Με το δεξί η οικοδέσποινα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα η Χιλή, καθώς επικράτησε 2-0 του Ισημερινού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι σε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, παρουσιάστηκαν αρκετά αγχωμένοι, και παρότι έψαξαν ένα γρήγορο γκολ δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι το 67ο λεπτό.

Εκεί τη λύση έδωσε ο Βιδάλ. Ο μέσος της Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι από τον Μπολάνος και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Από εκεί και πέρα, οι Χιλιανοί έδωσαν χώρο στον Ισημερινό και λίγο έλειψε να το πληρώσουν, όταν στο 82ο λεπτό ο Ένερ Βαλέντσια σημάδεψε το δοκάρι του Μπράβο. Τελικά, οι γηπεδούχοι αφού τη γλίτωσαν έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα δύο λεπτά αργότερα με τον Βάργκας, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Φερνάντεζ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Χιλή: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα, Αρανγκίζ, Ντίαζ, Βιδάλ, Αλέξις Σάντσες, Μποσεζούρ (46΄Βάργκας), Βαλδίβια (67′ M. Φερνάντες)

Ισημερινός: Ντομίνγκες, Αγιοβί, Ατσιλιέρ, Εράσο, Παρέδες, Μαρτίνες (80′ Ιμπάρα), Νομπόα, Λάστρα (67′ Κινιόνες), Μοντέρο, Βαλέντσια, Μπολάνος

1η αγωνιστική

12/6: Χιλή -Ισημερινός 2-0
(67′ πεν. Βιδάλ, 84′ Βάργκας)

13/6: Μεξικό – Βολιβία

Η βαθμολογία:

Χιλή 3 2-0
Ισημερινός 0 0-2
Βολιβία 0
Μεξικό 0

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *