Η ΝΔ αποδοκιμάζει την δήλωση Πολύδωρα για την Χρυσή Αυγή

“Περίεργη δήλωση…“, χαρακτήρισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ BHMA FM ο βουλευτής του κόμματος Βύρων Πολύδωρας για τη….
Χρυσή Αυγή.

«Γιατί είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί», τόνισε η κα Ασημακοπούλου.

Η επίμαχη δήλωση του Β. Πολύδωρα για τη “Χρυσή Αυγή”

«Βεβαίως» ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τη Χ.Α. έχοντας αναφερθεί νωρίτερα στην ανάγκη να υπάρξει ευρύτατα συνεννόηση για μια εθνική άμυνα.

«Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από ένα εκατ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης. Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου;» συνέχισε ο κ. Πολύδωρας μιλώντας και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.

Απευθυνόμενος, μάλιστα, σε όσους είναι αντίθετοι με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας είπε: «Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;»

http://www.antinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *