Το παιχνίδι της ΠΚΣ

Η παραταξη που μεχρι πριν 6 χρονια ηταν πρωταγωνίστρια στο φοιτητικο κίνημα, σημερα ειναι πρωταγωνιστρια στη διαλυση του. Όταν τα τελεύταια χρονια έβλεπαν πως συνεχίζουν να μην καταγράφουν σημαντικά ποσοστά αλλά και εξαιτιας των φοβερων εσωτερικών προβληματων τους, προσπαθούν από την αρχή της χρονιάς με νυχια και με δοντια να διαλυσουν οτιδήποτε μαζικο δημιουργειται στα πανεπιστημια. Έχοντας παρει ξεκάθαρη γραμμμη απο το κομμα προπαθουν να…..
κανουν κατι αντιστοιχο με το ΠΑΜΕ, δημιουργώντας στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών) αντί της γνωστής Πανσπουδαστικής.

Όσοι έχουν επαφή με τις Σχολές πλέον γνωρίζουν πως οι ΚΝίτες έχουν κάνει στροφή και στις σχέσεις τους με την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, τα ερίσματα της οποίας αυξάνονται στην κοινωνία και ο Περισσός διαβλέπει ως εχθρικό ρεύμα. Για το λόγο αυτό είναι πάρα πολλές οι φορές φέτος που η ΚΝΕ επιτέθηκε σε ομάδες των ΕΑΑΚ ή ακόμα και αναρχικών, προκειμένου να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα να μην κουνηθεί κανείς, αλλά κυρίως από τον ψυχολογικό φόβο για το τι θα συμβεί σε περίπτωση αποτυχίας του ΜΑΣ.

Συμπερασματικά λοιπόν, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους φοιτητές με φασαρίες και άλλες διασπαστικές τάσεις όπως η πραγματοποίησει φοιτητικών εκλογών σε διαφορετικές ημερομηνίες ανά Σχολή. Είναι λοιπόν γνωστό σε όλους από τώρα πως θα προσπαθήσουν με προβοκάτσιες να δυναμιτίσουν το κλίμα την ημέρα των φοιτητικών εκλογών ώστε να μη γίνουν όπου μπορούν εκλογές αλλά και όπου γίνουν να τις καταγγείλουν. Σήμερα, μοναδικός τους στόχος είναι να μη γίνονται φοιτητικές εκλογές και αυτοί έχοντας μια συμπαγή ομάδα μελών να αποτελούν ένα μαζικό νεολαιίστικο κομμάτι αποκλείοντας τις υπόλοιπες οργανωμένες ομάδες.

Όμως υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο και στο τέλος οι φοιτητές θα τους γυρίσουν την πλάτη.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *