ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕ …

ΑΠΟΨΕΙΣ …

Ενδιαφέρουσες απόψεις για θεώρηση από διάφορες οπτικές γωνιές, προβληματισμό και συζήτηση ! !

Κατάλαβες τώρα … γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;

Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Γι’ αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού “εκσυγχρονισμού” που μας….
μπουζούριασαν.

Κατάλαβες τώρα… γιατί σε λέγανε «ρατσιστή»;

Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου· θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι θα παριστάνουν την… κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα … γιατί πριονίσαμε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε “εκπαίδευση”;

Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους που απλώσαμε στη χώρα σου, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτι του Χριστοφοράκου.

Κατάλαβες τώρα … γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες ( ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AIΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ); Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά…

Κατάλαβες τώρα … γιατί έκαψαν τα δάση σου, μαζί και την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ;

Για να ξεπουλήσουν πιο εύκολα την Πατρίδα σου και να καταστρέψουν τον πολιτισμό σου.

Κατάλαβες τώρα … γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;

Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου.

Με χαρτιά τυπωμένα, σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα … γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;

Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας μαζί με μερικούς υπουργούς προέτρεπαν τον απλό κοσμάκη να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.

Κατάλαβες τώρα … ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;

Κατάλαβες τώρα … γιατί γουστάρουν τόσο την… “ελεύθερη αγορά”;

Για να κλείσει ο μπακάλης της γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι μου από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες… διατροφής.

Κατάλαβες τώρα … γιατί αγαπάνε τους “μη νόμιμους μετανάστες” τόσο πολύ οι εκλεγμένοι μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι’ εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα … ψαράκι μου, πόσο αξίζει η γυάλα σου;

Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο – το καλύτερο οικόπεδο – και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των… αρχαιοτήτων.

Κατάλαβες τώρα … γιατί κάνανε βιλαέτι τους την Εθνική σου Οδό;

Θέλεις 20 ? και πλέον διόδια για να πας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε “όμορφο” που παριστάνει τον… εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα … γιατί σου πουλάνε φθηνά τα… χαζοκούτια;

Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των… σήριαλς.

Για να σε πετάνε μπαλάκι από τους πρωινούς πουλημένους στις μεσημεριανές χαζοβιόλες και στους απογευματινούς πληρωμένους τελάληδες της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάθε μέρα, μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων “τίποτα”, με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.

Κατάλαβες τώρα … γιατί σ’ έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο… “δημόσιο”;

Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους… “εποίκους”.

Κατάλαβες τώρα … γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα… 70 του;

Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές.

Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι’ αυτό

προωθούν την… υπογεννητικότητα.

Κατάλαβες τώρα … γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;

Επειδή αυτός δεν θέλει ν’ ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις “άγιες οικογένειες” τού τόπου σου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται… Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι… θεατρίνοι.

Κατάλαβες τώρα … γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά;

Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ…ΓΕΝΝΗΘΕΙ, για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ…ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο.

Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! Οι κύριοι αυτοί και τα όργανά τους συντελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην πατρίδα σου και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί είναι εκείνοι που τη σχεδίασαν και την εκτελούν!

Αγαπητοί φίλοι. Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό, παρακαλείσθε να το προωθήσετε.

Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές δυνάμεις που δρουν πάντα στο… σκοτάδι.

John S.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

20 Comments

 1. Ανώνυμος

  12,25 ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΠΛΗΡΩΣ!!! ρε υπαλληλακο του πασοκ και της ΝΔ.. ρε γερμανοφιλε φασιστα της μερκελ και του ΔΝΤ.. ελληνες δεν ηταν οι επιχειρηματιες που βουλιαξαν τις προβληματικες… τσεπωσαν τα θαλλασοδανεια… και τελικα τα εβγαλαν στην ελβετια??… και επειδη εισαι και αγραμματος ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ… ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΝ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΑΘΛΙΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ!!!! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΛΛΑΣ… ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.. ΝΑΙ Η ΟΧΙ?.. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΛΤΕΡΑ… ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ..(ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ… ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ..) ΝΑΙ Η ΟΧΙ??…. ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21… ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ.. ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ… ΑΡΑ ΟΧΙ ΡΕ ΔΝΤΟΠΑΙΔΟ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ… ΟΣΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ… ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ…ΚΛΠ… ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ… ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ… ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΕΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ … ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ.. ΑΠΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΝ ΑΛΛΟΙ ΑΔΑΗΣ.. ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ.. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ 1 ΜΑΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!! ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΕΣΥ 12.08 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΥΣ, ΚΛΠ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ, ΗΛΙΘΙΟ ΒΡΟΜΟΚΟΥ-ΜΟΥΝΙ;;;;; ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΟ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΑΝΟΗΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ!!!! ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΚΟΜΜΑ==ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΩ, ΤΕΜΑΧΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;; ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΟΗΤΕ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΓΙΑΤΙ ΤΙΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ??? ΣΙΓΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!! ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ… ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ… ΚΑΙ ΛΕΤΕ… ΟΧΙ .. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.. ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ… ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.. ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΓΗ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΤΕ.. ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ Η ΜΙΑ ΧΩΡΑ.. ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ.. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΡΓΑΤΗ.. ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΟΝ ΙΝΔΟ.. ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΚΛΠ… ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΟΥ… ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ.. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ… ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ… ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΜΗΝ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ… ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΜΗΝ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;; ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΘΡΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΩΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΗ!!!!!
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!

  Reply
 5. Ανώνυμος

  ☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭

  Reply
 6. Ανώνυμος

  «Ἐσεῖς θὰ πᾶτε νὰ κατοικήσετε ἀλλοῦ καὶ ἄλλοι θαρθοῦν νὰ κατοικήσουν σὲ σᾶς».

  Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἱτωλός – Προφητεῖες

  ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑΣΤΟΡΑ!
  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ. ΘΑΝΑΤΟΣ!

  Reply
 7. Ανώνυμος

  Η ΜΕΣΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ,ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΟΡΙΑ.
  Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΩΝ,ΟΤΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΛΛΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ

  Reply
 8. Ανώνυμος

  ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΤΕ;;;

  ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ;;;;Η ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ;;;

  ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ

  Reply
 9. Ανώνυμος

  και τα ναυπηγία, και τα κλωστοϋφαντήρια, και τα εργοστάσια Ζάχαρης, και η γιουκαρ, και η βιντερ, και ο πετζετακης, και η ιζολα, πάρτε μαλάκες γερμανικά αυτοκίνητα να τους κάνετε μάγκες, και μετά ψάχνουν γιατί δεν απέδωσε το μνημόνιο… είναι σαν να δουλεύεις, τα λεφτά να τα δίνεις στο γείτονα, και άντε να ζήσεις το σπίτι σου μετά.

  Reply
 10. Ανώνυμος

  «Ἐσεῖς θὰ πᾶτε νὰ κατοικήσετε ἀλλοῦ καὶ ἄλλοι θαρθοῦν νὰ κατοικήσουν σὲ σᾶς».

  Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἱτωλός – Προφητεῖες

  Reply
 11. Ανώνυμος

  ΑΧ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 3:15
  ΕΤΣΕΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΥΠΕΔΑ
  ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 70 ΜΕ 80 ΧΙΛΙΑΔΕΣ
  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 300 ΜΕ 500
  ΑΤΟΜΑ!
  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΖΕ.

  Reply
 12. Ανώνυμος

  όσο για τους άλλους επειδή είδατε φως τέτοια ώρα δεν σημαίνει ότι είμαστε μπουρδέλο

  Reply
 13. Ανώνυμος

  εσύ φίλε μου που ρωτάς για την ομάδα σίγουρα έχεις λύσει τα προβλήματά σου… και μετά από την χαζή ερώτηση που κάνεις σε μια τόσο σοβαρή ανάρτηση…καταλαβαίνει κανείς γιατί η Ελλάδα είναι σε αυτό το αδιέξοδο

  Reply
 14. Ανώνυμος

  Θεματογραφε ετσι ειναι .Τωρα πια οσο ζωο κι αν ειναι καποιος κατα βαθος αυτα πιστευει .
  Ειναι κριμα για χαβαλε να λενε αυτες τις χαζομαρες
  οι ποιο πανω .Δειχνει απειρια και ανωριμοτητα των νεων .

  Reply
 15. Ανώνυμος

  ΚΑΛΕ
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ
  ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕ…

  Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ/

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΜΑΣ

  ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΗΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ

  ΕΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

  ΡΟΖΑΛΙΑ
  ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΟΖ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΛΕ…

  ΖΗΤΩ Η ΡΟΖ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΛΕ!!!!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *