Σοσιαλιστής βορείων προαστίων…

Με συνέντευξή του στη REAL NEWS ο Παύλος Γερουλάνος, κλασική περίπτωση αυτού που λένε ότι, αν δεν ήταν φίλος του Παπανδρέου δεν θα τον ήξερε ούτε ο κλητήρας του παλατιού, αποφαίνεται πως «συναίνεση δεν σημαίνει και αμνηστία για τα σκάνδαλα»! Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς μυήθηκε στον σοσιαλισμό ο……
κύριος Γερουλάνος, αλλά, αν δεν με απατά η μνήμη μου έκανε καλή παρέα με τον πρίγκιπα Νικόλαο, μιας και η οικογένειά του προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Θρόνο. Τέλος πάντων, αυτό δεν αποτελεί «έγκλημα», και ασφαλώς δεν τον κατηγορεί κανείς γιατί δεν πήγε στο γάμο του φίλου του. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να πάει, ακόμα και… ντυμένος σοσιαλιστής. Στο κάτω- κάτω, άλλο η ιδεολογία και άλλο η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις. Φαίνεται, όμως, ότι από την ημέρα που ο κύριος Γερουλάνος ανακάλυψε τη φτώχεια και τη δυστυχία, την «εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο», και αποφάσισε να γίνει σοσιαλιστής- σύμβουλος του τότε υπουργού Εξωτερικών, γύρισε την πλάτη στο παρελθόν του. Για το οποίο βεβαίως δεν τον κατηγορεί κανείς, ούτε και οι παλιοί του φίλοι των βορείων προαστίων. Επί του θέματος τώρα. Αλήθεια ο κύριος Γερουλάνος ξέρει κάτι που δεν ξέρουν οι συνάδελφοί του στην Κυβέρνηση περί σκανδάλων; Γιατί νομίζω ότι οι Εξεταστικές δεν διερευνούν «σκάνδαλα» αλλά υποθέσεις. Και τουλάχιστον μέχρι τώρα, κανένα σκάνδαλο δεν έχουμε δει ή ακούσει. Εκτός κι αν εννοεί ως «σκάνδαλα» τις φήμες που γινόντουσαν ρεπορτάζ με την… ευγενική χορηγία του τομέα Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, αντί ο κύριος Γερουλάνος να ασχολείται με τέτοια θέματα που απαιτούν γνώσεις και εμπειρία, καλύτερα θα ήταν να κοιτάει τη δουλειά του, και να κάνει το σταυρό του που την έχει, λόγω της σχέσης του με τον Πρωθυπουργό. Ειδικά αυτή την εποχή που, άνθρωποι της ηλικίας του, με περισσότερες γνώσεις και εμπειρία, ψάχνουν για δουλειά…

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δεν υπάρχει Έλληνας σήμερα που να μην έχει πεισθεί για την ανικανότητα, την προκλητική ιδιοτέλεια, τη φαυλότητα των υπαρχόντων κομμάτων – η οργή, η αηδία, η πίκρα των πολιτών κατακλύζει τη χώρα.

    Γι’ αυτό και κάθε αντίσταση στην κομματοκρατία είναι κέρδος για τη δημοκρατία, προάσπιση των κοινωνικών προτεραιοτήτων, των αναγκών του πολίτη.

    Τώρα φτύσιμο ,γιαούρτωμα και καρπαζιές παντού, σε όλους τους δημοσιοσχεσίτες ,σπουδαρχίδες και ρουφήχτρες , ασχέτως κόμματος και θέσης.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Το πρόβλημα το έχει ο φορολογούμενος, κακόμοιρος Έλληνας ,ο σκληρά εργαζόμενος και όχι τα κόμματα με τα κομματόσκυλα του και τους υποτακτικούς τους.

    Αυτοί κάνανε τις μπάζες τους από τα κλεμμένα και συνεχίζουν απτόητοι να παίρνουν βουλευτικές αποζημιώσεις,να εισπράττουν μίζες και να επιδεικνύουν ανάλγητα τα πλούτη τους.

    Ο θίασος των αχρείων ,της Εκάλης και των αμερικανοδουλων , δε θα γκρεμιστεί από μόνος του αν ο ξεσηκωμένος λαός δεν αποφασίσει να τους γκρεμοτσακίσει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

    Να τους λοιδορούμε να τους κράζομε και να τους βρίζουμε όπου τους βρούμε , να μάθουν τι είναι λαϊκή κατακραυγή … να αισθανθούν την αγανάκτηση μας … να καταλάβουν ότι σε λίγο θα τους ξεβρακώσουμε… τους άθλιους …

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΞΕΥΤΙΛΕΣ !!!

    ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ !!!

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ !!!

    Όχι κύριοι μόνο δεν υπάρχει κανένα όριο ,στους σύγχρονους χοντρόπετσους πολιτικατζήδες, αλλά περισσεύει η αλαζονεία, η απληστία ,η αμνημοσύνη και ειδικά η θρασύτητα των.

    Γνωστοί σφουγγοκωλάριοι των επίγονων ,έγιναν πρωταθλητές στο Real Estate, πισινατοι ,σκαφάτοι και αεράτοι επενδυτές.

    Πλούσιοι πολιτικοί …φτωχοί πολίτες… χρεοκοπημένη χώρα !!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΠΑΚΑΚΑΚΟΙ !
    ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΑΤΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ!!!!!!!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ/// ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ/// ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΓΩΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ/// ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ/// ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ/// ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ/// ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ////ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΒΡΩΜΟΓΟΥΡΟΥΝΙΑ///ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΓΑΠ…….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ…Πρέπει να μπει τέλος σε αυτή την ιστορία και ο μόνος που μπορεί να βάλει το τέλος είναι ο λαός. Οσο ο λαός δεν αντιδρά δυναμικά και παραμένει απαθείς στα βασανιστήρια που τον υποβάλουν τόσο αυτοί θα αποθρασύνονται και θα συνεχίζουν απτόητοι την καταστροφή του έθνους μας. Λαϊκή εξέγερση τώρα πριν είναι πολύ αργά. ΚΡΕΜΑΛΑ στον ΓΑΠ τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ και στην αλητοπαρέα του που τον βοηθά στην καταστροφή μας. Καθημερινός αγώνας παντού, στους τόπους δουλειάς, στην γειτονιά, στην οικογένεια, παντού για να αφυπνιστεί ο λαός και να δώσει στους προδότες το τέλος που τους αξίζει…ξεσηκωθείτε..Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ ΕΙ Τ Ε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ///Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΔΩ Ο ΑΛ.ΑΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ¨"ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΚΑΠΙΤΑΛΑΣ…

    και ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΩΦ+ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ….

    το παιζει ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑΣ
    ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ
    ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ….

    το

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *