ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΠΟΥΤΑΡΗ

“ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”!

Δε θα βάλει και τη γάτα του να κλαίει ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, εάν ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν καταφέρει να παραβρεθεί στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής! Σχολιάζοντας τη δήλωση του Μητροπολίτη ότι «μπορεί……
και να ασθενήσει την ημέρα της ορκωμοσίας», ο κ. Μπουτάρης είπε:

«Ε, ας ασθενήσει. Δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την ιστορία. Η εκκλησία είναι σημαντικός θεσμός και δεν μου αρέσει όταν άνθρωποι τη μεταχειρίζονται για προσωπικούς λόγους. Με τον μητροπολίτη θα συνεργαστούμε μόνο σε κοινά θέματα, όπως ζητήματα φιλανθρωπίας». Ερωτηθείς, πάντως, για το εάν θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη, απάντησε «ε όχι δα» (Απορία: Μια ημέρα μετά την εκλογή του δεν έλεγε ότι θα πάει να τον δει;).

Στη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Μπουτάρης σχολίασε και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή του για ανέγερση μνημείου για την Επανάσταση των Νεότουρκων. «Δεν παύει να είναι ιστορική αλήθεια ότι ο Κεμάλ έχει ανατραφεί στη Θεσσαλονίκη. Τους πόντιους όχι μόνο τους τιμάμε, αλλά τους έχουμε στα όπα- όπα. Δεν πρέπει να είμαστε «κολλημένοι» στο ότι οι Τούρκοι έσφαξαν τους προγόνους μας και να μη θέλουμε να τους βλέπουμε. Τότε στην Τουρκία γιατί πάμε;».

ΠΗΓΗ.

ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ΕΛΕΕΙΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΦΑΞΑΝ;

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ…ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΘΛΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ…ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ!

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΩΣ,ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ!

ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ…ΠΡΟΟΔΟ,ΕΞΥΜΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

38 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ.

    ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 50 ΜΕΤΡΩΝ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

    ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ

    Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ…ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΟΓΚΑ ΤΟΥΣ…Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ
    ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ …ΟΓΛΟΥ Η ..ΑΔΗΣ…..
    ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ακουω κουφια τα τουφεκια,
    ακουω σμιξιμο σπαθιων,
    ακουω ξυλα, ακουω πελεκια,
    ακουω τριξιμο δοντιων.
    απ τα κοκαλα βγαλμενη………

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΜΑΙΤΡ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΤΕΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ….

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ..

    ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΑ ;;

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΠΟΝΤΟΣ..

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ..

    ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ….

    Reply
  7. Ανώνυμος

    παιδια,εγω απο πολιτικη δεν γνωριζω!απλα διαβαζω και σας βαζω και το αναλογο στοιχακι!που μερικες φορες φτανει κουτσουρεμενο χμ!
    με φωνη που καταπειθει προχωρωντας ομιλεις>
    σημερ,απιστοι εγεννηθη,ναι του κοσμου ο λυτρωτης.
    απ,τα κοκαλα βγαλμενη………

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ.ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΧΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΥΠΟΥ ΚΡΑΣΟΦΤΙΑΧΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    προδοτη να πεις τον πατερα σου και την μανα σου που δεν εκαναν εκτρωση τσολι

    ο Μπουταρης σκεφτοταν κατι αγαμητα πορνιδια σαν και του λογου σου οταν μιλουσε για τσοντες.
    Μπας και μαθετε πως το κανουν και φυγουν οι αραχνες απο το μουνι σας.

    Βρωμομουνο

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOKS ΤΟ ΄΄ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ΄΄ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ ΒΓΕΝΕΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑ ! ΜΕΧΜΕΤ ΜΠΟΥΤΑΡ
    ΚΑΙ ΜΑΧΜΟΥΤ ΚΑΜΙΝ!!!!

    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.,

    ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ
    ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΟΙ ΝΕΟΔΗΜΑΡΧΟΙ
    ΑΘΗΝΩΝ+ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

    9.03ΜΜ
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ-ΣΟΥ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?!
    ΕΣΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥ?!
    ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ?
    Η ΘΑ ΠΗΔΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ?
    Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΟΥΤΑΡΟΦΑΝ!?

    Ε?

    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΣΙΑ ΡΕ ΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ
    ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ
    ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ ΦΑΝΣ!

    ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ+
    ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΑ
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!
    ΚΑΠΟΤΕ…ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.-
    ΟΥΣΤ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Ιλλυριοί ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΒΑΝΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ….HELL RAISER?

    KOLASH KAI?
    KSYRISMA?!

    KALHSPERA-RWTAW NA MATHW.
    EYXARISTW+

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.-
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ+
    ΑΑ+

    Reply
  14. hellraiser

    Ανιστορητε "7:23",ποια εφημεριδα της Χρυσης Αυγης τα εγραφε αυτα το 1986,αφου δεν υπηρχε καν η Χρυση Αυγη το 1986,η εφημεριδα δε,πρωτοεκδοθηκε το 1994,αυτο το κειμενο που παραθετεις εδω ειναι καποια ανεπησιμη μπροσουρα,καποιου μελους κι αμφιβαλω να ηταν και μελος της τοτε Χρυσης Αυγης.
    Και μην ξεχνας ανιστορητε οτι αυτο το κειμενο γραφτηκε πολυ πριν την εισβολη των Αλβανων στην Ελλαδα,οταν δεν γνωριζε κανεις μας τι εστι "Αλβανος",αν και το κειμενο αναφερεται στους Ιλλυριους κατοικους της Αλβανιας,οχι για τους τουρκοαλβανους.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    (και μη ξεχνάς ότι αυτά τα γράφει η Χρυσή Αυγή)
    ************************************

    Ιλλυριοί στρατηγοί όπως ο Μούντος, ο Βελισσάριος και οι Βρανάδες μα και ίδιοι αυτοκράτορες όπως ο Μ. Κών/νος(Δαρδανός απ’ τη Ναϊσό), ο Αναστάσιος Α’, ο Ιουλιανός κι ο Λέων Σγουρός δίνουν μάλλον την πληρέστερη απάντηση. Η εκτίμηση του σφρίγους με το οποίο πότισαν τη μητέρα Ελλάδα αυτά τα Βορειοδινάρια φύλα της πατρίδας είναι όχι απλά απαραίτητη μα και αληθινή. Γιατί οι ένθερμοι πολεμιστές που πύκνωσαν με τον ηρωικό τους τρόπο ζωής τον αποκαμωμένο Μωριά, τη Ρούμελη, τα Επτάνησα, την Ήπειρο και την υπόλοιπη χώρα έδωσαν αναντίρρητα μια νέα πνοή και βοήθεια στον επαναστατημένο αδελφό του νότου, τόσο που δίκαια να χαρακτηριστούν σαν οι Δωριείς του Νεώτερου Ελληνισμού. Πίσω από τον πωρωμένο δολερό φανατισμό και τις ακατανόητες συστολές που εσκεμμένα καλύπτουν ένα απ’ τα πιο ωραία στοιχεία της ιστορίας μας, προβάλλει η αρβανίτικη θυσία και λεβεντιά κατά τους χρόνους της εθνεγερσίας του ’21. Η ηγεμονική προσφορά της οικογένειας Γκίκα στη Μολδοβλαχία, η αδούλωτη ντομπροσύνη τωνΜπουαίων, Γριβαίων, του υπερασπιστή των Σκούρτων Βουντζάρα, των Μπαρδουνιωτών, των Λαλαίων και Σουλιωτών, η κήρυξη της επανάστασης στη Μεσσηνία το Μάρτη του ’21 απ’ τους Ντρέδες, οι αμέτρητοι αγωνιστές της ‘Υδρας και των Σπετσών, μορφές ακατάλυτες στο πέρασμα του χρόνου όπως οι Κόκκλας, Ανδρούτσος, Κατσιώνης, Γκρίντζαλης, Πλαπούτας, Κατσαντώνης, Μιαούλης, Κολοκοτρώνης, Σπυρομήλιος, Μπουμπουλίνα, Καραϊσκάκης, Κουντουριώτης, Μπότσαρης. Εκφραστές του αντιτουρκικού μένους ο Αλέξανδρος της Βαλκανικής Καστριώτης ή Σκεντέρμπεης μαζί με την τόσο παρεξηγημένη φυσιογνωμία του Λιάπη Αλή πασά, του πρώιμου πολιτειακού οργανωτή (ηθελημένα ή όχι) της ελληνικής άμυνας.

    Ένα ρόλο που φυσικά παραγνωρίζουν οι ειρηνολάτρες νέοι ιστορικοί της γλαφυρής εξύψωσης Φαναριωτών απ’ τη μία, και κοινωνικοανατρεπτικών νοημάτων απ’ την άλλη αγνοώντας πάντα τις σύγχρονες για την επόχή απόψεις του Μπάιρον, του Μπάρτολντυ, του Φίνλεϋ, του Μίλλερ κι αυτού ακόμη του Β. Ουγκό.

    Στο θεματοφύλακα όμως των αρχαίων αξιών, άνθρωπο απλό και ξάστερο, καθόλου δεν ξενίζει τούτη η θέση μιας και περικλείει ολόκληρη την αισθητική, την εθνική και κοινωνική αντίληψη και το ανδρείο ηρωικό συναίσθημα του τόπου. Αυτό το ποικιλοτονισμένο απ’ τη μυθολογία που θέλει τον Ιλλυριό του Κέλτη και του Γαλάτη, γιο της Αρμονίας, απ’ τα αρβανίτικα καγγέλια, τα τσάμικα, τα αρχαιοριζωμένα μοιρολόγια και την ακράτητη έπαρση μιας κλειστής ετοιμοπόλεμης φάρας που φέρνει μαζί της το «λακωνίζειν», τους λαϊκούς μύθους και τις αρχαίες γιορτές, τα φλουριά των Μακεδόνων βασιλιάδων , τους χορούς και την αδιάκοπη Σπαρτιατική εκπαίδευση.

    Γραμμένο συχνά το παιχνίδι της ιστορίας από ανάξιους κερδοσκόπους «λόγιους», εύκολα παρασύρει και την κοινή γνώμη στην αποδοχή του, το ίδιο πιο εύκολα παίζεται και στις μέρες μας από ύπουλους πράκτορες ανατολικών ή δυτικών συνασπισμών. Το περήφανο πιστεύω μας θα το οδηγήσουμε μέχρι την δικαίωση του γιατί είναι καθάρια ελληνικό, αδιαφορώντας για τα δικαιώματα φιλελεύθερων αστών και πολεμώντας με μίσος τους προδοτικούς μπολσεβίκους που σηκώνουν με ύποπτες διευθετήσεις των σταλινικών ηγετών της διεφθαρμένης κυβέρνησης εκείνης της χώρας. Θυμούμενοι τη λεβέντικη πρόταση της Αλβανικής επιτροπής το 1945 που αντέκρουσε μανιωδώς ο κ. Αβέρωφ(γιατί;) και που αντιστοιχούσε στην επιθυμία για ένωση με την μητέρα Ελλάδα, κηρύττουμε σαν εθνικιστές με νέα πίστη πως η Αλβανία είναι ελληνική γιατί απλούστατα οι Αλβανοί είναι Έλληνες. Αναλογιζόμαστε σαν εθνικοσοσιαλιστές την προσφορά των Skanderbeg SS στις μάχες του Όντερ και ξαναφέρνουμε σαν φυλετιστές ζωντανή όπως την αναφέρει ο Φωτιάδης τη φράση του όρκου της 15ης Ιανουαρίου του 1821 για τη μεταξύ Ελλήνων ανδρών και χριστιανών και μουσουλμάνων Αρβανιτών εναντίον του Τούρκου δυνάστη: «Όποιος γίνει άπιστος και αρνηθεί τον όρκο να είναι έξω από το Ντιν-Ισλάμ, να είναι αρνητής του Χριστού, μα πιότερο ας πεθάνει Οβριός.»

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή, περίοδος β', α.τ. 8, 15 Οκτωβρίου 1986

    Έλληνες Αλβανοί
    Ένας Λαός, μία Φυλή, μία Πατρίδα

    Στο χολερικό πείσμα των εκφυλισμένων παρατάξεων και θεσμών ανέκαθεν τρανώσαμε την τίμια και περήφανη γνώμη μας αδιαφορώντας για το αντίτιμο της θυσίας. Το ίδιο και τώρα καινοτομούμε θίγοντας ένα καυτό εθνικό ζήτημα, θέτοντας το στις αρχές του αίματος και της καταγωγής, απόρροια της δυναμικής μας φυλετικής κοσμοθεώρησης.

    Τινάζοντας μακριά τα κομμάτια μιας φτηνής προπαγάνδας ή συνήθειας καλοβολεμένων κι αμόρφωτων ανθρωπίσκων ανατρέξαμε με πατριωτικό πάθος στην ιστορία, για να κηρύξουμε την ακλόνητη ομοαιμία Ελλήνων και Αλβανών ή Αρβανιτών.

    Γνώμη που την τεκμηριώνει η αρχαία μας παράδοση και γνώση εκτεινόμενη εώς το σήμερα κι αγκαλιάζοντας κάθε τομέα του πολιτισμού μας. Πέρα από την γενικότερη συγγένεια Ιλλυριών και αρχαίων Ελλήνων μέσω της ινδοευρωπαϊκής προέλευσής τους, η προσεκτική παρατήρηση της ιστορίας ενισχύει την ταύτιση της εθνικής ύπαρξης.

    Καταρχάς ξεκινώντας απ’ τη γλώσσα, δίνουμε το ερέθισμα στους εξειδικευμένους επιστήμονες για μια ξεκάθαρη σύγκριση της αρβανίτικης διαλέκτου με κείνη της Ομηρικής [Άρ-α (χωράφι) ομηρ. Άρ-ουρα, Κιάς (φθάνω) Κιώ, Πουν(δουλειά) Πόνος, Βήνν (έρχομαι) βαίνω, Βαρ (τάφος) βάραθρον, Σίκνν (φεύγω) είκω, Μπάλτ (λάσπη) βάλτος, Κυ (γονιμοποιώ) κύω (έγκυος), Ιάττα ή Γάτι (πατέρας) τάττα ή άττα ή ιέτας (Ησύχειος)]. Τόσο που αυτή η σχέση να μοιάζει εκπληκτική λαμβάνοντας υπ’ όψη τη διατήρση του διγάμματος (F), του άφωνου αρχικού (Χ) μέχρι την κατάληξή του στη δασεία των Αλεξανδρινών (C). Αποφεύγοντας τις πολυπληθείς γλωσσολογικές αναλύσεις ωθούμε στην αναζήτηση και έρευνα όσους βρίσκονται στην άγνοια ή στην προκατάληψη θυμίζοντάς του απλά τις ετυμολογικές ρίζες του ελληνικού πανθέου, DI και ZH (Ζην, γεν. της Ζηνός), Ήελλ (Ηέλιος), Δε και Δέα (Γέα-Γη) και της θεογονίας, Έρετ (έρεβος), Κοχ (Κρόνος), Νεμ (Νέμεσις), Deti (Θέτις), Μάρτ (Άρις). Χώρια φυσικά την πασιφανέστατη ομοιότητα λέξεων διασωζόμενων τόσο στην Αλβανική, όσο και στην Νεοελληνική (Μπορ-μπόρα, Βορηάς-Βορέ, Νοτί-νότος, Χ+ιππίν-ιππέυω, Στέρεμ-στερούμαι, Δρυ-δρυς, Μυάλ-άμυλον, Βουή-βοή κ.α.) καθώς και τη διατήρηση ίδιων λέξεων (μπέσα, μπαμπέσης, καχληγώνω, φούρκα, πουλί, μπάρμπας).

    Γνωρίζοντας την αξία των αγώνων των ηρώων προγόνων αποδίδουμε ιστορική δικαιοσύνη τιμώντας τη δράση τους ανεξάρτητα από την ειδική τοπική τους καταγωγή. Και στην αναγνώριση της ευρείας ελληνικότητας θα προσθέσουμε τις εξάρσεις τούτης της ιστορίας, θυμίζοντας τους αγώνες του Πύρρου, της Τέυτας, του Φάριου, είτε και του Γένθιου, συνολικά κατά της Ρώμης. Μα και στη συνέχεια, μήπως θα ‘ταν ανακρίβεια ο ισχυρισμός πως τούτο το κομμάτι του λαού μας απετέλεσε κατά τα Βυζαντινά χρόνια τον ακρίτα των Β.Δ συνόρων;

    Reply
  17. hellraiser

    «Ριζοσπάστης» στα 1935: Ριζοσπάστης 12 Ιουλίου 1935 σελίδα 1 σε άρθρο που είχε τον τίτλο «Μια Επιφύλαξη: «Η Μικρασιατική εκστρατεία δεν χτυπούσε μόνο τη νέα Τουρκία, μα στρεφότανε και ενάντια στα ζωτικώτατα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ. Πονέσαμε και πονάμε για τ’ αδέρφια μας που σπείρανε αυτού άδικα τα κόκκαλά τους για τα συμφέροντα των ντόπιων και ξένων ιμπεριαλιστών.»

    Reply
  18. Ανώνυμος

    6.54ΜΜ
    ??????????????????????????
    ΟΡΙΣΤΕ?!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
    ΤΟΝ ΠΟΡΝΟ-ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ?!

    ΚΡΙΜΑ!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΗΡΕΜΗΣΤΕ.

    ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛ
    ΚΑΜΙΝΕΛ ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑ
    ΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΩΝ
    ΑΛ.ΑΛΑΒΑΝ
    ΑΛ.ΤΣΟΥΠΡΑΝ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ+
    ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.-
    ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ….πούλον!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ

    From HEIL GAP

    φωτογραφια απο το
    http://4.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TO8IuAIybSI/AAAAAAAAQCE/LWQjAoQ7rv4/s1600/iran-chop-off-hand-stamp-postage.jpg

    ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ; Ένα καλό και σπάνιο ΚΟΜΜΑΤΙ , ασφράγιστο .
    …..Κατά την περίοδο αναφοράς που εξακολουθούν να δηλώνουν ότι όσοι αποστατούν από το Ισλάμ θα πρέπει να θανατωθούν, εάν δεν μετανοούν εντός τριών ημερών από την προειδοποίηση τους και ότι η προδοσία είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό των μη-μουσουλμάνων, ιδιαίτερα των Εβραίων ». ………

    Αυτό ενώ μουσουλμάνοι και δυτικοί μετριοπαθείς ~ προσπαθούν να μας πείσουν όλους ότι δεν υπάρχει καταναγκασμός στο Ισλάμ!
    Μήπως οι Σαουδάραβες έχουν λάθος αντίληψη περί του Ισλάμ και ειλικρινές μετριοπαθείς δυτικοί επιδοτούμενοι ισλαμολαγνοι ξέρουν καλύτερα – για σκέψου –

    φωτογραφια απο το
    http://4.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TO8IlSId2sI/AAAAAAAAQCA/2pAFAgghLzI/s200/swordofislam-beheading.jpg

    Ω η ευδαιμονία της συμμόρφωσης!

    Αναρωτιέμαι πού είναι ~ άραγε οι άνθρωποι που κόβουν τα κεφάλια εδώ γύρω;
    Εκεί πέρα στην Πλατεία! Των Κοπτών
    Είναι και στον τουριστικό χάρτη;
    Θα θέλαμε πολύ να πάμε εκεί!

    Σαουδικο τουριστικό σύνθημα = Aν Δεν Σας Δώσουμε Το Κεφάλι Σας Στο Χέρι = Να Μας Ξανά- Επισκεφτείτε . στο όνομα του Αλλάχ …

    Μήπως , και ο ΓΑΠας στο πρόγραμμα του αθλιοτάτου κόμματος του έχει σχέδια για κάποια παρεμφερή πλατεία εδώ προς εξυπηρέτηση των θρησκευτικών καθηκόντων των ΛΑΘΡΟ-ελληνοποιηθεντων του .

    Ξέρω γω , Την πλατεία των πεσμένων κεφαλιών , η των απολεσθέντων χειρών , η την πλατεία κουτσομητη , κουτσοχέρη τέλος πάντων που ταιριάζει και στο κόμμα .?

    Να πεδίον λαμπρό για τους νεοεκλεγέντας δημάρχους μας .

    Η μεγάλη πλάκα θα είναι , να είναι αίτημα των αλβανών μουσουλμάνων
    χα , χα ,χα
    Ε τότε δεν θα μπορέσουμε και να τους το αρνηθούμε
    Χα, χα, χα

    HEIL GAP (or mind the GAP) Ιt’s up to you

    Reply
  21. Ανώνυμος

    6.24ΜΜ
    ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ
    ΤΑ ΚΟΛΟΣΥΝΑΣΠΗΣΤΙΡΙΑ!

    ΚΟΥΡΑΚΕΛ
    ΚΑΙ ΣΙΑ…

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ$$$$….

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ
    ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ!

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ-ΑΝΟΗΣΙΕΣ
    ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ
    ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!

    ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
    ΑΝΑΝΔΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕ!

    ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΡΕ!
    ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΡΕ ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ
    ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΙΜΟ ΘΑ ΣΕ ΧΡΙΣΟΥΝ
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΑΡΕΜΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ-ΓΚΕΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ….

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ
    ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
    ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ $$$$ΣΙΡΟΠΙ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?

    Reply
  24. Ανώνυμος

    πασοκοι, να τον χαιρεστε τον μαλακοπιτουρα..
    και ακομα δεν ειδατε τιποτα….

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *