Στροφή στον Ολυμπιακό Βόλου

Η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της τις προηγούμενες εμφανίσεις στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και στρέφει την προσοχή της στην
επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή στη Super League.
Οι παίκτες της Ένωσης είδαν την Πέμπτη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τους κάνει έντονες παρατηρήσεις, για την αγωνιστικής του απόδοση στα τελευταία ματς, καθώς πέρα από τις νίκες, η Ένωση δεν πείθει με την εικόνα της. Παρατηρήσεις στους παίκτες της ΑΕΚ έκανε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ζήτησε καλύτερη απόδοση από τους «κιτρινόμαυρους».
Πλέον, παίκτες και τεχνική ηγεσία στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου η νίκη και η καλή εμφάνιση είναι «μονόδρομος». Στα αγωνιστικά, ο Τραϊανός Δέλλας θα περιμένει να δει το ΑΝ θα τεθεί στη διάθεσή του, ο Μιγκέλ Κορδέρο, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Έλντερ Μπαρμπόσα. Η προετοιμασία της Ένωσης θα συνεχιστεί το Σάββατο, καθώς την Παρασκευή οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *