Με το ΛΑΟ(Σ) ο Φαήλος;!

Μετάφραση του “εθνεγερτικού” κειμένου “Με ποιους θα πας…” του Φαήλου Κρανιδιώτη

“Ζήσαμε για δεκαετίες μια μπάσταρδη εποχή. Μας κυβέρνησε ο κατιμάς, τα βόδια κι όχι τα λιοντάρια μας. Σαν κάποιο γιγάντιο χέρι να ανάδευσε το κατακάθι της κοινωνίας κι ήρθε η μούργα στον αφρό. Φυγόστρατοι, αστράτευτοι κι ανεπάγγελτοι, υπάλληλοι εργολάβων και….
προμηθευτών, σόγια, γκόμενες και κολλητοί, πλημμυρίσανε την εξουσία, τα Πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ. «Δημοκρατία» των κολλητών με διάχυτη μια αισθητική «προοδευτικού» σκυλάδικου.”
Μετάφραση: “Ζήσαμε για δεκαετίες μια μπάσταρδη εποχή. Μας κυβέρνησε ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, ο Καραμανλής #2, ο Παπανδρέου #2…. «Δημοκρατία» των κουμπάρων….”
“Με τον Λαό ή με την Κλεπτοκρατία. Με τους εργαζόμενους ή με την βλαχομπαρόκ παρασιτική «αριστοκρατία». Με την Πατρίδα ή με τους εχθρούς της, στρατιώτης της ή τυφεκιοφόρος του εχθρού.”
Μετάφραση: Εγώ απλώς θα παραθέσω μερικά στελέχη, εσείς κατατάξτε τους σε ΛΑΟ και κλεπτοκρατία…. Αβραμόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Βαρβιτσιώτης, Κεφαλογιάννης, Λιάπης, Παυλόπουλος, Σιούφας, Βόζεμπεργκ, Παναγιωτόπουλος ή και Γερουλάνος, Ραγκούσης, Παπακωνσταντίνου κλπ.
Έχουμε ακόμη τους: Πολατίδη, Ροντούλη, Αϊβαλιώτη, Βορίδη, Πλεύρη, Γεωργιάδη κλπ.

http://s-extreme.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΙΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΥΠΗΡΟΥΝΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΪ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΛΙΚΗ – ΒΛΕΠΕ ΦΑΗΛΟ – ΠΗΡΑΝ ΛΙΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΓΚΟΥΣΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΔΑ – ΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΖ – ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΠΕΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΠΑΣΟΚΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΠΕΙΝΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *