Πολυτεχνείο Τώρα . . .

Περίπου 30 άτομα πετάνε αυτή την ώρα πέτρες στον χώρο του Πολυτεχνείου με τις δυνάμεις της αστυνομίας να απαντούν με χρήση χημικών.
1.000 άτομα έχουν βρει καταφύγιο στο Πολυτεχνείο και ανά διαστήματα εκσφενδονίζουν μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕΜΑΛΑΚΕΣ!
    ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ????????????
    ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗ ΑΓΓΛΙΑ???? ΓΑΛΛΙΑ???
    ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ
    ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ…ΚΡΕΜΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΑΝΕ!!!!!!
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ???????ΒΟΥΛΗ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ??????ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ??????ΜΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ………

    Reply
  2. Ανώνυμος

    «Μια πατρίδα που ζημιώθη, διατιμήθη και όλο σ’ αυτό κατανταίνει» (Μακρυγιάννης), εξ αιτίας ανίκανων αρχόντων, των «αλιτηρίων (καταστροφέων) της πόλης» (Ζήνων ο Ελεάτης).
    ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!
    ΑΝΥΠΑΚΟΗ!
    ΑΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕ!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ!!!!ΠΡΩΤΑ Η ΔΥΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΤΑΝ,ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ!!!!!!!! ΠΡΩΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 200 ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΑΧΗ….ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡΕΣ ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *