Παπούλιας: «Ο ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις»

Την βεβαιότητά του ότι ο ελληνικός λαός θα ξεπεράσει τις σημερινές δύσκολες ημέρες, καθώς όπως είπε, «διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις»… εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, από την Κέρκυρα, όπου γιόρτασε την ημέρα Πάσχα στο Ναυτικό Σταθμό.
Αντιφωνώντας στον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού Δημήτρη Ελευσινιώτη και τον Διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Θανάση Ράπτη, αναφέρθηκε στις….
τρέχουσες συγκυρίες λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι δύσκολες ημέρες, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες μας. Η Ανάσταση του Χριστού θα μας βοηθήσει, ο ελληνικός λαός να περάσει τον δικό του Γολγοθά. Είμαι βέβαιος, πιστεύω σε αυτό, ο ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε ειδική αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, το Ναυτικό και την Αεροπορία, τονίζοντας ότι, είναι αυτές ,που προασπίζουν τα σύνορα και αποθαρρύνουν τον οποιονδήποτε να σκεφτεί κάτι ενάντια στην ακεραιότητα της πατρίδας μας. Μάλιστα, έστειλε θερμό μήνυμα συμπαράστασης και πατρικής αγάπης, όπως χαρακτηριστικά είπε, στα παιδιά που ταξιδεύουν και βρίσκονται σε αποστολές, γιατί σήμερα μεγάλη μέρα που όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους, εκείνα αγωνίζονται εκτελώντας το καθήκον που επιτάσσει η πατρίδα μας.

Νωρίτερα κατά την άφιξη του στο Ναυτικό Σταθμό ο κ. Παπούλιας δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είναι μεγάλη μέρα σήμερα. Η Ανάσταση του Κυρίου να μας βοηθήσει όλους μας, να μας γεμίσει πίστη και ελπίδα να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που έχει ο λαός μας».

Γ. Παπανδρέου: «H Eλλάδα αλλάζει και ξαναγεννιέται»
«Το Πάσχα συμβολίζει το ξεκίνημα μίας νέας ζωής, παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα σήμερα αλλάζει και ξαναγεννιέται», δήλωσε νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου από την Ύδρα, όπου γιορτάζει το Πάσχα.

«Μέσα από τις προσπάθειες όλων μας, αλλάζουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις», πρόσθεσε ο Γ. Παπανδρέου εκφράζοντας μάλιστα την πεποιήθησή του ότι «θα καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε μία πατρίδα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι». Δικαιοσύνης και ανάπτυξης».

«Αισιόδοξα, αποφασιστικά, φτιάχνουμε την Ελλάδα της δημιουργίας», κατέληξε.

Αντ. Σαμαράς: «Mε τη δύναμη του Θεού όλα θα πάνε καλά»
Στην 124η Πτέρυγα βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς και οπλίτες.

«Στα μάτια των νέων παιδιών βλέπω την αγωνία για το μέλλον τους αλλά και τη δική μας ευθύνη να τους δώσουμε χειροπιαστή όχι θεωρητική ελπίδα. Ελπίδα η οποία θα είναι εφαρμόσιμη , ώστε να ξαναποκτήσουν αυτοπεποίθηση και ελπίδα για το αύριο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς ευχήθηκε «σε κάθε σπίτι να ξαναέρθει η αισιοδοξία», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «με τη δύναμη του Θεού όλα θα πάνε καλά».

Χτες το βράδυ, ο Αντώνης Σαμαράς παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου και ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη, υγεία και δύναμη από τον Θεό σε όλους».

«Ο θρίαμβος της Ανάστασης φέρνει την ελπίδα που δεν είναι γραμμένη πάνω στην άμμο ή στον αέρα, αλλά είναι δεμένη στο στέρεο βράχο του ρεαλισμού, της αυτοπεποίθησης και της ευθύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Kentrinews.gr – Αρχική Σελίδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

60 Comments

  1. microvios

    ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!

    Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

    Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς: Στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα, στον οικονομικό και τον κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, η διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει αναπροσανατολισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ο ελληνικός πολιτισμός θα πρέπει να ανακτήσει την ιστορική του πρωτοπορία.

    Ενόψει των παραπάνω η ρυθμιστική και ενοποιητική αποστολή που σας αναθέτει το Σύνταγμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Είμαι βεβαία ότι θα ανταποκριθείτε άριστα στον υψηλό αυτό ρόλο, με όπλα τη μακρά πολιτική πείρα σας, την επιστημονική σας κατάρτιση, την κοινωνική ευαισθησία και τον ήπιο και μετριοπαθή χαρακτήρα σας. Θα έχετε άλλωστε αρωγό και συμπαραστάτη τους παράγοντες του πολιτεύματος και όλες τις πολιτικές δυνάμεις».

    Reply
  2. microvios

    ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ!
    ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΛΕΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΤΙ;
    ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ,ΔΕ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΖΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΟΥ!ΠΕΡΙ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!
    ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΡΕΜΟΥΛΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ(ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΕΝΝΟΩ) ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ(ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 2600Μ.Χ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ), ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ…..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ;
    Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;
    ΟΧΙΙΙΙ;;;
    ΕΜ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!

    Reply
  5. 2

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ αγια πες μας γιατι δικος μας δεν εισαι ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    εσενα δεν σ εχω καταταξει σε συνομοταξια ακομα
    μια με τα איזה ביצוע מטורףף
    μια με τιν ολι ρεν
    εισαι μια ευχαριστη νοτα κι εσυ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    איזה ביצוע מטורףף

    א זה שיר מהמקורות לא של עידן יניב

    ב יקח לעידן יניב עם כל הכבוד עוד כמה שנים להגיע לרמת ביצוע כזאת

    HENRY KISSINGER

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ειχαμε κατι χουντικα υπολειματα
    καποιους ξεχασμενους πασοκους και νδιτες
    καπου καπου κανενας αριστερος
    ελαχιστοι δαυγεις μετριμενοι στα δαχτυλα
    αρκετοι κομικοι
    τωρα τελευταια αρχισαν και οι αδερφες.

    αυτο το μπλοκ γινεται ολο και πιο αντιπροσωπευτικο της πραγματικοτητας

    προτεινω να αλλαξει ο τιτλος του μπλοκ με το

    ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Π

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΚΟΡΟΙΔΑ!!ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΝΤΙΒΑΝΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΣΑΟΥΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ,ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΤΕ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Εχουμε αστειρευτες δυναμεις, γι αυτο και υπαρχουμε τοσες χιλιαδες χρονια. Τωρα τελευταια ομως κανετε εσεις οι εθελοδουλοι πολιτικοι, οτι περναει απο το χερι σας για να ξεπαστρεψετε.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    καμενοσ εγκεφαλος ειναι αυτος που πιστευει πως με τις υπαρχουσες συνθηκες θα αλλαξει το κατεστημενο.χα χα ωραιο ανεκδοτο κι αυτο.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    τους ελληνες θα τους φοβηθουν μονο οταν ενωθουν σαν μια γροθια.ποιος θα ενωσει τους ελληνες ρε;αφου καθενας τρεχει μονο για την παρτη του.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ολοι εσεις ελληναραδες ενδιαφερεσστε για την μαμα πατριδα;χα χα χα.για την παρτη σας ενδιαφερεστε και μονο.χα χα χα.ωραιο ανεκδοτο κι αυτο.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Η τσεπούλα μας είναι φουσκωμένη και δεν την πειράζει κανένας. Οι απελπισμένοι βγείτε στο Σύνταγμα να κλάψτε τη μοίρα σας.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Οχι και αποφάγια, μερικοί παίρνουμε τεράστιο μισθό! Αποφάγια παίρνετε εσείς παλιοζήτουλες που δεν κάνατε τίποτα στην ζωή σας και τώρα κλαίγεστε. Αντε να δουλέψετε λίγο, οι αλβανοί τόσα λεφτά βγάζουν, τεμπέληδες. Ουτε οι άγιες μέρες δεν σας φωτίζουν εσάς. Η Ανάσταση τελικά είναι για τους λίγους.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    κλαψ..κλαψ..κροκοδειλια δακρυα απο ολους σας.λογια..λογια..ακουστε καλα.σας πηραμε χαμπαρι.αν δεν πειραξουν την τσεπουλα σας μονο λογια θα ειστε.για εσσας που γραφετε εδω.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    25 Απριλίου 2011 5:05 μ.μ.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΕΚΣΤΑΣΗ ΡΕ,ΑΠΟΛΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ;
    ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΙΑΣΟ!
    Α ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΩΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ(ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ).
    ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ;

    Reply
  21. ΚΑΡΜΙΡΗΣ

    ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΕ-
    ΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ενας ενας βρε παιδια ολοι θα παρετε την απολυσουλα σας.ετσι μπραβο,αφου καθε ενας απο εσσας ενδιαφερετε μονο για την παρτη του.ενας ενας λοιπον με την σειρα θα βγαινει και θα φωναζει.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΡΓΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΨΗΦΙΑΣΑΝ ΓΑΠ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΑ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΕΝΩ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    για ολους ισχυει.ο ελληνας δεν κολωνει πουθενα .αν βρεθει στα δυσκολα παιρνει αναποδες και δεν καταλαβαινει τιποτα.δεν κατεβαζει το κεφαλι.ουτε στεναχωριεται.στα δυσκολα παιρνει ο ελληνας μπροστα.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    σπλάχνα στο φούρνο με πατάτες
    μαγειρευτοί στους 180 βαθμούς
    για 2 ώρες. Αν έχουμε ρεύμα καθώς
    το συνδικάτο που εκλέγει σαράντα βουλευτές στο Λαοσπ(α)ΣΟΚ μας απειλεί ότι θα μας αφήσει χωρίς φως αν τους πειράξουν ένα ευρώ από τις υπέρογκες αμοιβές που εισπράττουν
    Σαν να ταν μελιτζάνες καρφώστε τους με ένα πιρούνι-Ψήστε τους στο φούρνο για 45 λεπτά και ρίξτε και της πατάτες στο ταψί να ψηθούν μαζί με τα σπλάχνα …Αν την συνταγή την καθιερώσουμε στην μεσογειακή μας διατροφή αργά μα σταθερά θα ήρθη και η απαλλαγεί Άλλος τα σάπια σπλάχνα δεν θα αφήσουν τίποτα που να μην το κολλήσουν σαπίλα μέχρι και της τελικής τον κοίλων σπλάχνων ….. Η ισχαιμική γάγγραινα εν μέσω παρενεργειών θα είναι η αιτία που τα σάπια σπλάχνα ανεξέλεγκτα πλέων αν αφεθούν θα φέρουν την γάγγραινα της μάνας ΕΛΛΑΔΟΣ

    Σεραφίνο

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ποιός έκλαψε 4:32; ειναι αργά για δάκρυα φιλε. αυτο ομως ισχύει και για εμάς και για τους πολιτικούς, έτσι;

    Reply
  27. Ανώνυμος

    σας βαρεθηκα εσσας τους κλαψιαρηδες.μια ζωη μιζεροι εισαστσν και μιζεροι θα ειστε. ουστ κοπροσκυλα!!!

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ακόμα ένα ψέμα. Όχι, ο ελληνικός λαός δεν έχει αστείρευτες δυνάμεις, μα δεν πειραζει αυτό. αρκεί να αντέξει αρκετά για να δεί τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ να αφανίζονται.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    και μη νομίζεις και οι διορισμένοι ξέρεις τι περικοπές τους έχουν κάνει? Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, ίσως είναι και σε πολύ χειρότερη μοίρα απο τους υπόλοιπους, αλλά γενικά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, χρειάζετε ΧΑΜΟΓΕΛΟ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ η ζωή για να αλλάξουμε πρώτα τους εαυτούς μας και την ψυχολογία μας και αμέσως θα αλλάξουν και τα πράγματα γύρω μας!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    4¨01 τι σημασία έχει αν είμαι διορισμένος ή όχι, το θέμα είναι να έχουμε όλοι χαμόγελο και αισιοδοξία και ΄τα πράγματα θα αλλάξουν!!!! για εμάς τους ίδιους, για την ψυχολογία μας!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    3:42 Σταμάτα το χασίς βλάπτει την σεξουαλικότητα σου!!! Αν συνεχίσεις μετά τα συμπτώματα παράξενων ονείρων θα αρχίσει το κωλάντερό σου να αναζητά μή υγιεινά μακρουλιάρικα πράγματα!!! Πρόσεχε.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Ο Παπούλιας το γνωρίζει πρώτο χέρι οτι ο Ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις!!! Εις βάρος αυτού τού πτωχού λαού, τρώει και πίνει αυτός και οι 300 χαραμοφάηδες στό λημέρι τής Συμμορίας εκεί στην πλατεία Συντάγματος μαζί με το υπόλοιπο σκυλολόΪ!!! Τι ωραία, ξύλινα λόγια πού μας σερβίρουν, κάθε τόσο!!! Διαβάζοντας φυσικά, διότι δεν κάνουν τόν κόπο ούτε να αποστηθίσουν αυτά πού τούς γράφουν άλλοι!!!Όλοι αυτοί οι μικροί Πολιτικοί και Κρατικοδίαιτοι λελέδες όλη μέρα δεν κάνουν τίποτε εκτός από κουβέντα, κουτσομπολιό και πού και πού αγορεύουν στήν άδεια Βουλή διαβάζοντας από χαρτιά πού τα γράφουν κομματόσκυλα χωρίς φαντασία και χωρίς πλούσιο Ελληνικό λεξιλόγιο!!! Να τούς χαίρεστε εσείς πού τούς ψηφίζετε παλιομαζοχιστές!!!

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Ο Παπούλιας το γνωρίζει πρώτο χέρι οτι ο Ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις!!! Εις βάρος αυτού τού πτωχού λαού, τρώει και πίνει αυτός και οι 300 χαραμοφάηδες στό λημέρι τής Συμμορίας εκεί στην πλατεία Συντάγματος μαζί με το υπόλοιπο σκυλολόΪ!!! Τι ωραία, ξύλινα λόγια πού μας σερβίρουν, κάθε τόσο!!! Διαβάζοντας φυσικά, διότι δεν κάνουν τόν κόπο ούτε να αποστηθίσουν αυτά πού τούς γράφουν άλλοι!!!Όλοι αυτοί οι μικροί Πολιτικοί και Κρατικοδίαιτοι λελέδες όλη μέρα δεν κάνουν τίποτε εκτός από κουβέντα, κουτσομπολιό και πού και πού αγορεύουν στήν άδεια Βουλή διαβάζοντας από χαρτιά πού τα γράφουν κομματόσκυλα χωρίς φαντασία και χωρίς πλούσιο Ελληνικό λεξιλόγιο!!! Να τούς χαίρεστε εσείς πού τούς ψηφίζετε παλιομαζοχιστές!!!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Αγάπη αδέλφές μου Ελληνες, αγάπη και ένα μεγάλο πλατύ χαμόγελο!!!
    Αδελφή των 3:48 πού είσαι διορισμένη;;;;

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Ξαναλέω, χαμογελάστε λίγο βρε παιδιά, λίγο χαμόγελο θέλει η ζωή! Σταματήστε πια με τη μιζέρια και μα το να αποδίδετε ευθυνες στου υπουργούς και τους βουλευτές. Απο τι στιγμή που εμείς ψηφίζουμε εμείς φταίμε…. απο τη στιγμή που δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε ένας, εμείς φταιμε….. πως σας φταίνε οι υπουργοί δηλαδή? επειδή έκαναν τη δουλειά τους? παντού γίνονται αυτά, αλλά στις άλλες χώρες ο κόσμος ήταν ενεργός…… και επίσης, ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!! εγώ το πήρα απόφαση και αμέσως έγινα πιο ευτυχισμένος!!! Δεν ξανακάνω ρυτίδα απο το άγχος ποτέ ξανα….. Αι σιχτιρ πια με τη μιζέρια, βαρέθηκα!!!! κάντε το ίδιο και θα με θυμηθείτε!!!! Αγάπη αδέλφές μου Ελληνες, αγάπη και ένα μεγάλο πλατύ χαμόγελο!!!

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Ο Παπούλιας το γνωρίζει πρώτο χέρι οτι ο Ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις!!! Εις βάρος αυτού τού πτωχού λαού, τρώει και πίνει αυτός και οι 300 χαραμοφάηδες στό λημέρι τής Συμμορίας εκεί στην πλατεία Συντάγματος μαζί με το υπόλοιπο σκυλολόΪ!!! Τι ωραία, ξύλινα λόγια πού μας σερβίρουν, κάθε τόσο!!! Διαβάζοντας φυσικά, διότι δεν κάνουν τόν κόπο ούτε να αποστηθίσουν αυτά πού τούς γράφουν άλλοι!!!Όλοι αυτοί οι μικροί Πολιτικοί και Κρατικοδίαιτοι λελέδες όλη μέρα δεν κάνουν τίποτε εκτός από κουβέντα, κουτσομπολιό και πού και πού αγορεύουν στήν άδεια Βουλή διαβάζοντας από χαρτιά πού τα γράφουν κομματόσκυλα χωρίς φαντασία και χωρίς πλούσιο Ελληνικό λεξιλόγιο!!! Να τούς χαίρεστε εσείς πού τούς ψηφίζετε παλιομαζοχιστές!!!

    Reply
  37. Ανώνυμος

    χαμογελάστε λίγο βρε παιδιά, λίγο χαμόγελο θέλει η ζωή! Σταματήστε πια με τη μιζέρια και μα το να αποδίδετε ευθυνες στου υπουργούς και τους βουλευτές. Απο τι στιγμή που εμείς ψηφίζουμε εμείς φταίμε…. απο τη στιγμή που δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε ένας, εμείς φταιμε….. πως σας φταίνε οι υπουργοί δηλαδή? επειδή έκαναν τη δουλειά τους? παντού γίνονται αυτά, αλλά στις άλλες χώρες ο κόσμος ήταν ενεργός…… και επίσης, ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!! εγώ το πήρα απόφαση και αμέσως έγινα πιο ευτυχισμένος!!! Δεν ξανακάνω ρυτίδα απο το άγχος ποτέ ξανα….. Αι σιχτιρ πια με τη μιζέρια, βαρέθηκα!!!! κάντε το ίδιο και θα με θυμηθείτε!!!! Αγάπη αδέλφές μου Ελληνες, αγάπη και ένα μεγάλο πλατύ χαμόγελο!!!

    Reply
  38. Ανώνυμος

    3:42 ΜΟΥΓΚΑ Ε;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΑΛΑΚΑ;

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΛΟΓΕΡΕ ΟΤΙ ΜΑΣ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΣ;
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΑΜΙΣΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΕ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ!

    Reply
  40. Ανώνυμος

    και εξάλλου ρε παιδιά έλεος πια με αυτή τη μιζέρια που έχουν όλοι οι ελληνες τον τελευταίο καιρό….. Δεν βαρεθήκατε πια? ασ αρχήσουμε όλοι να χαμογελάμε και θα δείτε πόσο καλύτερα θα αισθανθούμε ολοι!!! λίγο χαμόγελο στη ζωή μας και θετική σκέψη!!!! Όλα θα πάνε καλά να λέτε και αμέσως θα δείτε τη διαφορά!!!

    Reply
  41. Ανώνυμος

    εγώ συμφωνώ με τον πρόεδρο, ο Ελληνικός λαός έχει απίστευτες δυνάμεις. Είμαστε Ελληνες και ότι και να μας κάνουν αντέχουμε και δεν προσκυνάμε!!!

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ο ελληνικός λαός θα ξεπεράσει τις σημερινές δύσκολες ημέρες, καθώς όπως είπε, «διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις»… εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, από την Κέρκυρα

    Ναι για εσας κραταμε τις τελευταιες δυναμεις για να τρωτε εσεις ΩΞΟ ΡΕ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *