Ο Βενιζέλος πήρε αποστάσεις από τον Λοβέρδο

Τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν από χθες το απόγευμα στα δημοσιογραφικά γραφεία, και τον εμφάνιζαν να μην είναι ενήμερος για την πρωτοβουλία του Ανδρέα Λοβέρδου να… δεσμεύσει το ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, εφόσον δεν υπάρξει αυτοδυναμία, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο…..
Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Υπουργός Οικονομικών και επικρατέστερος για τη διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, άφησε μέσω κύκλων του να διαφανεί η αποστασιοποίησή του από όσα δήλωσε χθες ο πολιτικός σύμμαχός του, στον οποίο έχει αφήσει… ωφέλιμο χώρο, για να εμφανίζεται ήδη ως το άτυπο «Νο2» του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, κύκλοι συνεργατών και πολιτικών φίλων του Ευάγγελου Βενιζέλου, άφησαν να εννοηθεί ότι τέτοιες κορυφαίες πολιτικές αποφάσεις, θα ληφθούν από τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που θα προκύψει μέσα από τη διαδικασία διαδοχής του Γιώργου Παπανδρέου.

Πρόσθεταν μάλιστα με νόημα ότι «η κουβέντα γύρω από ζητήματα συνεργασιών θα αποτελέσει αντικείμενο συλλογικής συζήτησης μετά την εκλογή της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, και σε κάθε περίπτωση, η πρόταση αυτή που θα διαμορφωθεί, θα είναι εθνικά υπεύθυνη, πολιτικά συγκεκριμένη, ολοκληρωμένη και προοδευτική».

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *