Θρίλερ με το πτώμα και τη μυστήρια εξαφάνιση στη Γαύδο

Αναπάντητα εξακολουθούν να παραμένουν τα ερωτηματικά της μυστήριας υπόθεσης εξαφάνισης του 31χρονου Διονύση Καλλίνικου στη Γαύδο την ώρα που όλα τα στοιχεία συγκλίνουν ότι το πτώμα που εντοπίστηκε χτες το απόγευμα στην περιοχή Βουτσανά του νησιού ανήκει σε…
εκείνον. Οι αρχές για την ώρα δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν το σενάριο με τις επίσημες απαντήσεις να αναμένονται εντός της ημέρας όπου στο νησί αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής και δυνάμεις της αστυνομίας.
Πτώμα
Όπως έγραψε χτες το prismanews.gr το πτώμα που ανήκει σε νεαρό άνδρα εντοπίστηκε χτες το απόγευμα σε μονοπάτι στα Βουτσιανά και που οδηγεί στην Τρυπητή. Οι πρώτες εκτιμήσεις αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το πτώμα είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά από τις δυνάμεις που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του Καλλίνικου.
Σύμφωνα με τη Νέα Τηλεόραση αυτό έχει βάλει σε υποψίες την αστυνομία ότι ενδεχομένως κάποιος ή κάποιοι να μετέφεραν το πτώμα του εκεί από κάπου αλλού, ενώ παράλληλα το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με ρούχα, ίσως για να μη φαίνονται μώλωπες και χτυπήματα που είχε. Το πτώμα του βρέθηκε από δύο άτομα, κατοίκους της Γαύδου.
Εξαφάνιση
Ο 31χρονος Διονύσης Καλλίνικος βρισκόταν από τις 20 Σεπτεμβρίου στο νησί ενώ τον φιλοξενούσαν Ρώσοι που διαμένουν μόνιμα στη Γαύδο και επρόκειτο να συμμετάσχει σε συμπόσιο με θέμα Η αθανασία ως τρόπος ζωής που διοργανώθηκε από το Πυθαγόρειο Ινστιτούτο Φιλοσοφικών Ερευνών για την Αθανασία του Ανθρώπου από τις 21 έως 23 Σεπτεμβρίου στο Μετόχι, όπου είναι οι κατοικίες των Ρώσων επιστημόνων.
Η τύχη του νέου άντρα αγνοείται από τις 29 Σεπτεμβρίου, όταν έφυγε από τα Βατσιανά όπου έμενε για να πάει στην Τρυπητή. Οι φίλοι του εκτίμησαν ότι επέστρεψε στην Αθήνα, ωστόσο, μετά από επικοινωνία με τους γονείς του καθώς ο 31χρονος δεν είχε επικοινωνήσει για μέρες μαζί τους ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.
prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *