βιομηχανικά εργαλεία

Η γεννήτρια είναι μία ιδανική συσκευή, που ανήκει στα βιομηχανικά εργαλεία, για παραγωγή ρεύματος στο χώρο του κάμπινγκ , σε πάρκινγκ ή σε εργοτάξια και γενικά παντού όπου δεν υπάρχει σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο αλλά υπάρχει ανάγκη για ρεύμα. …

Η γεννήτρια είναι χρήσιμη για οποιοδήποτε σκοπό. Ηλεκτρικά εργαλεία, αλυσοπρίονα και ότι άλλο επιθυμείτε μπορεί να λειτουργήσει με μία ηλεκτρική γεννήτρια. Την γεννήτρια την επιλέγουμε ανάλογα με τα βατ της που καθορίζει την ισχύ λειτουργίας της πάντα ανάλογα με τις ανάγκες μας.
Στα βιομηχανικά εργαλεία έχουν προστεθεί πλέον και οι γεννήτριες υδρογόνου. Αυτές οι γεννήτριες λειτουργούν με οξυγόνο και υδρογόνο που βγαίνει από τις 2 εισόδους και εξόδους τους. Στις γεννήτριες υδρογόνου υπάρχει είσοδος, έξοδος , κυκλοφορητής, ο οποίος και κυκλοφορεί τα νερά στη γεννήτρια για πιο καλή λειτουργία αλλά και για να μην εγκλωβιστεί ο αέρας μέσα. Λειτουργούν με ρυθμιστές που συνήθως χωρίζονται σε δύο κομμάτια. Το ένα είναι το αμπερόμετρο, το οποίο μετράει και ρυθμίζει τα αμπέρ του υδρογόνου με ένα διακόπτη, και το άλλο είναι ένα αμπεροβολτόμετρο. Η γεννήτρια αυτή είναι ένα βιομηχανικό εργαλείο που χρησιμοποιείται στο αυτοκίνητο.
Γενικά τα βιομηχανικά εργαλεία χωρίζονται σε κατηγορίες και υποκατηγορίες ανάλογα με τη χρήση και τον τύπο τους.
Μερικά από τα βιομηχανικά εργαλεία είναι:
Ηλεκτρικά εργαλεία (αλιφαδόρος, τροχοί,γωνιακοί τροχοί κ.τ.λ)
Βιομηχανικά εργαλεία αέρος (αερόκλειδο,αεροκαστανιά,αεροτροχός,ανέμη τοίχου αέρος κ.τ.λ.)
Εργαλεία συνεργείου (Κιτ χρονισμού βενζίνης,αμπεροτσιμπίδα, αντλία μετάγγισης,βαλβολινιέρα χειρός,βάση για κινητήρες κτλ.)
Εργαλεία φανοποιείου (γρύλοι, καρότσια, βραχίονες τραβήγματος φανοποιού, δαγκάνα φανοποιού, καρότσια εργαλείων, λαμαρινοψάλιδα,μετρικό σύστημα , πρέσες κτλ)
Εργαλεία βαφείου (αλοιφαδόροι,έκκεντρα τριβεία αέρος,πιστόλια βαφής κτλ)
Μηχανουργικά εργαλεία (διαβήτες μεταλλικοί και με κλείδωμα,λειαντήρες,, μοιρογνωμόνια, πριονοκορδέλες, σετ με κολαούζα μηχανής, σετ με σπειρώματα,μεταλικοί χάρακες κτλ)
Υδραυλικά εργαλεία (ηλεκτρικοί βιδολόγοι, πρέσες χειρός,πρέσσες σύνδεσης σωλήνα, ψαλίδια πλαστικών σωληνών,προβολείς κτλ)
Ηλεκτρολογικά εργαλεία (απογυμνωτές για αγωγούς και καλώδια,πρέσσες ακροδεκτών, κόφτες καλωδίων,εργαλειοθήκες κτλ)
Αγροτικά εργαλεία (αλυσοπρίονα, φυσητήρες, θαμνοκοπτηκά, μηχανές γκαζόν, χλοοκοπτικά κτλ)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *