Φθιώτιδα: ”Πόλεμος” για τα διόδια – Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί του δημάρχου Λαμίας για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη!

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και του δημάρχου Λαμίας για τα διόδια στην ευρύτερη περιοχή…

Φορείς, επαγγελματίες και κάτοικοι συμμετείχαν στη διευρυμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας προκειμένου να συγκροτήσουν ένα κοινό μέτωπο κατά των σταθμών των διοδίων που έχουν περικυκλώσει την Φθιώτιδα.

Απαντώντας στον υπουργό υποδομών ο δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης τον χαρακτήρισε ανεκδιήγητο. ”Τότε ο κύριος Χρυσοχοΐδης δεν προλάβαινε να διαβάσει το νομοσχέδιο, τώρα προλαβαίνει και έρχεται να μας κουνήσει το χέρι και να μας μαλώσει”; αναρωτήθηκε ο κύριος Σταυρογιάννης που παραδέχθηκε πως είχε ψηφίσει τα διόδια, αλλά πρόσθεσε, με όρους που δεν τηρήθηκαν και σε άλλες εποχές.

Καταλήγοντας επεσήμανε πως ο κύριος Χρυσοχοΐδης πρέπει να γνωρίζει πως είναι ανεπιθύμητος στη Φθιώτιδα.

Δείτε το βίντεο…

Να ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος, με μπροστάρηδες εμάς τόνισε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Βαγγέλης Τετρεμίδας, δεν δέχομαι να πληρώνω κάτι που δεν είναι ανταποδοτικό σε εμένα, δήλωσε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας Γιάννης Λούκας είπε πως η θηλιά δεν βγαίνει αν δεν την κόψουμε και ζήτησε η αντίδραση να έχει Παφθιωτικό χαρακτήρα. Τα διόδια πρέπει να σταματήσουν ακόμη και με μπουλντόζες πρόσθεσε.

Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος των συλλόγου ιδιοκτητών φορτηγών της Λαμίας Αποστόλης Αγγελακόπουλος τόνισε πως ο ίδιος και οι συνάδελφοί του καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα χρηματικά ποσά, την ίδια ώρα που οι ξένοι συνάδελφοί τους, κινούνται δωρεάν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *