Το ξενοδοχείο δεν πουλούσε μόνο δωμάτια!

Χειροπέδες σε 70χρονη Ελληνοκύπρια η οποία φαίνεται να μετέτρεπε το ξενοδοχείο της σε ..
πορνείο.

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε η 70χρονη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου το οποιο μετατρέπετο, σύμφωνα με την αστυνομία, σε πορνείο, στη Λάρνακα.

Εναντίον της εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης προφυλάκισης για διευκόλινση των ανακρίσεων.

Η 32χρονη Μολδαβή ανακρίθηκε από άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και αφέθηκε ελεύθερη, την ίδια ώρα που η αστυνομία καταζητεί άλλη μια αλλαδαπή γυναίκα, τα στοιχεία της οποία ακόμη παραμένουν άγνωστα.

Η 70χρονη συνελήφθη μετά απο επιχείρηση στο ξενοδοχείο της που διατηρεί στη Λάρνακα.

Η επιχείρηση διεξήχθη χθες το απόγευμα κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης των μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, μετά από πληροφορίες που έλαβε ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο διεξάγεται συστηματική πορνεία.
Η αποκάλυψη των παράνομων δραστηριοτήτων της 70χρονης Ελληνοκύπριας ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου καθώς και μιας 32χρονης Μολδαβής, έγινε όταν συνεργάτης της αστυνομίας, παρουσιάστηκε ως πελάτης της αλλοδαπής γυναίκας, προσφέροντας της σεξουαλικές υπηρεσίες σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, έναντι 70 ευρώ.
Αργότερα η αστυνομία με δικαστικό ένταλμα προχώρησε στην σύλληψη των δύο γυναικών οι οποίες στην κατάθεση τους στο αστυνομικό τμήμα αρνήθηκαν κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.
Η 70χρονη συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα που εξασφαλίστηκε εναντίον της, ενώ η 32χρονη Μολδαβή αφέθηκε ελεύθερης αφού δεν είχε ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον της.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις αφού εκτιμάται ότι η εξεταζόμενη υπόθεση δεν είναι η μοναδική για την οποία φαίνεται να εμπλέκεται η 70χρονη Ελληνοκύπρια ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *