Των εκλογών την αποχή, τη βλέπει το “Νησί” και γελά

1. Όσοι απείχατε από τις εκλογές, ηθικά χάσατε το δικαίωμα να εκφέρετε άποψη για τις κυβερνητικές πολιτικές που θα ακολουθήσουν. Ειδικά όσοι διατυπώσετε τις γνωστές ανοησίες του τύπου «Μας κυβερνάει το 1/10 του ελληνικού πληθυσμού» είστε υποκριτές. Συνυπογράφω το κείμενο της εξαιρετικής e-ντίβας.

2. Φαίνεται πως ο –αμεσότατος- εκβιασμός…..
του Γιωργάκη έπιασε τόπο, ο δικομματισμός γνώρισε τελικά μικρή ήττα και αποφεύχθηκαν οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Δεν είμαι υπέρ του χάους και της αβέβαιης πολιτικής κατάστασης, αλλά χωρίς φόβητρο, πως θα ελπίζω για κάτι καλύτερο από αυτούς που μας κυβερνούν;

3. Το μοναδικό κόμμα που είχε άνοδο των ποσοστών του, ήταν το ΚΚΕ (ίσως επειδή το ψήφισα κι εγώ). ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ παρέμειναν στα ίδια επίπεδα, αποδεικνύοντας έτσι πως η αποχή ωφέλησε μόνο τους μεγάλους. Αυτό το 40% που απείχε, δεν αποδυνάμωσε τον δικομματισμό, αλλά του έδωσε φιλί της ζωής.

4. Εδώ και 24 ώρες που είμαι κομμουνιστής (το λέω και ανατριχιάζω), ευτυχώς δεν έχω ακόμα παρενέργειες. Εξακολουθώ να προτιμώ τις γκόμενες που ξυρίζουν τη μασχάλη τους.

5. Τώρα που έκλεισε ο πρώτος γύρος των εκλογών και δεν πρόκειται να κατηγορηθώ ότι αβαντάρω κάποιον, θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συνδυασμό «Επιμένουμε Αθήνα» του Γιώργου Αμυρά, στον οποίο συμμετέχουν δύο άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα στο παρελθόν και που αγαπώ πολύ. Η Σεμίνα Διγενή και ο Θανάσης Χειμωνάς.

6. Η μοίρα και ο Καλλικράτης τα έφεραν έτσι, ώστε ο τόπος μου, η Πιερία, να έχει (που θα έχει σίγουρα) ανώτατο άρχοντα τον Ψωμιάδη. Πάντως εσείς οι Αθηναίοι μη μας κοροϊδεύετε, κοιτάξτε ποιον έχετε στο δήμο σας…

Λοιπόν αυτά, τα υπόλοιπα τρία σχόλια είναι σε εικόνες. Δευτέρα σήμερα, έχει «Νησί», θα τα πούμε όπως πάντα μετά το τέλος του επεισοδίου. Φιλούθκια.

www.drseeng.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΝΑ ΚΟΥΙΖ???ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ???ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΥΝΕΙ ΠΙΑ…….ΑΓΗΣ

    Reply
  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ

    ΄Οχι ..Ανεχόμαστε!!..Απλά, Δεν Καταδεχόμαστε!!!
    Κι Ο Νοών Νοείτω..!!! Επιτέλους πια..Φτάνει!!
    Πάρτε τα από τους Κλέφτες Τους Γνωρίζετε, Από τις Τράπεζες, από τους Κεφαλαιούχους, από τα λαμόγια και τους αιώνιους κλέφτες που έχουνε καταθεσάρες σε Τράπεζες Εξωτερικού, Ματαιόδοξοι..Παραδόπιστοι, Χρημοτοηδονιστές λες και θα ζήσετε χίλια χρόνια..Καννίβαλοι! Η Ζωή Είναι Μία Ρεεεεε! και Ανήκει σε ΄Ολους Μας, ΄Οχι Ρεεεε να μας παίρνετε τους Μισθούς Μας, Τα Κεκτιμένα Δικαιώματά Μας, Τα Δεδουλευμένα Μας, Τις Συντάξεις από τους γέροντες.. Τι άλλο να σας πω.. Είσαστε Κατάπτυστοι! Φτου κ στα μούτρα σας!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΠΟΥΡΚΑ ΤΟ ΣΤΥΛ!!!!!!
    ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΦΟΥΛ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΣΑΜΑΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ???
    ΤΙ ΝΑ ..ΛΕΕΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ??????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ?????????????

    ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ???????
    ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ?????????
    ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΘΩΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Για αλλαγή του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού υπάρχουν 2 λύσεις : 1) Βγαίνεις με μολότωφ, τα κάνεις λαμπόγιαλα και πας φυλακή ή 2) ΑΠΕΧΕΙΣ!!!. Μην ακούτε τα παραμύθια περί δύναμης ψήφου κτλ κτλ. ΑΠΟΧΗ 50-70% ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ
    ΨΗΦΙΣΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΕ ΛΕΩ ΜΗ ΚΑΙ…
    ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑ??????
    ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΟΥ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ Η ΑΡΘΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΟΡΔΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ!!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ
    ΑΠΟΧΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ….ΘΑΜΑΣ ΦΑΝΕ!!!!!!!!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ρε παιδιά, με την αποχή δε γίνεται τίποτα. Όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί μη ψηφίζοντας…ας πάει στο εκλογικό τμήμα…να δώσει το παρόν….και ας ρίξει άκυρο…ή λευκό!!!! Αυτό τουλάχιστον καταγράφεται ως πράξη. Η αποχή δε σημαίνει τίποτα. Όποιος δε θέλει να ψηφίσει κανέναν….ας πάει στις εκλογές και ας μη ψηφίσει κανέναν. Αυτό είναι το καλύτερο…και το πιο άμεσο μήνυμα που μπορεί να στείλει. Αλλιώς ο καθένας θα ερμηνεύει την αποχή όπως θέλει…και μεις θα τρώμε σκατά και πάλι από το ίδιο κατεστημένο!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ρε ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ….ΕΤΣΙ..ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?????
    ΑΡΧΙΔΙΑ
    ΠΑΛΙΟΞΕΥΤΙΛΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ??
    ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ????ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ
    ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΝΕΟΙ ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑΣΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ????
    ?ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
    ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ????ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑΠΕΧΩ ΑΠ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ [ΠΕΝΤΕ ΚΟΛΩΚΟΜΜΑΤΑ]Σ ΟΛΑ!
    ΝΔ Η ΠΑΣΟΚ???ΚΚΕ ???ΑΕΙ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ?????
    ΑΚΥΡΟ ΡΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΤΖΑΣ
    ΣΑΣ ΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…ΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΛΛΟ??????
    ?ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?????????
    ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΙΚΗ -ΚΩΣΤΑΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Δηλαδή το να ψηφίζεις κάθε 4 ή 5 χρόνια τους …αντιπροσώπους σου, δηλαδή αυτούς που θα αποφασίζουν για σένα(χωρίς εσένα) ή θα εκφέρουν άποψη για σένα χωρίς να συμμετέχεις σε τίποτα άλλο είναι έκφραση ….πολιτικής άποψης;;;; Φίλε μου, η πολιτική υπάρχει σε κάθε στιγμή, είναι στάση ζωής, είναι ο ίδιος ο τρόπος ζωής κι όταν εκχωρείς τα δικαιώματά σου για την παραμικρή απόφαση σε αντιπροσώπους είναι σαν να εκχωρείς την ίδια σου τη ζωή.Αν περιμένουμε από τις εκλογές να αλλάξει η κοινωνία και ο κόσμος δεν θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε γιατί θα ήσαν παράνομες!!! Αφού τώρα ψηφίσαμε σαν καλά υποταγμένα ανθρωπάκια τα αφεντικά μας και τους εκπροσώπους μας, μπορούμε να συνεχίσουμε ήσυχα τον ύπνο μας ήσυχοι και "ευτυχείς", βυθισμένοι στην αυταπάτη μας και τα μικροαστικά μας όνειρα.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΚΟΙΤΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ , ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ (….χαχα….αυτο για αστειο…)

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Ο ΚΝΙΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ…..ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ……..ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ …ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…..ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ……..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *