραφτει!!
    Σε περιπτωση ομως που δεν γινουν τι θα πουνε ολοι?? Οτι απλα εγινε λαθος εξηγηση των γραφομενων και θα δωσουν παλι μια αλλη ημερομηνια!!!
    Διαβασε τον Παππουλη μας Παϊσιο και δες αυτα που ερχονται απο εκει και αφηστε τους εξωγηινους!!!
    Και ειλικρινα δεν θελω κανενας καραγκιοζης να ειρωνευτει τον Παππουλη γιατι οτι ειχε πει βγαινουν χαρτι και καλαμαρι!!!

    Reply
  73. Ανώνυμος

    eukeria na sfaxoume olous tous aristerous kai tourkalvanous.ante me to kalo na erthoune na xekoliasoume tis aplites knitises kai tis xekoliares tou tsiriza.

    Reply
  74. Ανώνυμος

    Το 1985 στην Γενεύη ο πρόεδρος Ρήγκαν, απευθυνόμενος στον Γκορμπατσωφ ειπε " αναρωτιέμαι το πόσο γρήγορα θα εξανεμιζόταν η οποιαδήποτε διαφορα μεταξυ των κρατών μας αν είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξωγήινη απειλή, και ακομα πιό πολύ αναρωτιέμαι αν ήδη δεν την αντιμεπίζουμε." Πολύ νωρίτερα το 1955 ο στρατηγος Μακάρθουρ σε λόγο του στο Γουέστ Πόιντ είπε τα εξής. " Για τον επόμενο πόλεμο τα έθνη θα είναι ανάγκη να ενωθούν γιατι ο πόλεμος θα είναι διαπλανητικός, οι λαοι θα χρειαστει να αντιμετωπίσουν όντα η άνθρώπους από αλολλους κόσμους.. Εγω δεν θα ζώ τοτε βέβαια, αλλα τα παιδια μας θα χρειαστει να το κανουν.".!
    Εαν ακόμα νομιζετε ότι όλα αυτα είναι τυχαία, ή λογια του αέρα, τότε καλή σας νύχτα…..και αυριο πρωι- πρωι φατε στη μάπα τον Αυτια, τον Παπαδάκη τον άλλο το βλακα τον Καμπουρακη , και τους άλλους γελοιους της παρέας…

    Reply
  75. Ανώνυμος

    11:28
    Ποιοι Ελληνες κατοικουσαν σε αυτον τον τοπο τοτε και ποιοι τωρα???
    Για σκεψου το αυτο και ξαναρωτα με!!!
    Τοτε ειχαν να παρουν τεχνες γραμματα και αλλα πολλα απο εμας…. τωρα τι θελουν το χρεος μας???
    Το μονο που θελουν τωρα ειναι οι κρυμμενοι θησαυροι μας που ειναι αδιαμφισβητητα αληθινοι και εμεις ειμαστε ανικανοι να τους εκμεταλευτουμε!!
    Αν εχεις καποια αλλη καλη εξηγηση θα σου ημουν υποχρεος αν μου την εδινες!!!

    Reply
  76. Ανώνυμος

    11.14 τα νοήμονα όντα δεν έρχονται να μας σώσουν αλλά να σώσουν την τοπική περιοχή του γαλαξία.

    Γιατί οι συνέπειες με την ανάπτυξη διαστρικής τεχνολογίας και από την ανθρωπότητα θα είναι η εξάπλωση της ίδιας καρκινικής κατάστασης που ζούμε με την καταναλωτική μανία καταστροφή της φύσης και σε άλλα αστρικά συστήματα.

    Και αυτή η εξάπλωση είναι κάτι που δεν θα επιτραπεί γιατί υπάρχουν κακούληδες που τρέφονται ενεργειακά από τη φύση παντού και είναι ακόμα πιο δυνατοί και ανώτεροι από τους σαυροειδείς που έχουμε εδώ.

    Reply
  77. Ανώνυμος

    11.14 ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ….ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ….11.14 ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ;ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    Reply
  78. Ανώνυμος

    Αργησαν οι εξωγηινοι ο πλανητης εχει ηδη καταληφθει απο τους διεστραμενους που κανονιζουν τα παντα για εμας χωρις εμας. Ας περιμενουμε αλλα πραγματα και οχι τους εξωγηινους.

    Reply
  79. Ανώνυμος

    11:07
    περιμενε τους εξωγηινους να σε σωσουν μωρη κοτα λιρατη!!!
    Ξυπνατε ρεεεε οι Αρχαιοι οπως και ο Χριστος μιλουσαν παραβολικα!!!
    Εσυ τι περιμενεις να κατεβει ο Απολλωνας και να σου πει χαιρεται ηρθα να σε σωσω και τωρα κατσε φαε και γλεντα οσο θες???
    Που καταντησαμε ρε γαμωτο….ποσο ενδοξοι ειμασταν και τι σκατα γιναμε!!!

    Reply
  80. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ, ΕΣΥ 10,58 ΦΙΑΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΣΤΑ GOODYS, ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ, ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ 450 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    Reply
  81. Ανώνυμος

    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ….ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ…ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΣΑΙΔΟΣ,ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ…ΑΝ; ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΣΤΕ…ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ

    Reply
  82. Ανώνυμος

    Γεια σας παιδια ειμαι μεσα στην Αρμαδα και ερχομαι να σας σωσω…θα σταματησουμε Σεληνη θελετε να σας φερω τιποτα??? Εδω φυτρωνουν τα καλυτερα πρασοσεληνα…!!! Συγνωμη για την καθυστερα αλλα η διαγαλαξιακη βεντζινα εχει φτασει στον Θεο!!!
    Σπρωχνοντας θα φτασουμε και θα τους γαμησουμε ολους εκτος απο εσας τα πατριωτακια μας!!!

    Σειριος (GOODYS)

    Reply
  83. Ανώνυμος

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.?

    Reply
  84. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΑ ΑΛΟΓΑ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

    Reply
  85. Ανώνυμος

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    Reply
  86. Ανώνυμος

    Ελλην εθνικιστή μην τους λες βλάκες γιατί πρώτον δεν χαμπαριάζουν και δεύτερον ο ρόλος του Έλληνα είναι να κρατήσει την ιερή γη των Ελ καθαρή απο βαρβάρους.

    Reply
  87. Ανώνυμος

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ….ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    Reply
  88. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΖΩΑ!!!..ΦΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ…ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!!

    Reply
  89. Ανώνυμος

    Ayto ta leei ola, mprabo skeptomene:

    Γιατί λέει μέν ότι έρχεται αρμάδα, αλλά που ξέρουν αυτοί τις προθέσεις τους; Μήπως βάλαν πράκτορες και εκεί ή κανα κοριό στα διαστημόπολοιά τους; Δεν νομίζω. Ο νοών νοήτω

    Reply
  90. Ανώνυμος

    Ο φιλος 9.29 εγραψε κατι αληθινό. Οντως οι Ρωσοι εκσυνχρονιζουν να καταφυγια στη Μοσχα. Γιατί άραγε, εχουν λεφτά για πέταμα? Μονο μαλάκες δεν είναι. Μαλάκες ομως εχει μπόλικους εδω, και στην Ελληνικη κοινωνία ακόμα περισσότερους. Dancing with the stars, και πάσης Ελλάδος ζώα.!!

    Reply
  91. Ανώνυμος

    ΑΧ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΥΛΑ ΑΠΟΨΕ !!! ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ!! ΤΩΡΑ!!! .. ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΙ ! ΝΟΥΜΕΡΑΔΑ!!
    ΑΠΟΨΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

    Reply
  92. Ανώνυμος

    ''ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΜΕΤΑ ΜΙΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑΝ ΝΟΥΘΕΣΙΑΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥ''!!!
    ΜΑΓΚΕΣ ΕΛ – ΛΗΝΕΣ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!….ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ… ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ …ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!! Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ! ΑΝΑΧΩΡΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ!
    ΕΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ!

    ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

    Reply
  93. Ανώνυμος

    ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ..ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ..ΕΛ ΛΑΣ;;ΤΙΙ;;ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ;;

    Reply
  94. Ανώνυμος

    vromoloxious
    οι εξωγιηνοι ειναι κομουνιστες?

    προσεχε μη σου βαλουν κανα σφυροδρεπανο στη σοβιετικη κολαρα σου και στο κωλο της πουτανας της μανουλας σου…
    αχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    Reply
  95. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    όλα αυτά μπορει να ανήκουν στο πλαίσιο της τρομοκρατίας του κόσμου.

    Tώρα αν εκσυγχρονίζουν τα καταφύγια τους οι ρώσοι μπορεί να το κάνουν για δυο λόγους,

    1 μπορεί να έχουν πέσει στην παγίδα τους, και να άρχισαν να το πιστεύουν και αυτοί.

    2 μπορεί να ετοιμάζουν κάποιον ιό για την μείωση του πληθυσμού της Γης.

    Επίσης υπάρχει και τρίτος λόγος που είναι ο εξής:
    σκεφτείτε ότι τα περισσότερα πυρηνικά εργοστάσια στην Γη είναι γερασμένα (ένα πυρηνικό ατύχημα μπορεί να γίνει τώρα και κάνα δυο την άλλη εβδομάδα) και χρειάζονται απεγκατάσταση.
    Αυτό από μόνο του είναι μεγαλύτερη αιτία (ακόμη και από τους εξωγήινους) να χτίσεις καταφύγιο.

    Στο κάτω κάτω της γραφής γιατί σώνει και καλά οι εξωγήινοι να είναι πολεμοχαρείς;;;;

    Reply
  96. Ανώνυμος

    9,52 ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ….ΜΑΣΤΟΥΡΑ!

    Reply
  97. Ανώνυμος

    9.49 ΑΠΟ9.28 Η ΛΕΞΗ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ!!!

    Reply
  98. Ανώνυμος

    Γεια σου Ελλην εθνικιστη με τη φοβερη πνευματικη σου κατασταση.Εισαι ο πιο μαγκας Ελλην.Τραβα τωρα να δανειστεις κανα ευρω για να την βγαλεις.

    Reply
  99. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ^^^&ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ=ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ Κ'ΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΦΙΛΙΩ+

    Reply
  100. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  101. Ανώνυμος

    9.49 απο9.28 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.ΒΑΛΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

    Reply
  102. Ανώνυμος

    Ο ΦΟΙΒΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…
    Η ΦΙΛΙΩ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ….
    ΕΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ….
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ…ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ
    ΟΙ Λ ΕΓΙΝΑΝ ΜΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥΝΙ….
    Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ…

    Reply
  103. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ….ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΧΑΒΑΛΕΤΖΗΔΕΣ….ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!

    ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

    Reply
  104. Ανώνυμος

    υπαρχει Ανθρωπος με κεφαλαιο το Α και ανθρωπος με μικρο α.ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    Reply
  105. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ.? ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ Η ΚΥΡΙΑ. ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ, ΤΗΣ ΛΕΝΕ.

    Reply
  106. Ανώνυμος

    Οσο και μαλάκες να είστε, οι τρισκατάρατοι και μισητοί απο ολους Αμερικάνοι, εκαναν τον χρεος τους. Πρασπάθησαν να σάς ξυπνήσουν και να σας προετοιμάσουν με διασκεδαστικά φιλμ του Χόλυγουντ, δεκαετίες τωρα, αλλα εσείς προτιμάτε τις τσόντες.

    Reply
  107. Ανώνυμος

    928 ,929 ,911,844 , 817, 813,……ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ…ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ!…..ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΚΑΠΟΤΕ ….ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ…ΩΣΠΟΥ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛ – ΛΛΗΝΕΣ (ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ) ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ…

    ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

    Reply
  108. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ 99 ΣΤΟΥΣ 100 ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΑΝ Π.Χ.ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΜΕΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΥΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ;Η ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ;

    Reply
  109. Ανώνυμος

    Η "απάθεια" της Ρωσίας για τα τεκταινόμενα στον κόσμο, και το ανεξηγητο μούδιασμα της Αμερικής, δεν σας λένε τίποτα ζώα.? Αντε μια βόλτα στη Μοσχα να δείτε που εκσυχρονίζουν τα καταφύγιά τους, και μετα τα ξαναλέμε, χαβαλέδες. Ασχοληθειτε με τα νούμερα τους πολιτικούς, και να μουνακια της τηλεόρασης.

    Reply
  110. Ανώνυμος

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΗΜΗΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑ .ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

    Reply
  111. Ανώνυμος

    ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΙΝΤΕ ??? ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΑΖΟΖΑ??

    ΜΗ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ… ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ

    Reply
  112. Ανώνυμος

    Ο Νικολάκης γράφει
    Ποιός δουλεύει ποιόν πάντως σήμερα λέγεται ή Αμερικανική κυβέρνηση πλανητάρχης έ άμα έρθουν αυτοί θά λέγονται πλανητάρχες μιά καί λόγω ανώτερης τεχνολογίας πού έχουν θά τούς ονομάζουν πλανητάρχες γιά μάς τούς κοινούς θνητούς έχαισε ή φοράδα στ΄αλώνι.Άλλαξε ό Μανωλιός καί έβαλε τήν κάππα του αλιώς .

    Reply
  113. Ανώνυμος

    ειναι να απορεις πως ενασ τοσο ψαγμενος λαος πιαστηκε μαλακας και μπηκε στο ΔΝΤ…
    μαλλον οι εξωγηινοι φταινε

    Reply
  114. Ανώνυμος

    φιλε 841…ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ .ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ. ΟΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΙΠΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΤΑ UFO EINAI ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ.? ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

    Reply
  115. mariosich

    …η αμερική καταρρέει! Οι φυσικοί πόροι το ίδιοι! Είμαστε πολλοί και μία καλή δικαιολογία για "αλλαγές" είναι η έλευση των εξωγήινων τη κατάλληλη στιγμή! Ετσι θα μειωθεί ο πληθυσμός, οι φυσικοί πόροι θα φτάσουν για όσους είναι εκλεκτοί και θα πουλήσουν όπλα και προστασία, άρα θα επιβιώσουν…

    Το Χόλιγουντ έκανε τόση δουλειά για να μας πείσει πως η ώρα φτάνει…
    Μάριος

    Reply
  116. Ανώνυμος

    Αυτοι οι οι τσαμουκάδες του κώλου που γελάνε, γιατι έτσι τους βολεύει, θα είναι και οι πρώτοι που θα ψοφήσουν απο το σοκ..Δεν βλέπετε οτι δεν γινεται τιποτα σοβαρο στον κόσμο.? οτι κανείς δεν νιάζεται για τίποτα.? οτι αλλα λογια να αγαπιόμαστε.?? Καντε πλακα μαλακες… ΦΆΤΕ ΓΑΠ , ΠΑΓΚΑΛΟ, ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

    Reply
  117. Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos

    Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά ακόμα δεν έρχονται…οι πραγματικοί τουλάχιστον. Αυτούς για τους οποίους αναφέρεται ο Ομπάμα, έιναι για τα ίδια τα αμερικλάνικα ΟΥΦΟ που θα μπουκάρουν στον πλανήτη το 2012 όταν και θα διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο. Η πρόθεση τους είναι, να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι οι "εξωγήινοι" θα είναι οι κακοί (όπως και γίνεται πάντα στις αμερικλάνικες ταινίες) και έτσι όλος ο κόσμος να δώσει το ΟΚ (παρεπιμπτόντως το ΟΚ απο την Ελλάδα το κλέψανε και αυτο ΟΚ=ΟΛΑ ΚΑΛΑ) και οι πολεμικές δυνάμεις του κόσμου να επιτεθούν με την σειρά τους…στους αληθινούς όταν αυτοί έρθουν. Γιατί λέει μέν ότι έρχεται αρμάδα, αλλά που ξέρουν αυτοί τις προθέσεις τους; Μήπως βάλαν πράκτορες και εκεί ή κανα κοριό στα διαστημόπολοιά τους; Δεν νομίζω. Ο νοών νοήτω.

    Reply
  118. mariosich

    …εδώ έριξαν από μόνοι τους οι αμερικάνοι τους πύργους τους για να επιτεθούν σε άλλες χώρες, θα μασήσουν να τα ρίξουν σε εξωγήινους αν δουν πως το οικονομικό τους σύστημα καταρρεύσει? Το ξέρουμε πως η κατηφόρα ξεκίνησε, έχουν τη τεχνογνωσία, έχουν το τρόπο να το κάνουν και θα το κάνουν! Τόσα χρόνια μας προετοιμάζουν για τα ούφα τους…

    Μάριος

    Reply
  119. vomoloxius

    Εκτός από τόν χαβαλέ.. τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αληθινό, πρέπει να συμβαίνει κάτι
    διαφορετικό που είναι πέρα από τις ικανότητές μας να καταλάβουμε αυτή τη
    στιγμή. Πρέπει να επιβάλουμε την αποκάλυψη όλων των γεγονότων, να ανα-
    καλύψουμε την αλήθεια και να δράσουμε σύμφωνα με αυτήν. Η κατάσταση
    στην οποία βρισκόμαστε οφείλεται στις δικές μας πράξεις, ή μη πράξεις, κατά
    τα τελευταία πενήντα χρόνια. Επειδή είναι δικό μας λάθος, εμείς είμαστε οι
    μόνοι που μπορούμε να αλλάξουμε τα μελλοντικά γεγονότα

    Reply
  120. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΝΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ 1)ΘΑ ΠΡΩΣΓΕΙΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2)ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΗΝΕΙ ΑΠΟΓΟΝΗ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 3)Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗς ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΔΙΑΠΛΑΝΙΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΤΗ ΣΑΝ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΩΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΙΟΝ Ε ΠΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΛΕ 4)ΝΕ ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ UFO ETH ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ .
    Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΓΗ

    Reply
  121. Ανώνυμος

    malakes gelate alla den iparxei alli eksigisi gia ola ta skata pou simvenoun ine san na prospathoun na perasei o kairos mexri kati na simvei… se olo to kosmo ta idia… kati ginete kai apla den kseroume ti mas ginete… oso gia aytous pou lene oti den iparxoun eksoigiinoi tote i poli mamakes ine i tin exoun dei kai kala oi gamao, i poli apla apo ti poli stefanidou to mono iparksiako pou exoune ine an ta pedia ta ekane i tatiana i o mamakas o antras tis….

    Reply
  122. Ανώνυμος

    ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΓΑΠ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ. ΒΛΑΚΕΣ.

    Reply
  123. Ανώνυμος

    και ποιος μου εγγυάται ρε φίλε 8.00 οτι το σχέδιο ΒLEU BEAM δεν είναι όντως κάποιο σχέδιο" ΑΡΒΎΛΑ" για να πιστέψω οτι δεν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαστημόπλοια;

    Reply
  124. Ανώνυμος

    το 2012 πουλάει,τέλος ημερολογίου αρχαίων πολιτισμών κτλ, κτλ…
    Όμως έχει και τα καλά του βρε χαζούλια, θα γλιτώσουμε από τα τοκοχρεωλύσια, χρέος , ελλείματα, 300, ψηφίζω δαγκωτό εξωγήινους τέλος!

    Reply



















































































  125. Reply
  126. Ανώνυμος

    Ε! φτανει πια οχι αλλο κουτοχορτο.Εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε.

    Reply
  127. Ανώνυμος

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ…ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑΖΙ

    Reply
  128. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ^^^&ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ=ΟΒΡΑΙΟΙ35^ΟΞΩΓΗΊ΄ΝΟΙ7562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ Κ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  129. Ανώνυμος

    ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

    ΟΡΝΕΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ BLUE BEAM PROJECT. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!!!

    ΟΡΝΕΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ…

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ…

    Reply
  130. Ανώνυμος

    ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ…
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ PC ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

    Reply
  131. vomoloxius

    Κατόπιν ενδελεχούς ερεύνης,ανακάλυψα ότι τά λέιζερ αποδείχτηκαν ανεπαρκή!!!Τό μόνο όπλο πού είναι αποτελεσματικό είναι τό κλάσιμο!!παραγώμενο από φασόλια γίγαντες Καστοριάς, είναι αδύναμοι στην ισχύ του Υδροθείο-Μεθανίου!!Εάν τούς συναντήσετε μή τούς λυπηθείτε,είναι μοχθηροί τύποι.Κλάστε τούς!!!

    Reply
  132. Ανώνυμος

    Μετά από μια ματιά σ’ αυτόν τον πλανήτη, ένας επισκέπτης από το διάστημα θα έλεγε: «θέλω να δω αμέσως τον υπεύθυνο».

    Reply
  133. Ανώνυμος

    Ας υποθεσουμε οτι ερχονται, νομιζουν οι αμερικανοι οτι με τα πιστολια λειζερ θα κλασουν καποιο αρχιδι απο τους υποτιθεμενους εξωγηινους?
    Που πατε ρε ξεβρακωτοι στα αγγουρια, σιγα μην βγαλετε και τις σφεντονες, νουμερα ε νουμερα…
    Ενας παππους μου ειπε αυτες τις μερες οτι τελη 2012 απαντες θα προσκυνησουν το Ελληνικο φως και οτι στη Σεληνη θα γινουν διαφορα…

    Reply
  134. Ανώνυμος

    Σκέψου να έχουμε διαλέξει τον λάθος θεό όμως. Κάθε φορά που πάμε εκκλησία, απλά τον κάνουμε όλο και πιο έξαλλο!

    Reply
  135. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΘΑ ΝΑΙ ΕΔΩ?
    ΚΑΠΩΣ ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ?ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ?

    Reply
  136. Ανώνυμος

    7:31 θεός υπάρχει αλλά δεν την έβαψε Αυτός,αλλά εμείς! Μας έδωσε τον καλύτερο πλανήτη να ζήσουμε και εμείς τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια! Καλά να πάθουμε τώρα οτι κι αν γίνει!

    Reply
  137. Ανώνυμος

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.

    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!!!!!

    Reply
  138. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ , ΔΙΟΤΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ….

    Reply
  139. Ανώνυμος

    Τα UFO δεν υπάρχουν. Τα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα δεν είναι παρά παραισθήσεις που δημιουργούνται εξ αποστάσεως από τους εξωγήινους.

    Reply
  140. Ανώνυμος

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΣΕ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΚΦΡΑΣΗ "ΣΤΟΝ ΦΟΥΤΣΟ ΜΟΥ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥ GOOGLE.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ " ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ " ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ NASA.
    O ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΛΛΗΝΟΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ.

    Reply
  141. Ανώνυμος

    πιπες μπλε…
    το ξαναπαμε οτι μπροστα στην καταρρευση του συστήματος τους, μας πασαρουν τα τελευταια χαρτια τους.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *