Λουκέτο στο ΒΗΜΑ!

Μόλις κλεισαν οι στρόφιγγες δημόσιου χρήματος, όλες οι εφημερίδες πέφτουν μια-μια σαν τις ψείρες!!

Σχόλιο του Antiitroktiko: Όταν μας έλεγαν οι Ευρωπαίοι πως “τελείωσε το πάρτι”, κάτι τέτοια θα είχαν στο μυαλό τους. Μετά τον Ελευθερο Τύπο, τον Αδέσμευτο και την Απογευματινή (που ήταν λογικό να κλείσουν πρώτες μιας και είναι ……
αντιπολιτευόμενες και το ελληνικό κομματικό συστημα τους χτύπησε πρώτους-πρώτους), ήρθε η σειρά του ιστορικού βήματος να παρει τη σκληρή απόφαση για έκδοση μόνο ενός φύλλου τη βδομάδα. Οι διαφημίσεις από τον ιδιωτικό τομέα έπεσαν κατά συντρηπτικό ποσοστό, ενώ οι διαφημίσεις του δημοσίου σχεδόν εκμηδενίστηκαν…ενώ αποτελούσαν τη βασική πηγή εσόδων όλων των ελληνικών εφημερίδων (με ευννοούμενες πάντα τις κυβερνητικές).

Το πολύ μέχρι αύριο το πρωί θα γίνει η ανακοινωση της απόφασης από τον ίδιο τον Ψυχάρη. Θα εκδίδεται πλέον μόνο το φύλλο της Κυριακής και θα λειτουργήσει με φουλ τις μηχανές το “ανέξοδο” site (εθελοντική ή/και μαύρη εργασία, αποφυγή κόστους εκτύπωσης κτλ). Ατομικές συμβάσεις εργασίας και τρομερές μειώσεις αποδοχών εώς και 60% θα προτείνει στους εργαζόμενους για να γίνουν πολύ λίγες απολύσεις. Παράλληλα και ο Αλαφουζος προχωράει σε κατακόρυφες μειώσεις μισθών στον ΣΚΑΙ και στη Καθημερινή.

Γενικά τα media κοινώς την έχουν βάψει. Απλήρωτοι οι του Alter, οι του ANT1, αλλά ακόμα και σε νέες εφημερίδες όπως το Παρασκήνιο κτλ. Κανείς δεν λυπάται τους επιχειρηματίες που εμπλέκονται σε χρεοκοπημένα media -αυτοί φάγαν ότι φάγαν- αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε τους εργαζομενους σε αυτά που θα μείνουν χωρίς δουλειά. Παρόλα αυτά η κατάσταση αυτή δεν θα μπορούσε πλέον να συνεχιστεί, γιατί το βαρος της χρηματοδότησης τους το πλήρωνε ο ελληνικός λαός.
kontiloforos

antiitroktiko.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ:ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
    ΠΑΝΩ ΜΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Στο καλό και να μην μας γράφουν.Ένα είναι το σίγουρο δεν θα μας λείψουν καθόλου….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μια πατσαβούρα, η ναυαρχίδα του Λαμπρακισταν, λιγότερη.

    Άντε να κλείσουν και οι υπόλοιπες ρυπογόνες , προδοτικές φυλλάδες που οδήγησαν με την πολίτικη γραμμή τους την πατρίδα στην χρεοκοπία.

    Όλα τα φερέφωνα του ΔΟΛ είναι υποταγμένα στην υπηρεσία της κυρίας Ντορας , προκειμένου να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της.

    Reply
  4. ΕΛΛΗ

    NA KAI KATI KAΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΙΣΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ,ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΕΙΧΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    να κλεισει οτι εχει τη σφραγιδα του λαμπρακη Να μας πουν , και να το κλεισουν, ποσο κοστιζει και το μεγαρο μουσικης γιαλατζι αριστοκρατες που με τα λεφτα του κοσμακι κανετε ΝΤΕΜΕΚ πολιτισμο εαν θελετε πολιτισμο να τον πληρωσετε εσεις ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΕΜΗ ΔΕ ΘΑ ΤΑΝΤΕΞΩ!!!!ΠΑΜΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΛΕΡΕΖΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..
    ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΚΕΡΙ

    Reply
  7. ΚΟΣΤΑΣ

    Λυπαμαι μονο για τους εργαζομενους τεχνικους κλπ
    οσο για τους μεγαλοδημοσιογραφους σαν τον Ντερμπεντερη,Καψη,Παπαδακη,Αυτια,το τρομερο διδυμο Καμπουρακη,οικονομεα και πολλους αλλους οχι μονο δεν θα στεναχωρηθω αλλα θα χαρω κιολας διοτι ολοι τους ειναι πουλημενα τομαρια προδοτες ρουφιανοι κλεφτες λαμογια παπαγαλακια

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο κοσμος ξυπνησε, και δεν διαβαζει πια εφημεριδες….Το ιδιο να κανουν και να μην ακουνε (βλεπουν) τηλεοραση, και δη, αυτους τους ανεκδιγητους μεγαλοδημοσιογραφους, φερεφωνα της κυβερνησης.
    Θα χαρω πολυ να δω τα αρχιλαμογια αυτα, οπως ο καμουρακης, ο χατζηπαπαρας, η κολοτρεμη, και τα αλλα κολοπαιδα, να ειναι στην ουρα του ΟΑΕΔ…Με λυπει οτι νεοι ανθρωποι των 800 ευρω, θα την πληρωσουν την νυφη…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΝΕΟ.ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΧΕΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ohi re file na kleisei kai entelos. Eipame…katarhas to fillo tis kiriakis einai i pio emporiki efimerida olon ton epohon stin Ellada kai einai kai sovari efimerida ohi kamia fillada tou kolou. Epeita einai kai oi ergazomenoi. Esi efkola ta les gia masonous kai malakies. Ta paidia perimenoun gala omos sto spiti kai tha psofisun me tis malakies pou les

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ντροπή σας……
    Τι θα απογίνουν τώρα τα τέρατα της δημοσιογραφίας ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ΤΡΕΜΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΛΙΑΡΕΛΗΣ κλπ

    Να δημιουργηθεί ταμείο για τους δημοσιογράφους που θα μείνουν άνεργοι για την προσφορά τους στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό και γενικά για την προσφορά τους στην σύγχρονη Ελλάδα

    Reply
  12. Ανώνυμος

    θετικο το γεγονος του κλεισιματος της πλεον ελεγχομενης απο μασονικα ,εβραικα συμφεροντα ,εφημεριδας του ΒΗΜΑΤΟΣ.Πρεπει να γινει εξονυχιστικος ελεγχος να βρουνε ποσα χρωσταει στο δημοσιο.Κανενας δεν πρεπει να στηριξει αγοραζοντας το φυλλο της κυριακης.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΕΝΑ ΠΟΡΝΕΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..

    ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ…

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ..

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ …..

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Κάποιοι άλλοι τα καταφέρουν:
    Daily Mail: Κέρδη έναντι ζημιών στη χρήση

    Στην κερδοφορία επέστρεψε η βρετανική εκδοτική εταιρεία Daily Mail & General Trust τη χρήση που ολοκληρώθηκε στις 3 Οκτωβρίου.

    Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η εταιρεία εμφάνισε κέρδη 199,8 εκατ. λιρών ($314,9 εκατ.) έναντι ζημιών 303,4 εκατ. λιρών την προηγούμενη χρήση, ενώ τα έσοδα υποχώρησαν 4,6% στις 1,97 δισ. λίρες.

    Τα προσαρμοσμένη βάση τα προ φόρων κέρδη αυξήθηκαν 23% στις 247 εκατ. λίρες ξεπερνώντας οριακά τις προβλέψεις αναλυτών.

    http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1093736

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ….ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ…ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΝΑΛΑ…..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *