Τελευταία Νέα

Ομογενής εξοργίζει τους Σκοπιανούς στη Ν.Ν. Ουαλία

ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΚΑΛΟΥ

Τη μήνη των ατόμων με καταγωγή από την ΠΓΔΜ προκάλεσε πρόσφατα ομογενής που είναι στέλεχος του Εργατικού Κόμματος όταν τους προσφώνησε ως «Σκοπιανούς».
Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Χούσσο, ο οποίος είναι επαγγελματικό στέλεχος του Εργατικού Κόμματος και πρώην πρόεδρος της νεολαίας του ίδιου κόμματος στην….
ίδια Πολιτεία.

Κατά τη συμμετοχή του σε εκδήλωση των Εργατικών στα νότια της Πολιτείας κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, όπου ήταν παρόντα άτομα διαφορετικής καταγωγής και προέλευσης, δεν δίστασε να αποκαλέσει «Σκοπιανούς» εκείνους που προέρχονται από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Με το πέρας της εκδήλωσης τον πλησίασε ένας παριστάμενος και του ζήτησε εξηγήσεις για το τι εννοούσε.

«Του απάντησα, ότι εννοώ τους ανθρώπους από τα Σκόπια» είπε στο Νέο Κόσμο ο κ. Χούσσος και συμπλήρωσε ότι «δύο Αγγλοαυστραλοί με προσέγγισαν, μου είπαν ότι ήμουν αγενής και με κάλεσαν να απολογηθώ».

«Έχω τεκμηριωμένη άποψη για το θέμα και δεν πρόκειται να συμβιβαστώ. Όπως εγώ σέβομαι και αποδέχομαι την δική τους διαφορετική άποψη στο θέμα, θα πρέπει και εκείνοι να σέβονται και να αποδέχονται την δική μου. Αποδέχομαι ότι ζούμε στην Αυστραλία και γι’ αυτό δεν προσπαθώ να τους αναγκάσω να χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία – παρ’ ότι έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω. Την ίδια στιγμή όμως η δική μας (σ.σ.: η ελληνική) άποψη στο θέμα χρειάζεται να γίνει σεβαστή και αποδεκτή» είπε ο κ. Χούσσος και πρόσθεσε:
«Θα ήταν πολύ εύκολο- ακόμη και για Έλληνα- πολύ απλά να τους αποκαλέσει Μακεδόνες και να αποφύγει τη σύγκρουση. Αυτό, όμως, δεν είναι σωστό».

http://neoskosmos.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΣΤΟ ΤΡΟΜΠΑΚΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ , ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΡΚΟ ΣΚΑΤΩΝ.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Καλή δύναμη πατριώτη Γιώργο, θα σου χρειαστεί να εξηγήσεις στους ανιστόρητους ανθέλληνες την αλήθεια. Μη κωλώνεις,ας πάρουν φόρα και να σού'ρθουν με την όπισθεν.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Οι μαχλέμπουρες του trobaktikου να πουλεύουν γιατί γίνεται σοβαρή συζήτηση εδώ και χαβαλές ποιότητας.
  Άιντε λέμε.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Σκουλίκια Ιάπωνες θα πεθάνεται.
  Επίσης του προτείνω να λέει τους Αυστραλούς που του κάνουν συστάσεις ως Αυστραλοπίθηκους, και αν του ζητήσει τον λόγο για αυτή την προσβολή να του πει ότι έτσι τους λέει το  national geographic.

  ολέ!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *