Μαγική εικόνα…Μαγική βραδιά

Το παιχνίδι στο Λεβερκούζεν έχει τελειώσει. Λίγα λεπτά μετά βρίσκομαι στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας σπίτι. Η παρέα έχει μείνει πίσω στο “κίτρινο” στέκι. Τους άφησα κατσούφηδες. Σκυθρωπούς. Η ομάδα έχασε…..
Δέχτηκε γκολ στο 90′ από μια ανώτερη ομάδα.
Ανώτερη; Ανώτερη μόνο στα χαρτιά…

Γράφει ο Κωσταντίνος Κάππος

Μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είχα βγάλει μεγάλη πίκρα για την ομάδα. Για τους παίχτες.
Τώρα οφείλω να ανασκευάσω. Είδα μια ομάδα που έτρωγε σίδερα. Είδα μια ομάδα να τρέχει ακατάπαυστα για 93′. Είδα μια ομάδα να μαρκάρει παντού, να πρεσάρει, να μην αφήνει τους αντιπάλους της να κάνουν ούτε μια ευκαιρία για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.
Και για να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα σε κάποια στιγμή. Νόμισα πως παίζαμε εντός έδρας, με ομάδα στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας της Superleague. Λάθος…
Έπαιζα εκτός έδρας, με ομάδα της τρίτης θέσης της Bundesliga! Και για 93′ οι ρόλοι είχαν αναστραφεί..
Τέσσερα τετ- α – τετ…12 κόρνερ…2 ευκαιρίες οι Γερμανοί. Ένα γκολ που μόνο στη φαντασία τους οι Γερμανοί θα έβλεπαν. Κι όμως…εδώ και μια εβδομάδα όλοι οι “γνώστες” του ποδοσφαίρου είχαν άλλη άποψη. “Τέσσερα έως έξι γκολ σας έπαιξα στο στοίχημα. Άσσος από εδώ μέχρι το Λεβερκούζεν. Με το τσουβάλι θα τα μαζεύεται..”
Αντ’ αυτού; Οι ίδιοι οι Γερμανοί παραδέχονταν μετά το παιχνίδι την ανωτερότητα της ομάδας του Άρη και την τύχη που τους χαμογέλασε. Παράξενο ε; Αν το παιχνίδι γινόταν κάπου εδώ κοντά θα ακούγαμε άλλα πράγματα το πρωί από τους ειδήμονες…
Σε ένα μήνα η ομάδα θα δώσει τα ..ρέστα της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa league, μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν. Το γράφω και δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω… αν αναλογιστώ ότι μετά την κλήρωση των ομίλων άκουγα τα γνωστά “ωχ..ατλέτικο..θα φάμε 5 εκεί και 4 εδώ…ωχ…λεβερκούζεν, θα φάμε 4 εκεί και 3 εδώ..”. Τελικά δεν βάζουμε να μυαλό ποτέ.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο στρατηγός ξέρει.
Εντάξει…κάποιες φορές γίνεται εις βάρος των παιχνιδιών του ελληνικού πρωταθλήματος…αλλά ξέρει… Και μην εκπλαγείτε αν τελικά η ομάδα περάσει στην επόμενη φάση…και στην μεθεπόμενη…
Και κάποια στιγμή η …τανα η τύχη θα μας δώσει αυτό που μας χρωστάει. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Θέλει δε θέλει θα μας το δώσει. Γιατί Άρη μου δεν γίνεται αλλιώς…
Υ.Γ. Να μην ξεχνιόμαστε…έχει και μπάσκετ αύριο. Μεγάλη προσοχή σε κάποιους προκλητικούς κυρίους που θα βρεθούν είτε στην εξέδρα είτε μέσα στο παρκέ.

.spnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *