Τσίπρας: «Προσοχή σύντροφοι!»

Άκρως ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ…
από τη στάση αρκετών βουλευτών του κόμματος στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τα βουλευτικά αυτοκίνητα.

«Θέλω να πω ότι αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έμαθα ότι σε συνεδρίαση της ΚΟ που έγινε προκειμένου να συζητηθούν τεχνικά ζητήματα, υπήρξαν βουλευτές οι οποίοι ανέδειξαν ότι είναι αδιανόητο και λαϊκισμός λέει, διότι είμαστε φτωχοί εμείς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουμε 6.000 ευρώ, αλλά να δίνουμε τα 300 – 400 ευρώ από αυτά για τα αυτοκίνητα», είπε εισαγωγικά.

Επέστησε δε την προσοχή όλων, λέγοντας: «Προσέξτε σύντροφοι, δε μπορεί όταν είναι στην πλάτη μας κάτι, να το θεωρούμε λαϊκισμό και όταν αφορά την κοινωνία να είναι λαϊκή πολιτική. Και ούτε μπορείς εμείς να δείχνουμε ένα δείγμα γραφής στην κοινωνία ότι θα γίνουμε σαν τους άλλους. Τις πολιτικές μας αποφάσεις πρέπει να τις κρίνει η κοινωνία, αλλά να τις κρίνουμε και εμείς, να τις κρίνουν όλοι. Αλλά από ορισμένες λεπτομέρειες διαμορφώνουν κλίμα σε σχέση με το αν είμαστε σαν τους άλλους ή δεν είμαστε σαν τους άλλους. Θέλω λοιπόν να επιστήσω την προσοχή».

“Ναι, πήγα στο νοσοκομείο”

Την επίμονη φημολογία που διέτρεξε ακαριαία την πολιτική αγορά, σύμφωνα με την οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επιβεβαίωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας.

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. «Πήγα για μία προληπτική εξέταση, για μία ακτινογραφία. Όλα είναι καλά», είπε ο κ. Τσίπρας το πρωί της Κυριακής, αναφερόμενος στην εξέτασή του στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”».
Αιτία η πνευμονία που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, κατά τα διαδοχικά ταξίδια του στο εξωτερικό, οπότε θέλησε να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. «Μου είπαν να πίνω πορτοκαλάδες», ενημέρωσε εν μέσω θερμού χειροκροτήματος.

reporter.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *