Ο ΓΑΜΟΣ, Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Γράφει Ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Στις 13 Νοεμβρίου του 2011, σε κάποιο άρθρο μου με τίτλο η

Η ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΛΠ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, (http://olympia.gr/2011/11/13/) μεταξύ των άλλων έγραφα για τον αξιότιμο πρόεδρο του ΛΑΟΣ και με αφορμή το σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου : ………….

Και ερχόμαστε στον έτερο συμβληθέντα με τους δύο «μεγάλους», τον Γεώργιο Καρατζαφέρη, τον «κουμπάρο» στο γάμο του Γιαννάκη και της Μαιρούλας, που παρότι μύριζαν τα πόδια του ενός και το στόμα της άλλης, αυτός χρησιμοποίησε το κατάλληλο αποσμητικό και καθαριστικό, όπως ο παλιός γνωστός ΜΙΣΤΕΡ VIM, που αφού ξεθύμωσε και του πέρασαν τα νεύρα της Πέμπτης, έγινε κουμπάρος στο γάμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ την Παρασκευή και μάλιστα με σοβαρό λόγο στα εσωτερικά του ζεύγους. Αλλά θα διακινδυνέψω μια πρόβλεψη.

Ο γάμος ίσως να κρατήσει σύμφωνα με το σχέδιο, ο κουμπάρος όμως βρίσκοντας την κατάλληλη αφορμή στον κατάλληλο χρόνο, θα αποποιηθεί την κουμπαριά κλπ…

Και η αφορμή βρέθηκε, συνεπικουρουμένων και των δημοσκοπήσεων που δείχνουν τα ποσοστά του κόμματος να κατακρημνίζονται και η κουμπαριά διαλύθηκε μονομερώς από την πλευρά Καρατζαφέρη! Ο γάμος προσωρινά επέζησε αλλά δύο από τα “παρανυφάκια” που είχε αποστείλει ο κουμπάρος στο γάμο, διαχώρισαν τη θέση τους και δεν υπάκουσαν στη προσταγή του κουμπάρου (υπόψη ότι οι Καρατζαφέρης, Βορίδης και Γεωργιάδης είναι όντως κουμπάροι !!!) με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός κόμματος διότι παρέμειναν σταθεροί στην αρχική τους θέση.

Και αυτομάτως το ερώτημα που προκύπτει μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις και όσες άλλες επακολουθήσουν, είναι τις πταίει για αυτή τη καθοδική πορεία του ΛΑΟΣ;

Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ ή η αλλοπρόσαλλη πολιτική του αρχηγού του που με την αλαζονική πολιτική συμπεριφορά του μας έχει μπερδέψει όλους, εκτός αυτών που εξακολουθούν να παριστάνουν τους αυλοκόλακες και ειδικά μερικούς νεοφερμένους στο ΛΑΟΣ που μάλιστα λησμονούν, εκτός αν δεν το έχουν διαβάσει τη φράση του Ηράκλειτου “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος” και φυσικά ως ευεργετηθέντες δεν εννοώ τους διαγραφέντες βουλευτές (αυτοί έχυσαν πολύ ιδρώτα και έγραψαν πολλά χιλιόμετρα για να εισέλθει το κόμμα στη Βουλή, αλλά κάποιους άλλους που πέρασαν την πόρτα της Καλλιρρόης σχετικά πρόσφατα και μάλιστα τώρα ρίχνουν και επιτίμια κατά των ευεργετών τους. Ήδη ανακοινώθηκε ότι οι διαγραφέντες μετακομίζουν από τη γκαρσονιέρα της Καλλιρρόης στη πολυκατοικία της Συγγρού !!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *