Ευρώπη ή Τέφρα

Αγαπητοί συμπολίτες ,
πολίτες της Ευρώπης ,
…τελικά είμαστε ΟΛΟΙ (και το εννοώ , ΟΛΟΙ) πολύ μεγάλα κορόϊδα!

Ανεχόμαστε για δεκαετίες κάθε παράσιτο – δημόσιο αλητουπάλληλο που κατατρώει τις σάρκες της οικονομίας , που μας ….
φτύνει κατάμουτρα επιδεικνύοντας τα προνόμιά του και αντί να τον κάνουμε τουλούμι στο ξύλο , μάθαμε να τον προσκυνάμε γιατί οι κρατικοδίαιτοι “αριστεροί” και λοιποί “προοδευτικοί” μας είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου πως αυτός ο δημόσιος κηφήνας ήταν η ….ραχοκοκκαλιά της οικονομίας μας !
Ότι αυτό το παρασιτικό σκουλήκι ήταν το ….καύσιμο της οικονομικής μηχανής της χώρας.

ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΕΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΜΙΣΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ! ….και πρέπει να τον προσκυνάμε , να κάνουμε τους αδιάφορους για τη μηδενική παραγωγικότητά του , να κοιτάμε αλλού όταν έπαιρνε τις άπειρες άδειές του (με αποδοχές φυσικά) νόμιμα ή από τη σημαία , να ανεχόμαστε τη διαδοχή του στην καρέκλα από τους απογόνους του και φυσικά να το περιθάλπουμε ως συνταξιούχο από την τρυφερή ηλικία των 40 !
Εγώ (όπως και η πλειοψηφία των πολιτών της πατρίδας μας αλλά και όλων των ευρωπαϊκών χωρών) που στα 40 ξεκινάγαμε την τέταρτη ή πέμπτη δουλειά μας ήμασταν ΚΟΡΟΪΔΑ , ήμασταν ταγμένοι από τον θεό να υπηρετούμε την ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ των ….ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ !

Ε , ΟΧΙ !
Από 10 χρονών έφαγα τα πόδια μου και τα χέρια μου σα σερβιτόρος , δούλεψα σε χωράφια , σε καϊκια και 20 χρονών θαλασσοδερνόμουνα με το δικό μου ψαροκάϊκο για να ζήσω την οικογένειά μου.Στα 30 είχα δικές μου τράτες και 2 συγκροτήματα με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που τα έφτιαξα με τη δουλειά μου.
Σήμερα στα 60 έχω τουριστική επιχείρηση εξαπλωμένη σε 3 νησιά με ενοικαζόμενα δωμάτια , αυτοκινητα και σκάφη, και ένα πελατολόγιο με τρανταχτά ονόματα από Ελλάδα, από Ευρώπη και Αμερική.
Ποιο δημόσιο κάθαρμα που διορίστηκε στις κρατικές επιχειρήσεις με αντικείμενο τον τουρισμό κατάφερε να προσφέρει με τη δουλειά του στο κράτος , και τελικά στους πολίτες έστω τα μισά από όσα έχω προσφέρει εγώ μέσα από τη φορολόγησή μου;

Γνώρισα φέτος το καλοκάιρι έναν ΑΠΙΘΑΝΟ τύπο , απλό δάσκαλο σε δημοτικό σχολείο στην Αθήνα , που παραθέριζε σε ένα από τα συγκροτήματά μου…. ΣΑΡΑΝΤΑ (40) ΜΕΡΕΣ ο κύριος σε μεζονέτα των 350 ευρώ την ημέρα , με νοικιασμένη τζιπάρα (230 ευρώ την ημέρα) και με κρούϊζερ για μιά βδομάδα ( ήθελε να έχει πρόσβαση σε παρθένες παραλίες ….με 1200 ευρώ ημερησίως) ….ΑΡΧΟΝΤΑΣ!
Η σύζυγος 42 χρονών συνταξιούχος ολυμπιακής με 3000 ευρώ και χωμένη παράνομα σε ΔΣ κρατικών οργανισμών (ειπράττει ???????? ευρώ και απλά ….υπογράφει) και ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ 1700-1800 συν ??????? ευρώ από ιδιαίτερα (πνίγεται , όπως περηφανευόταν) μηνιαίως με :
4 ώρες εργασία την ημέρα ,
3μήνες ξάπλες το καλοκαίρι ,
άλλες 40 μέρες (χριστούγεννα-πάσχα και λοιπές ξαπλοαργίες) στη διάρκεια της χρονιάς

ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ 31000 ΕΥΡΏ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ 40000 ΜΕ ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ (ΑΣΤΑΚΟΥΔΑΡΕΣ , 2 ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ) ΕΠΡΗΖΕ ΤΑ @ΡΧ%Δ%@ ΟΛΩΝ ΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ , ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΓΙΑ “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ” ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΝΟΕΙ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ …..
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ….ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ !

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ/ΣΑΣ !

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *