Με το βλέμμα στην Ιπποκράτους το Μαξίμου

Με το βλέμμα στην Ιπποκράτους κινείται το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού αναγνωρίζουν ότι οι ισορροπίες και πολύ περισσότερο ένα σκηνικό σύγκρουσης στο ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου, θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις και στην κυβερνητική συνοχή.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώνεται συνέχεια για την εσωκομματική διαμάχη στο ΠΑΣΟΚ, ενώ στελέχη της κυβέρνησης δεν αποκλείουν στην περίπτωση που οι τριβές στο «πράσινο στρατόπεδο» ενταθούν το επόμενο διάστημα να επανέλθει πιεστικά από την πλευρά του κ. Βενιζέλου και το θέμα του ανασχηματισμού.

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο προβληματίζονται και για το ενδεχόμενο ο κ. Βενιζέλος να χρησιμοποιήσει ως όπλο την εσωκομματική μάχη για την προώθηση βουλευτών ή κεντρικών στελεχών του κόμματος στο κυβερνητικό σχήμα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το μήνυμα που εκπέμπει το πρωθυπουργικό επιτελείο είναι ότι η κυβέρνηση θα κριθεί από τα δικά της αποτελέσματα και όχι από τα εσωκομματικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εταίροι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *