Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/09/2010

ΑΘΗΝΑ : ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

ΩΡΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ MOY.

Είμαι ο δωδεκάχρονος γιος σου. Η τετράχρονη κόρη σου. Το αγέννητο εγγόνι σου.
Είμαι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και θα γεννηθούν μετά από εσένα και εμένα. Είμαι όλα τα παιδιά που δολοφονήθηκαν μέσα σου από την ηλίθια διαπαιδαγώγηση, το εγκληματικό σχολείο και την….
ανάλγητη κοινωνία.

Γιατί με μισείς ρε; Γιατί δε με λαμβάνεις υπ’ όψη; Γιατί παίρνεις αποφάσεις χωρίς να με ρωτήσεις; Ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω; Επειδή με θεωρείς μικρό; ΤΟ μωρό; ΤΟ παιδί; Δεν είμαι ΤΟ ρε. Είμαι ΕΓΩ. Ο Θανάσης, η Μαρία, ο Κώστας, ο Δημήτρης, η Κατερίνα, η Δέσποινα. ΕΓΩ. Οχι ΤΟ.

Και με θεωρείς ΤΟ εσύ ρε ανώμαλε; Που κοιμάσαι όρθιος και δεν ψάχνεις τίποτε άλλο παρά τα βίντεο της Ντούβλη; Που γυρνάς από εδώ και από εκεί και με κρίνεις, και στραβομουτσουνιάζεις και λές “τς τς τς κοίτα τη νεολαία σήμερα;” την ίδια στιγμή που το μόνο σου ενδιαφέρον είναι το πάμε στοίχημα το τζόκερ και οι πορνοταινίες; Που δεν έκανες ούτε μια φορά στη ζωή σου αισθησιακό έρωτα; Που δεν κατάφερες να κάνεις μια οικογένεια της προκοπής να μεγαλώσω; Που επειδή απέτυχες στη ζωή σου προσπαθείς να μου μεταφέρεις τα ψυχολογικά σου και απαιτείς από εμένα να γίνω ότι δεν έγινες εσύ; Που το μόνο πράγμα που προσπαθείς είναι να με κάνεις σαν τα μούτρα σου;

Πότε θα αποφασίσεις να μου συμπεριφέρεσαι σαν να είμαι άτομο με προσωπικότητα; Πότε θα σταματήσεις τα ηλίθια γούτσου – γούτσου και τα έλα μωλέ; Τι βλακείες είναι αυτές; Δεν ντρέπεσαι; Και περνιέσαι και για ενήλικας; Ασχολείσαι όλη μέρα με βλακείες και αφήνεις τα λαμόγια να υποθηκεύουν τη ζωή μου;

Τόσα ποιήματα σου είπα για την Πατρίδα μου ρε αναίσθητε. Από το νηπιαγωγείο με βάζεις βρε ηλίθιε να σου λέω ποιήματα για τον Κολοκοτρώνη, για το έπος του 40, για την Ελλάδα. Και χειροκρόταγες σας ηλίθιος. Και με έσερνες στις παρελάσεις.

Με ποιο δικαίωμα ρε τους αφήνεις να ξεπουλάνε την Ελλάδα; Δική σου είναι η Ελλάδα; Εχω περισσότερες μετοχές από εσένα στο μαγαζί που λέγεται Ελλάδα. Και έχεις υποχρέωση απέναντί μου. Απέναντι στις γενιές που θα έρθουν. Ποιος σου είπε ρε ότι η ζωή σου σου δόθηκε για να καλοπεράσεις; Ποιος σε εξουσιοδότησε να χαρίσεις τα πάντα για να γλιτώσεις την άθλια ύπαρξή σου; Εχε χάρη ρε που δε μπορώ ακόμα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ http://sindonistis.blogspot.com KAI ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ 11/09, ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ:

-ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.
-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
-ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..
-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΤΩΡΑ.
– ΕΝΙΑΙΟ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
-ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ, ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟ !


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!

http://sindonistis.blogspot.com

http://thalamofilakas.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

38 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ????? ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΝΔΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ………….ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ………

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ασε μας ρε γιδοβοσκε ολο πιπες εισαι…αφου εισαι κατα σε οτι γραφεται στο μπλοκ γιατι δε μπας στο μαντρι σου?

    Reply
  3. Ο βοσκός

    Καλά βαριέμαι να κάθομαι να σου εξηγώ…

    Εγώ επειδή είμαι οικονομολόγος και δεν είμαι large, όταν παίζω games το κάνω από το σπίτι μου δε πάω σε νετ καφέ…

    Εσύ φυσικά μπορείς να τα πετάς όπου θες τα λεφτά σου… Τόσα ξέρεις τόσα κάνεις

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΡΕ αγορακι μου βοσκε,θα μου πεις εσυ να μορφωθω, επειδη μπορεις να εχεις τελειωσει ενα σαχλο-οικονομικο τμημα και να γραφεις ορολογια για κατι που ολοι αντιλαμβανονται τι σημαινει!?Που ξερεις ρε διαβασμενε τι μορφωση μπορει να εχω εγω,τι σχολες εχω τελειωσει?Με την δικη μου μορφωση φιλε βαζω την υπογραφη μου,για θεματα ΖΩΗΣ και Θανατου κ αν την ΒΑΛΩ ΛΑΘΟΣ θα με χωσει ο ΔΥΑΛΥΝΑΣ μεσα.Μαθε να ξεχωριζεις τις εννοιες πρωτα ασχετε!Αλλο μορφωση και αλλο τεχνοκρατικη καταρτηση.Οποιος δηλαδη εχει το χρεος στο μυαλο του σαν εννοια της καθημερινοτητας και οχι οπως την περιγραφει ενας βλακας σε ενα βιβλιο για εντυπωσιασμο ειναι αμορφωτος ρε γιδι?!Δηλαδη εσυ αν μου πεις οτι τσουζει οταν κατουραω θα σου πω: τι λες ρε αμορφωτε ουρηθρητιδα το λεμε?!.Τα λεφτα μομολο δεν φαγωθηκαν απο τον δημοσιο τομεα και τους γραφειοκρατες ΜΟΝΟ?!.Φαγωθηκαν και απο αυτους αλλα κυριως φαγωθηκαν απο τα υποβρυχια που γερνουν,τα Φ16 που μπαζουν νερα,την ρεμουλα 2004,το χρηματηστηριο, τα γκολντεν μπους που επειδη εχουν κατι σαχλοπτυχια τους δινουν μισθους 100 ηπαλληλων των μηνα και παμπολα τετοια.Σε αυτα τα φαγοποτια ο λαος δεν αντεδρασε γιατι εχει εκμαυλιστει!Τον αφηναν και εκλεβε λιγα για να κλεβουν αυτοι τα πολλα και τωρα του ζητανε να πληρωσει αυτος τα πολλα!Αυτα ειναι εννοιες αυταποδεικτες στη κοινη λογικη δεν περιμενουμε εσενα τον φωστηρα να μας τις αναλυσει.Αντε παρε κανα 5ευρω απο τον father και πανε για κανα counter-strike η κανα daoc.Ευρωμαμοθρεπτο!

    Reply
  5. Ο Βοσκός

    Χρέος αντικατοπτρίζει τα μελλοντικά αγαθά που θα παραχθούν. Όταν κάποιος σε δανείζει, σου δίνει ένα ποσό σήμερα με σκοπό να το πάρει αύριο πίσω μαζί με ένα ποσοστό του κέρδους που θα έχεις από την αξιοποίησή του. Υπό αυτή την έννοια, το να είναι κάποιος χρεωμένος δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό.

    Αν δεν υπήρχαν τράπεζες να σε δανείσουν, δε θα μπορούσες να ξεκινήσεις ποτέ καμία επιχείρηση γιατί δε θα είχες το κεφάλαιο. Ενώ αν σε δανείσουν, με το κεφάλαιο δημιουργείς μια νέα επιχείρηση και από τα κέρδη της αποπληρώνεις το δάνειο στο δανειστή, και στο τέλος σου μένει η επιχείρηση.

    Υπό αυτή την έννοια, το χρέος είναι ΑΜΟΙΒΑΙΑ ωφέλιμο.

    Απλά το χρέος όταν ξεπερνάει κάποια όρια και δεν αξιοιποιείται για παραγωγικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα που δανειζόμασταν για να πληρώνουμε τους κηφήνες τους Δημοσίου που παρήγαγαν γραφειοκρατία και απεργίες, τότε υπάρχει πρόβλημα.

    Μορφώσου Κώστα Κ και μετά μίλα…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    σας έλειψε???
    φαγωθηατε να φυγει κ τωρα τον ζητάτε???
    αλλα ετσι ειναι οι Ελληνες! θελουν τον αλβανο τουΣ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Το γενονός ότι μπαίνεις στην διαδικασία να με βρίσεις,ενώ τα ποστ μου απεναντι σου ήταν από τα πιο κόσμια,δείχνει πολλά.Δεν τραβάω κανένα ζόρι να σε πείσω φίλε μου.Όσο για την λέξη χρέος εκτός απο την σύγχρονη οικονομική της έννοια,που ειναι αυτονόητη και την αντιλαμβάνεται σε γενικές γραμμές Ο ΚΑΘΕΝΑΣ(είτε πρόκειται για κράτος είτε για τον λαχειοπώλη της γειτονιάς) που δεν ζει με τα λεφτά του μπαμπά ή την χορηγεία κάποιου,έχει και την έννοια του ιερού καθήκοντως.Έχουμε χρέος λοιπόν απεναντι στην νοημοσυνη μας και στην σκέψη μας να τις ελευθερώσουμε από τα δεσμά του οικονομικού χρέους.Αυτη είναι η αποψή μου!Διαφερει απο την δική σου και όλα καλά.

    Κωστας Κ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    αιντε ρε τα γιδια στο μαντρι και οι βοσκοι για μπυρες.αργοσχολοι ολοι μαζι μαζευτήκατε.
    βρήκε ο γυφτος την γενια του και αναγάλλιασε η καρδια του

    ββ τοσο καλο που το λες δυο!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ο Βοσκός νομίζει ότι απευθύνεται σε γίδια.
    Προσπαθεί συνεχώς να διεγείρει ενοχικές συνειδήσεις, απλα και μόνο για να απαλύνει τις δικές του ενοχές που κατάντησε ρουφιάνος της Νέας Τάξης.
    Ούστ…..! ΚΗΦΗΝΑ
    Αυτή είναι η πραγματική σου ιδιότητα.
    ΚΗΦΗΝΑΣ!

    Reply
  10. Ο βοσκός

    Ρε παπάρα Κώστας Κ. , πες μου καμάρι μου, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ;

    Και μετά συζητάμε…

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΒΟΣΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΨΗΛΟΚΑΒΑΛΗ;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΡΕ μαθηματικε βοσκε, πεσμου ,καμαρι μου, ΠΟΥ εχει μαζευτει ολο το χρημα και ειναι ΟΛΑ τα κρατη χρεωμενα αφου οι τραπεζες τυπωνουν νομιμα κ με αντικρισμα χρημα?!Καποιο κρατος δεν επρεπε να το εχει?!Ποιο ειναι αυτο?!Η κινα?!Κ αν ναι γιατι δεν δανειστηκαμε απο εκει ρε σαινι κ φεραμε το ΔΝΤ και την National reserve bank στο σπιτι μας,να μας ξεβρακωσουν?Μηπως γιατι οντως ο Jeffry και η παρεα του ειχαν αυτες τις εντολες?Επισης ξεφτερι το χρημα που "τυπωνεται"(ουσιαστικα υπαρχει μονο σαν αριθμος χρεους) δεν παει στις τσεπες κανενος καταναλωτη για να ανεβει η τιμη των αγαθων,ω μεγα οικονομολογε!..Τεσπα ο καθενας εχει τις αποψεις του.Δεν θα συνεχισω σε αυτο το ρυθμο ο,τι κ να απαντησεις.Προφανως δεν θα σε πεισω και δεν θα με πεισεις ποτε.Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει.

    Κωστας Κ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΒΟΣΚΟΓΙΔΗ, ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΔΙΝΕ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΛΑΚΑ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΠΑΝΙΑ. ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ, ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΗΡΘΕΣ ΞΥΠΟΛΟΛΙΤΟΣ, ΕΦΑΓΕΣ, ΛΑΔΩΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΕΛΑΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΕ, ΜΑΛΑΚΑ.

    Reply
  14. Ο Βοσκός

    Orxeis kyanoi

    Όχι ρε μπετόΒΛΑΚΑ, αλλά τότε στηριζόμασταν περισσότερο στην εγχώρια παραγωγή από ό,τι σήμερα…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΠΟΤΑ. "ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟ

    Reply
  16. Ο Βοσκός

    orxeis kyanoi

    το πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι φαίνεται από το γεγονός πως θεωρείς πως η δραχμή θα είναι ισχυρή εναντίον του δολλαρίου…

    ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΑΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ;

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΒΟΣΚΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΙΣΩΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΜΕΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑΤΑΛΙΑ

    Reply
  19. orxeis kyanoi

    Βοσκέ εγώ δεν σου μίλησα με τέτοιο τρόπο.
    Κανονικά θα έπρεπε να σε γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι… αλλά θα σου απαντήσω για να δούνε όλοι μια ακόμα φορά πόσο μαλάκας είσαι.

    Όταν έχεις εθνικό νόμισμα το υποτιμάς έναντι όποιου νομίσματος θες. Άρα έχεις έλεγχο της ισοτιμίας με ότι θετικο συνεπάγεται.

    Τα καύσιμα πληρώνονται σε δολλάρια και όχι σε ευρώ. Άρα η τιμή δεν θα αλλάξει.

    Οι εισαγωγές εντός Ευρώπης ναι θα ακριβύνουν. Στα αρχίδια μας, εισάγουμε προϊόντα από χώρες εκτός ευρωζώνης. Αμερική, Ασία, κ.λ.π.

    Για τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς ισχύει το ίδιο. Αγοράζεις σε άλλα νομίσματα από τρίτες χώρες.

    Κατάλαβες;

    Reply
  20. Ο Βοσκός

    Orxeis kyanoi, είσαι για τον πούτσο…

    Αν κυρηχθεί πτώχευση ζώον, πρώτα από όλα δε θα υπάρχουν λεφτά για επενδύσεις. Κι αυτό γιατί οι ξένοι θα έχουν προτεραιότητα σε ό,τι εισόδημα έχουμε.

    Δεύτερον, οι εισαγωγές μας θα γίνουν πανάκριβες. Που σημαίνει πως ό,τι αγόραζες σε ηλεκτρονικά κλπ θα πάει στα ύψη… Ξέχνα τεχνολογία και μεταφορικά μέσα…

    Τρίτον, τα καύσιμα θα γίνουν πανάκριβα, με συνέπεια να γίνουν πανάκριβες οι μεταφορές προϊόντων από την επαρχία στα αστικά κέντρα.

    Αν το συνδυάσεις με τα παραπάνω γίδι, να σε δω ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΣ! Πανάκριβες οι εισαγωγές, πανάκριβες και οι μεταφορές από την επαρχία στη πόλη, να δω ρε ξεφτιλισμένε αν μπορείς να προσθέσεις και το:

    ΕΚΤΟΝ θα πρέπει να γυρίσετε όλοι στο χωριό σας

    Επίσης, οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί θα γίνουν δύσκολοι με συνέπεια να έχουμε συρίκνωση και της στρατιωτικής μας δύναμης…

    Άιντε ΓΙΔΙΑ! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Συμφωνω με την κινηση αυτη εαν οντος ειναι εκτος κομματων!!Δυστιχως πρωσοπικα δεν θα μπορω να ειμαι παρον γιατι δεν μενω Ελλαδα,αλλα θα σας παρακολουθω απο δω που ειμαι!!Δεν νομιζω να εχει μεινει αλλα επιλογη γιατι ετσι και αλλιως κανενας απο αυτους που αποφασιζουν δεν ρωταει πλεον τον πολιτη!Αλλα οπως σας ειπα εξω απο κομματα και απο προσωπικες φιλοδοξιες,κατι πρεπει να γινει για αυτην την χωρα,Εαν και μενω μακρια την πονο,εκει μεγαλωσα,εκει εχω τις ωραιοτερες αναμνησεις,αλλα οι συγκυριες τα εφεραν ετσι που εφυγα,αλλα εκει μενουν ολοι οι συγγενεις μου,οι γονεις μου,εαν δεν ηταν και αυτοι με αυτα που εχω δει,εχω ζησει και αυτα που διαβαζω και βλεπω τελευταια θα ειχα ριξει μαυρη πετρα πισω μου και θα ελεγα δεν παει να γ….ει!!αλλα μετα σκεφτομαι οτι ειναι πατριδα μου και η πατριδα τον παιδιων μου.Βεβαια θεωρω οτι ειναι δυσκολο να γινει αυτη η κινηση αλλα γιατι ρε γαμωτω να ειναι ειναι αδυνατη.Δλδ πως μαζευομαστε χιλιαδες σε προεκλογικες συγκετροσεις στιν Αθηνα για τον καθε ηλιθιο!!(τελικα μαλλον εμεις ειμασταν οι υλιθιοι)…..Βλεπουμε,,εδω θα ειμαστε….

    Reply
  22. Ο Βοσκός

    3:20 δεν είμαι Αλβανός, παρόλα αυτά αν εσύ αντιπροσωπεύεις την Ελλάδα, τότε θα προτιμούσα να ήμουν Αλβανός…

    Ευτυχώς που δε την αντιπροσωπεύεις…

    Reply
  23. orxeis kyanoi

    Αν κυρηχθεί πτώχευση το κυριότερο πλήγμα θα είναι στις καταθέσεις. Έχει κανείς λεφτά στις τράπεζες σήμερα εκτός από τα λαμόγια;

    Δεύτερον όταν ο μισθός πάει σε επίπεδα 1995-97 και ο πληθωρισμός καλπάζει, είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ να γυρίσεις σε εθνικό νόμισμα (υποτιμημένο μεν) γιατί με βάσει τα στοιχεία, η χασούρα του εργαζόμενου θα είναι μικρότερη ενώ επιπλέον θα συγκρατηθεί ο πληθωρισμός που "σκοτώνει" το όποιο εισόδημα.

    Τρίτον, έχοντας εθνικό νόμισμα υποτιμημένο μόνο έναντι του ευρώ (αφού το χρέος μας είναι σε ευρώ) σημαίνει ότι τουλάχιστον τα προϊόντα από χώρες εκτός ευρώ ΔΕΝ θα γίνουν πιο ακριβά, ενώ το χρέος μας θα πρέπει να μπει σε μονομερή αναπροσαρμογή (ίσως και ολική άρνηση του αν οι συνθήκες το επιτρέπουν).

    Τέταρτον, όσα χρήματα υπάρχουν για επενδύσεις πρέπει να πάνε ΜΟΝΟ σε 100% ελληνικές εταιρίες, και κυρίως σε εταιρίες που κάνουν παραγωγή, ενώ θα πρέπει να δωθούν και κίνητρα για ΣΟΒΑΡΗ ανάπτυξη σε εταιρίες που να κινούνται σε νέες τεχνολογίες (π.χ. Software), ένας τομέας που διαπρέπουν χώρες που δεν ήταν μέχρι πρόσφατα παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου (π.χ. Πολωνία).

    Πέμπτον, οι τράπεζες ή θα αποδεσμέυσουν μέρος των δανείων τους (π.χ. αυτών που το κεφάλαιο έχει ήδη αποπληρωθεί και καλύπτονται πλέον τόκοι επί τόκων). Όσες αρνηθούν να κρατικοποιηθούν με νόμο και να φροντίσει το κράτος για την διαδικασία.

    Στην πραγματική Δημοκρατία δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Έτσι θέλει να πιστεύουμε ο εβραίος Γιωργάκης και το άθλιο κοπάδι του που ονομάζει "κυβερνηση".

    Reply
  24. Ο Βοσκός

    Κώστας Κ, να υποθέσω πως πιστεύεις σε "ντοκιμαντέρ" όπως το Ζέιτγκάιστ; Έτσι εξηγείται γιατί είσαι τόσο πλανημένος…

    Οι πολιτικοί 30 χρόνια τώρα έδωσαν στον λαό αυτό που ήθελε… Ο λαός παρακαλούσε για ρουσφέτια, και τιμωρούσε όποιον ήθελε να ακολουθήσει φιλελεύθερες πολιτικές…

    Πες μου, αν πριν 20 χρόνια, ερχόταν κάποιος και έλεγε, τέρμα τα κλειστά επαγγέλματα, τέρμα οι πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, τι θα γινόταν; Της πουτάνας.

    Και όλοι θα τον έλεγαν εχθρό του λαού. Γιατί τότε ακόμα μας δάνειζαν οι ξένοι και μπορούσαν να το παίζουν φιλολαϊκοί οι πολιτικοί…

    Τέλος επειδή είσαι άσχετος από οικονομικά, για πες μου ρε ξεφτέρι, αν κάποιος αρχίσει και τυπώνει χρήμα αβέρτα, θα αυξηθούν και τα αγαθά στα ράφια των καταστημάτων; Όχι.

    Άρα τι θα γίνει ξεφτέρι μου; Θα σου πω εγώ τι θα γίνει, απλά θα ανέβουν απίστευτα οι τιμές και οι μισθοί… Πάνω κάτω τα ίδια θα αγοράζεις με πριν, απλά με μεγαλύτερες τιμές.

    Δεν τυπώνουν όσο θέλουν οι τράπεζες, ελέγχονται από το κράτος, θύμα ε θύμα…

    Reply
  25. Ανώνυμος

    εγώ θα έλεγα ο ΒΟΣΚΟΣ να αλάξει ψευδώνυμο.
    να χρησιμοοιεί το <>,
    του ταιριάζει καλύτερα

    Reply
  26. Ανώνυμος

    καλα, παρε εσυ τωρα μια διπλη να έχεις και μολις σκασει μυτη του δινουμε και αυτουνου!

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Ο ΒΟΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΣΕΝΑΙ, ΜΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΤΟΝ.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Τα πάντα ανταλλάσονται με το πυρ και το πυρ με τα πάντα, όπως ακριβώς τα εμπορεύσιμα πράγματα με το χρυσό κι ό χρυσός με τα πράγματα.[90] Ηράκλειτος

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Ποιοι ειναι οι ειδικοι ακριβως ρε βοσκε!?!Μαλλον περνας τον κοσμο για προβατα!Ειδικοι ειναι αυτοι που διαχειριζονται τον Ελληνικο λαο τα τελευταια 30 χρονια κ των εκμαυλισαν!?Τον εμαθαν να κλεβει λιγα για να κλεβουν αυτοι τα πολλα και τον εκπαιδευσαν στον ωχαδερφισμο και την υποκολτουρα?!Η' μηπως ειναι ειδικοι τα τσιρακια των μεγαλων τραπεζων που με τον υπουλο τροπο λειτουργειας τους εχουν καταχρεωσει ΟΛΑ τα κρατη για να τα ελεγχουν,κυκλοφορώντας αερα χρημα που δεν υπαρχει σε αντιτιμο στα θησαυροφυλακια τους!?Αν δεν εισαι λοιπον παπαγαλακι πανε διαβασε και τιποτα να μαθεις ποσο στημενο ειναι το ολο θεμα της χρεωκοπιας ΟΛΩΝ των λαων και μετα προσπαθησε να τρομαξεις τον κοσμο με στασεις πληρωμων κλτπ..Χρειαζομαστε μπροσταρηδες(ανεξαρτητους,χωρις κομματικες ταυτοτητες) να ακολουθησει ο λαος και οχι βολεμενα φερεφωνα Βοσκε!Μαλλον ηρθε η ωρα να χασετε το κοπαδι σας φιλε μου.Επρεπε να ειχατε το μυαλο οτι για να αρμεγεις τα προβατα πρεπει και να τα ταιζεις.Οσο για την υπευθυνη δηλωση ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑ απο τα λαμογια της βουλης που μετα απο τοοσαα χρονια δηλωνουν ανευθυνοι για ολα τα δεινα που προκαλεσαν με τις επιλογες τους σε ολα τα πεδια της ζωης της χωρας τουτης αρχης γενομενης απο την παιδεια!Δεν χρειαζομαστε πια ουτε βοσκους ουτε τους τσιφλικαδες τους!

    Κωστας Κ.

    Reply
  30. Ο βοσκός

    Δημοψήφισμα τώρα. Συμφωνώ, αλλά με μία προϋπόθεση:

    Κάθε πολίτης πριν ψηφίσει να ενημερώνεται από ειδικούς στο τι σημαίνει η χρεοκοπία για τη χώρα και τι κινδύνους κρύβει, έπειτα να υπογράφει μια υπεύθυνη δήλωση πως είναι υπεύθυνος προσωπικά για τα όσα κακά θα βρουν αυτόν και τη χώρα του μετά τη στάση πληρωμών…

    Υπό αυτό τον όρο, θέλω κι εγώ δημοψήφισμα…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *