«Βυθίσατε τον Άκη» η εντολή Παπανδρέου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής με εντολή του πρωθυπουργού ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση, παρά τα όσα ψελλίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δεν θα σταματήσει πουθενά στην υπόθεση των υποβρυχίων…
Σε ερώτηση για την…….
αντίδραση του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου στο αίτημα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής διερεύνησης της υπόθεσης των υποβρυχίων ο Γιώργος Πεταλωτής απάντησε: «έχουμε ρητή εντολή από το λαό για ‘όλα στο φως’ και δεν θα σταματήσουμε πουθενά».

«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω για καμία περίπτωση, αυτό είναι ξεκάθαρο» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που σημείωσε ότι σε αυτή τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχουν ανακινηθεί όλες οι υποθέσεις που λίμναζαν επί δεκαετίες.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει την διερεύνηση και στην υπόθεση των υποβρυχίων, καθώς «δεν μας αφορά σε ποια πρόσωπα αναφέρεται, αλλά αυτό που μας αφορά είναι να διερευνηθεί πλήρως και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσα πρόσωπα εμπλέκονται, πολιτικά ή μη».

«Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι δεν σταματάμε πουθενά, δεν καλύπτουμε κανέναν και αυτό το δίδαγμα είναι που θέλουμε να βγει από όλη αυτή την υπόθεση και την οποιαδήποτε περίπτωση» είπε ο Γιώργος Πεταλωτής και συνέχισε «θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι η ατιμωρησία που υπήρχε εδώ και δεκαετίες, πλέον παύει να υπάρχει»

www.kentrinews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    Με τους "νόμιμους" κλέφτες που έφαγαν το 95% του χρέους τι θα γίνει; τους κάνει καλά!Με τον Εθνικό πλούτο που ξεπουλούν τι θα γίνει;Αυτούς μόνο ένας ξεσηκωμός θατους κάνει καλά!

    Reply
  2. Gmavros50

    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ,Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ,ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ!!!!γΙΑ ΜΑΛΑΚΑ,ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ;ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ,ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ!!!!

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!!!Ο ΕΝΑΣ,…ΘΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ…ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!

    Reply
  3. ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *