Η ταχύτητα του λείπει, όχι η ποιότητα!

Διαβάζω σήμερα στις εφημερίδες ότι ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από την απόκτηση ενός δημιουργικού και ποιοτικού χαφ, που να μπορέσει να κάνει τη διαφορά! Εγώ άλλο παρατήρησα, πάντως και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Το «τριφύλλι» έχει ανάγκη από έναν, μην πω και…..
δυο, γρήγορους χαφ.

Η απόδοση του Ζιλμπέρτο Σίβλα και του Νταμιέν Πλεσίς κάνουν τον Σιμάο να φαίνεται παικταράς! Γιατί; Γιατί απλά ο μέσος από την Μοζαμβίκη απλά τρέχει! Μπορεί να μην έχει το μυαλό του Βραζιλιάνου ή την καλή μεταβίβαση του Γάλλου, αλλά έχει την ταχύτητα που δεν έχουν οι δυο προηγούμενοι.

Στον Παναθηναϊκό το έχουν καταλάβει αυτό και για αυτό το λόγο άλλαξαν προτεραιότητες. Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά λίγο καιρό πριν, στις ημέρες του Νίκου Νιόπλια, οι «πράσινοι» είχαν ως πρώτο μεταγραφικό μέλημα την απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ τώρα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο αυτό αμέσως άλλαξε!

Πλέον οι νταμπλούχοι ζητούν δυο παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν ταχύτητα στην ομάδα. Από αυτό ξεκινούν όλα στο γρήγορο ποδόσφαιρο. Όταν υπάρχει ταχύτητα και συνεχής κίνηση τότε μπορεί πιο εύκολα να έρθει και η δημιουργία, που όντως λείπει από τον Παναθηναϊκό.

Το θετικό για το «τριφύλλι» είναι ότι η άμυνα του δείχνει σιγά σιγά να δένει, αφού ο Μπουμσόνγκ, τον οποίο ως κλασσικοί Έλληνες τον ξεγράψαμε από πολύ νωρίς, έχει βρει τα πατήματα του και στα τελευταία 90λεπτα είναι εξαιρετικός με αποκορύφωμα και το γκολ που σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα!

Το ρόστερ και η ποιότητα υπάρχουν, από ότι φαίνεται αλλού έλλειπε η ποιότητα, όσο και αν συμπαθώ και στηρίζω σαν προπονητή τον Νίκο Νιόπλια!

http://www.sportsecrets.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *