Λιάνα Κανέλλη: “Δεν υπάρχει ενεστώτας διαρκείας”

Γράφει η Λιάνα Κανέλλη

Ε! αυτό είναι από τ’ άγραφα. Ο κουρεμένος από το ΔΝΤ και τους οίκους αξιολόγησης πρωθυπουργός, ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής να υπερασπιστεί τον αθλιότερο και αντιλαϊκότερο προϋπολογισμό της μεταπολιτευτικής περιόδου και τολμάει να κάνει και μαθήματα συντακτικού!
«Σας μιλάω στον αόριστο», μονολογεί από βήματος, «αλλά πλέον θα……
χρησιμοποιώ ενεστώτα διαρκείας». Ελεος! Στην ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει ενεστώτας διαρκείας. Υπάρχει όμως στα αγγλικά. Και είναι το πρώτο μάθημα για αρχάριους.
Δεν είναι γλωσσικό απλώς το ζήτημα, είναι βαθύτατα πολιτικό. Ο ίδιος άνθρωπος που έχει από το ίδιο βήμα αναγνωρίσει την αδυναμία του στη χρήση της ελληνικής λόγω…
«διασποράς», έρχεται λίγους μήνες μετά να δολοφονήσει τη γλώσσα με τον αέρα της αυθεντίας. Μιαν αλήθεια είπε. Οτι με αλλότρια κουλτούρα και στόχο την εξυπηρέτηση αλλότριων του λαού, ταξικών συμφερόντων, θεωρεί ότι μπορεί να επιβάλλει όχι απλώς διαρθρωτικές αλλαγές, υποτέλεια και πείνα, αλλά ως και σκέψη σε άλλη γλώσσα.
Αν όμως θεωρήσουμε τον προϋπολογισμό αυτόν, της βίαιης πτωχοποίησης και φυσικής εξόντωσης μεγάλων τμημάτων του ελληνικού πληθυσμού, σε ενεστώτα διαρκείας αγγλιστί, τότες θα κυλάει κάθε μέρα κατά πάνω μας σαν συνεχώς φονική χιονοστιβάδα που μεγαλώνει πέφτοντας σε δύναμη και όγκο». Σταματάει μόνο όταν εξαφανίσει, χωριά, πόλεις, κοιλάδες και μερικούς «άτυχους» σκιέρ που πρέπει να εξαφανιστούν μαζί με το κεφάλαιό τους.
Μέλλον εξακολουθητικός.
Η απάντηση στον ανύπαρκτο ενεστώτα διαρκείας μπορεί και έρχεται από την ίδια τη γλώσσα που μιλάει και ο πλέον αγράμματος εργάτης – εργαζόμενος. Ακόμα και αυτός που έμαθε δύο αγγλικά (και το present simple και present continuοus), αλλά δε ζει με αυτά.
Στη γλώσσα μας έχουμε δύο μέλλοντες. Το μέλλοντα το στιγμιαίο και τον εξακολουθητικό. Ετσι για να μαθαίνει και από την εργατική τάξη και ο πρωθυπουργός: θα απεργήσω (άπαξ) και θα απεργώ (κατ’ εξακολούθηση) είναι δύο διαφορετικές λειτουργίες του μέλλοντος χρόνου και του μέλλοντος μιας γενικής. Θα αντισταθούμε – θα αντιστεκόμαστε.
Οταν η άρχουσα τάξη διανύει τη φυσική της καπιταλιστική κρίση, μπορεί να χρησιμοποιεί και ανύπαρκτους χρόνους. Το επιχειρεί κυρίως όταν φοβάται, όταν τρέμει τους πραγματικούς. Τους μέλλοντες δηλαδή.
Αυτούς καλά θα κάνει να τους μελετάει συνεχώς και εκείνη η αριστερά που φτιάχνει ενεστώτα διαρκείας σαν την ανύπαρκτη θέση αναπληρωτή προέδρου στην ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να την καταλάβει ως ενσωμάτωσης αντίτιμο σε αγαστή συνεργασία με το δικομματισμό που καταγγέλλει. Γιατί αργά ή γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον μέλλοντα εξακολουθητικό των αγώνων, χωρίς γλώσσα.
Καλές και υγιείς γιορτές προς αναπλήρωση δυνάμεων σύντροφοι. Γιατί δε θα παλέψουμε. Θα παλεύουμε. Ωσπου να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση…

http://kostasxan.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

72 Comments

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΛΙΑΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΝΤ ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    11:44 μ.μ. ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ 8:27 μ.μ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΛΙΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    PREDATORUS ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ -ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ- ΠΡΩΤΟΝ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ
    ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ.
    ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ?
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΑΡΤΟ?
    ΟΧΙ PREDATORUS ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    Reply
  5. PREDATORUS

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!
    ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ) ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    2.06 ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Η ΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ..ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ!
    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ !!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Απο 1230και 1208 ,προς 730 απολυτη συμφωνια συνελληνες…αλλα πως να πεισει κανενας τον μακρια νυχτωμενο ,μονολιθικο,ξεπερασμενο και υβριστη πλανημενο και πιθανο στημενο ??? κομμουνιστη predatoroys.O Ελληνισμος εχει ιστορια χιλιαδων χρονων ,και τα συγχρονα εφευρηματα και οι αμπελοφιλοσοφιες των παγκοσμιων κερδοσκοπων με τους πολλους μανδυες,τιποτα περισσοτερο απο αποστροφη και απαξιωση δεν προκαλουν.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ο διεθνής σιωνισμός άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο, το οποίο είναι γνωστό από που έλκει την καταγωγή του. Συνακόλουθα δημιούργησε κόμματα – μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτώνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού.

    Ενα από τα κόμματα – δημιουργήματα των τοποτηρητών της ξενοκρατίας στον τόπο μας, αποτελεί και το ΚΚΕ, ένα κόμμα που δημιουργήθηκε από Εβραίους και εξωμότες, διαδραματίζοντας έναν άθλιο και προδοτικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της Ελληνικής Ιστορίας.

    Ο ρόλος του ΚΚΕ και οι σκοποί της συστάσεώς του, είχαν ήδη διαφανεί από το 1918, όταν οι γνήσιοι σοσιαλιστές (Έλληνες στη συνείδηση) είχαν καταγγείλει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (Σ.Ε.Κ.Ε.), σαν εβραϊκό δημιούργημα, αποχωρώντας ομαδικά από αυτό.

    Το κόμμα αυτό έπειτα μετονομάσθηκε σε ΚΚΕ. Τη δημιουργία του ΚΚΕ από σιωνιστικούς κύκλους την παραδέχονται και οι ίδιοι οι Εβραίοι. Στο περιοδικό «Χρονικά» -επίσημο όργανο του Κ.Ι.Σ.- (τεύχος Σεπτ. – Οκτ. 1992, σελ. 13 – 14), διαβάζουμε, μεταξύ των άλλων, και τα ακόλουθα αποκαλυπτικά: «…Ευθύς μετά τη νεοτουρκική επανάσταση, δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το σιωνιστικό κίνημα με την ίδρυση της Λέσχης «Μπενέ Σιών» και του αθλητικού συλλόγου «Μακάμπι». Ο σιωνισμός είχε πρωτοεμφανισθεί στην πόλη από το 1899, καλυπτόμενος αρχικά κάτω από τον μανδύα σωματείων όπως η «Καδίμα» που προέβαλε σαν κύριο σκοπό την διάδοση της εβραϊκής γλώσσας. Σχεδόν ταυτόχρονα, το 1909, μέσα από την πολυάριθμη εβραϊκή εργατική (…) τάξη της Θεσσαλονίκης, γεννιέται και η σοσιαλιστική εργατική ομοσπονδία, περισσότερο γνωστή με τον στην ισπανοεβραϊκή γλώσσα τίτλο της «Φεντερασσιόν», που θα λειτουργήσει αυτόνομα μέχρι το 1918, όταν μαζί με άλλες ελληνικές αριστερές οργανώσεις έγινε συνιδρύτρια του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας (ΣΕΚΕ), που αργότερα μετονομάσθηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ). Ιδρυτής και ηγέτης της Φεντερασιόν ήταν ο Αβραάμ Μπεναρόγια…

    Reply
  10. PREDATORUS

    KOITA THN ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΨΗ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ 1208!!

    ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟΙ!!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!!

    ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!

    ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΟΧΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ Η ΤHΣ BILDENBERG!!!

    NYXTA ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Αγαπητε 303 ,ορθα αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον μια δημοσιογραφος επιπεδου Λιανας να μην εχει καταλαβει οτι ο διεθνης σιω νισμος γεννησε και εξεθρεψε το κομμουνιστικο κινημα και τα ΚΚ,και φυσικα και σημερα τα χρησμοποιει οσα εχουν απομεινει με δευτερευοντα ρολο…να μην επαναλαβω οσα εγραψα σαν 1230.Πιστευω οτι η ΛΙΑΝΑ ,προβληματιζεται…αλλα ειναι ευκολο να παρασυρθει καποιος σημερα και να νομισει οτι αφου η ΕΣΣΔ δεν υπαρχει αρα τωρα το ΚΚΕ ειναι αυτονομο και καθαρο,…αγνοωντας τον Σιωνισμο που καραδοκει και χρησιμοποιει οπου χρειασθει τα κομματα αυτα η και αλλα αριστερα κομματα μετεξελιξεις των κομμουνιστικων.Περα του γεγονοτος οτι αρκετα στελεχη της αριστερας ανηκουν σε μασωνικες στοες ,μεχρι σημερα που τοσος ντορος γινεται,για μασωνους σιωνισμο ιλουμινατι ροδοσταυρους,δεν βγηκε ουτε μια φορα ειτε το ΚΚΕ ειτε ο ΣΥΝ ,ΝΑτους καταδικασουν για ανθελληνικη δραση.Επειτα ολα σχεδον τα ιδεολογηματα,(ρατσισμος,εθνομηδενισμος,διεθνισμος,σοσιαλιστικη ολοκληρωση,κλπ)ειναι σιωνιστικης προελευσης.Ακομη ιδρυτες ΚΚ (Π.Χ.Μπεναρογια),συγγραφεις κομμουνιστικων εγχειριδιων και δηθεν επαναστατες(μαρξ,τροτσκι,λενιν,σταλινκλπ)ειχαν φλεβα εβραικη,και χρησιμοποιηθηκαν απο τον διεθνη σιωνισμο που απο το 1896 καιμετα παιζειμονοπωλιακα το παιχνιδι της παγκοσμιας επικρατησης των εβραιων,σε βαρος λαων και εθνων.Αν το ΚΚΕ ΕΧΕΙ Ελληνες με πιστη στον ελληνισμο και την πατριδα,καποια στιγμη πρεπει να γυρισει σελιδα ,να κανει αυτοκριτικη και διορθωσειςστην τακτικη και στρατιγικη του,καινα ειναι σιγουροι οτι ολος ο κοσμος θα τους αγκαλιασει(φυσικα θα εχουν και προταση εξουσιας).Πολυ πιθανον η ευστροφη Λιανα να περιμενει κατι τετοιο …ας το ευχηθουμε και ας την δικαιολογησουμε ,γιατι μας χρειαζονται τετοιοι ανθρωποι.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    GIA TOUS PRODOTES ME TO ALLLLOOOODAPO NOU…

    YPARXEI ENESTWTAS DIARKEIAS LIANA….
    EIS THN AGGLISTHN!

    THEY ARE STILL KLEBEIN!!!!

    THEY ARE STILL PSEYDOUSIN….

    THEY ARE PRODOTEIN – HMAS….

    OI PRODOTES DEN MILANE ELLHNIKA
    DEN SKEFTOTAI THN ELLADA!

    SKEFTONTAI ALLODAPWS!!!

    ANTILABOU?

    Reply
  13. ipatia

    PREDATORUS Γερά με τσαμπουκά. Συμφωνώ απόλυτα μαζίσου. Μη ασάς ότι κι αν σου λένε. Τα περισσότερα σχόλια τους δεν έχουν καν τη ψυχή να τολ υπογράψουν. Τγαλαίπωροι κολλημένοι μικρόψυχοι άνθρωποι. Πλανημένοι οικτρά.

    Reply
  14. PREDATORUS

    ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!!!!

    Reply
  15. PREDATORUS

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 700?

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΟ ΚΚΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΛΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΝΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Ρε PREDATORUS τον βλάκα παριστάνεις ή είσαι?
    Τελείως εκτός τόπου και χρόνου μιλάμε!!
    Ελεος!!! Ο 3.03 και 6.43

    Reply
  17. Ανώνυμος

    YPARXEI ENESTWTAS DIARKEIAS LIANA….
    EIS THN AGGLISTHN!

    THEY ARE STILL KLEBEIN!!!!

    THEY ARE STILL PSEYDOUSIN….

    THEY ARE PRODOTEIN – HMAS….

    OI PRODOTES DEN MILANE ELLHNIKA
    DEN SKEFTOTAI THN ELLADA!

    SKEFTONTAI ALLODAPWS!!!

    ANTILABOU?

    Reply
  18. PREDATORUS

    ΩΠΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ….ΓΝΩΣΤΟΙ !!!!

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ Σ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!!

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΙΣΩ!!!ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ!!!

    ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΚΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΚΚΕ!!!

    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΚΕ!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    PREDATORUS μπορεί τώρα λόγω των παρωπίδων και της πλύσης εγκεφάλου που ασκούν τα κόμματα στους οργανωμένους και οχι μόνο οπαδούς τους, να μην μπορείς να φανταστείς ποιός είναι πίσω από το κκε. Θα σου πω λοιπόν εγώ που δεν ακολούθησα πιστά ποτέ κανένα κόμμα ενώ τα έχω ψηφίσει σχεδόν όλα κατα καιρούς,και το κκε, οτι δυστυχώς για όλους μας και πίσω από το κκε είναι τα ίδια αφεντικά που είναι και στα υπόλοιπα κόμματα, τα γνωστά μωρέ ξέρεις.
    Αυτά που κινούν τα νήματα της εξουσίας, αφού όλα τα κόμματα είναι απλά οι μαριονέτες τους με διαφορετικό ρόλο το καθένα τουλάχιστον στη θεωρία, στη πράξη όμως όχι.
    Και εγώ μη νομίζεις άργησα αρκετά να το καταλάβω, αλλά έστω και αργά το κατόρθωσα.
    Βιώνουμε την εποχή της αποκάλυψης των πάντων, μια εποχή που οι μάσκες έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν.Οπότε δεν δικαιολογείσαι να έχεις καθυστερήσει τόσο..

    Reply
  20. Ανώνυμος

    «Κάπα, Κάπα, Εψιλον. τρία κόκκινα γράμματα… Πολύ πονέσαμε σύντροφοι, πολύ ξαγρυπνήσαμε πολύ μακριά κοιτάξαμε από κανέναν δεν το δανειστήκαμε το κόκκινο. – δικό μας αίμα τρία κόκκινα γράμματα σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος ο δρόμος φεύγει γρήγορα η Ιστορία δεν γυρίζει πίσω…» —————-

    Reply
  21. PREDATORUS

    303 ΜΗΠΩΣ ΗΕΡΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ!!

    ΤΩΡΑ Η ΜΑΜΑ ΕΣΣΔ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ!!!

    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ???

    ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΣ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!

    ΤΟ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ Ε ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ 😉

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Α ΡΕ ΛΙΑΝΑ…ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ…ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ…ΕΧΕΙΣ ΡΕΥΜΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟ!ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΣΚΙΑ (ΠΟΙΑΣ?), ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ…

    Reply
  23. Ανώνυμος

    12.30 έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις.
    Εχω όμως μια απορία.
    Η Λιάνα γνωρίζει τον ρόλο του κκε.
    Για ποιό λόγο τότε βρίσκεται μέσα σε ένα κόμμα καθοδηγούμενο?
    Αν λοιπόν εν γνώσει της εζυπηρετεί τους βρώμικους σκοπούς ενός κόμματος,τότε αυτομάτως καθιστάται κι αυτή το ίδιο βρώμικη δίχως κανένα ελαφρυντικό.
    Προς τι λοιπόν όλοι αυτοί οι έπαινοι προς το πρόσωπό της?

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΗ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΑΛΒΑΝΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    Reply
  25. PREDATORUS

    ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΝΑ!!!

    Reply
  26. LIANA MOY KAI GO STELNO FILIA ME TO POYLI MOY

    TO POYLI THS ELFTHEGIAS
    AX LIANA EIMAI EGOTEVMENOS
    ESY EGO I THALASSA KAI O GIORGAKIS NA SKOUPIZEI TA YGGRA MAS.

    MOGO MOY SE GOU GOY GOY STARRRRRRRRRRROOOOOOO

    MEXGRI NA KANEIS AAAAAAAAAAX OPAAAAAAAAAAA NAAAAAAA

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ….. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!

    Reply
  28. ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ

    12.57 Μ αρεσει πολυ να ακουω αυτα που φωναζα καιρο τωρα. ειναι ΒΑΛΒΙΔΕΣ για να μη σκασει το καπακι που βιδωσαν ολοι οι αλλοι οι μεγαλοι Ντορα ΓΑΠ Κωστακης Σαμαρας Συριζαιοι συνασπιστηραι και η αυλη του Καρατζαφερ

    Επισης μέλος του ΚΚΕ μου ειπε οτι αυτην δεν της δινουμε με τιποτα την αρχηγια ειναι δεξια και μπορει να μας προδωσει Δεν ξεχναμε τι μας εκανε η Δαμανακη. Της δωσαμε απλα βημα ειπε εν ειναι δικια μας

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Αγαπητή Λιάνα, εγώ δεν είμαι μορφωμένος όσο εσύ και δεν χρησιμοποιώ την ελληνική γλώσσα τόσο καλά όσο εσύ, για αυτόν τον λόγω θα σου μιλήσω με την δική μου γλώσσα και σκέψη.

    Βλέπω καθημερινά, όλους τους εχθρούς της χώρα μου να πριονίζουν ολημερίς τα θεμέλια των συνόρων της, θέλοντας να την κάνουν δέκα κομμάτια και να στείλουν τον λαό της, σε απέραντα βάθη σκλαβιάς.

    Βλέπω καθημερινά, τους πολιτικούς άρχοντες της πατρίδας μου, να χορεύουν με την δική μου έγκριση τον χορό της καταστροφής του έθνους, όταν οι προγονοί μας χόρευαν τον χορό του πολέμου, για την λευτεριά και μόνο.

    Βλέπω καθημερινά, τους οικονομικούς άρχοντες της χώρας να περιτριγυρίζουν το λαβωμένο κορμί της πατρίδος, περιμένοντας τον απόλυτο θάνατο της, για να πάρουν ο καθένας ότι όργανο σωστό έχει απομείνει.

    Βλέπω καθημερινά, στην χώρα του φωτός και της δημοκρατίας, ξένους ανθρώπους να προσπαθούν με τις ευλογίες άλλων, να μετατρέψουν την πατρίδα του Πλάτωνα και του Σωκράτη, σε παγκόσμια πλατφόρμα ισλαμικού σκοταδισμού.

    Βλέπω καθημερινά τους εναπομείναντες έλληνες, να έχουν χωθεί σε υπόγειες στοές σαν τους κρυπτοχριστιανούς, μήπως και γλιτώσουν τον αποκεφαλισμό τους από τις ορδές των ανθελλήνων, που σαν άλλοι γενίτσαροι αλαλάζουν, θάνατος, θάνατος σε ότι ελληνικό.

    Τέλος βλέπω το αύριο αυτού του τόπου δηλαδή τους νέους, να συνωστίζονται σαν πρόβατα σε οντισιόν και Ριάλιτι παιχνίδια ,προσκυνώντας ανύπαρκτους και ψεύτικους θεούς.

    Ελπίζω αγαπητή Λιάνα, να ξυπνήσουμε σύντομα σαν έθνος και να δούμε ποιος πραγματικά είναι ο εχθρός ο δικός σας, ο δικός μου, ο δικός τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Η Λιάνα, ο Λαζόπουλος ό Αυτιάς ο Τράγας, το κανάλι Κοντρα καί άλλοι είναι οι βαλβίδες διαφυγής ατμού πού εγκατέστησε το κατεστημένο στήν ψυχή τού λαού, για να κατευνάζουν τα πάθη και να μας κρατούν πεινασμένους μέν ικανοποιημένους δε στόν καναπέ!!!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    indianos

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ..

    ΛΙΑΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΗΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ..

    ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΑΜΠ..

    ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ//

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ..

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Η Λιανα στην οποια υποκλινομαι,..μπορει να μη ξερει η να μη θελει να μαθει οτι ο ρολος του ΚΚΕ εχει τελειωσει,ειτε μετα τον εμφυλιο με το μοιρασμα της ευρωπης ,ειτε μετα την καταρρευση της Σοβιετικης ενωσης.Ακομη και πριν τον εμφυλιο ο ρολος του δεν ηταν αυτονομος αλλα καθορισμενος απο καποια κεντρα που τοτε προκαλουσαν επαναστασεις για να πληξουν τα εθνικα κρατη,να τα εγκλωβισουν στο ονομα της δηθεν σοσιαλιστικης ολοκληρωσης σε υπερεθνικες οντοτητες,γιατι ετσι συνεφερε τον διεθνη Σιωνισμο.Σημερα τοσο μεσα στο ΚΚΕ τοσο και εξω απο αυτο τα ιδια διεθνη κεντρα του επιτρεπουν να υπαρχει με ανωτερο οριο ποσοστου το 10%.Γιαυτο και το ΚΚΕ δεν εχει επεξεργασμενες θεσεις για καταληψη εξουσιας και διεξοδο απο κρισεις σαν την σημερινη.Δυστυχως σημερα το ΚΚΕ λειτουργει τοσο σαν διασπαστης του λαικου κινηματος οσο και σαν πυροσβεστης ττων μεγαλων κινητοποιησεων(οταν για ψιλου πηδημα χρησιμοποιει το πεζοδρομιο και την απεργια).Αρα και στο παρελθον και σημερα το ΚΚΕ φτιαχθηκε για να ελεγχει την λαικη δυσαρεσκεια και να υπηρετει το συστημα.Η ΛΙΑΝΑ για οσους γνωριζουν απο ΚΚΕ,μοιαζει σαν τη μυγα μεσα στο γαλα…απλα την ανεχονται και την χρησιμοποιουν,οπως και σε παρα πολλες αλλες περιπτωσεις.Τωρα για τους χιλιαδες αγωνιστες που θυσιαστηκαν με την σημαια του ΚΚΕ ,αξιζει μεγαλη τιμη ,γιατι πιστεψαν σε πανανθρωπινες αξιες,που ποτε ομως δεν εφαρμοσθηκαν ,αλλα χρησιμοποιηθηκαν για παραπλανηση.

    Reply
  33. LIANA SE GOUSTAGO

    THELO OIKONOMEA MAKI KAI KABOUGAKI GIA MAGTIRES

    MOGO MOY

    MOUNAGA MOY

    THELO TO KOUGI KAI TO TRAGA NA MOY GAVLOSOUN TO SIRGOOOOD

    KOPELAGA MOU

    THA SAS PAGO OLES

    MEXRI NA PEITE ELEOSSSSSSSSS AFENTI….

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΓΑΠ;
    Ο ΠΟΛΥΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    Ο ΕΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΤΙΛΙΣΜΕΝΣΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΦΥΣΙΚΑ

    Reply
  35. GOUSTAGO TIS GIOMATES

    ESENA MOGO MOY
    TI DIAMADOPOULOU
    TO KIOLO THIS MILONOUS (XOUDELA)
    TI DALARA
    ESEIS EGO KAI TO AKGOGIALI
    KAI TO DASKALO TOY XIPNA MOGI NA TRAVAEI VIDEO
    ME POLI VIAGRA

    TAMTAM TAM TAKOSSSSSSSSS

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις της Λιάνας για τους λαθρομετανάστες και το τεράστιο εθνικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και με την συνεργασία και αβάντα του ΚΚΕ του οποίου η Λιάνα είναι βουλευτής.
    Ξυπνάτε Έλληνες το πρώτο πρόβλημα είναι οι λαθρομετανάστες και όχι το οικονομικό. Αυτό θα το λύσουμε μόνοι μας ακόμα και αν πεινάσουμε. Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και ότι μας ετοιμάζουν με τους εισβολείς πως θα το λύσουμε; Μόνο με αίμα. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΑΚΗΡΎΣΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΟΙΚΤΆ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Μην σας παρασύρει το θυμικό απο τα μέτρα που λαμβάνει ο πρακτορίσκος Τζέφρυ. Το πρώτο νομοσχέδιο που έφερε στην Βουλή ήταν για τους λαθρομετανάστες και πως θα εξαλείψει τα εμπόδια για την είσοδό τους στην Ελλάδα. Ο έτερος αμερικανός πρακτορίσκος Καμίνης που εξελέγη με 15.8% Δήμαρχος Αθηναίων εξελέγη με τις ψήφους των λαθρομεταναστών που είχε φροντίσει ο Τζέφρυ να τους δώσει δικαίωμα ψήφου. Ο εχθρός είναι μέσα από τα τείχη. Ξυπνάτε αντιδράστε με κάθε τρόπο. Μην περιμένετε από ευχολόγια και δεκάρικους των βουλευτών που κολυμπάνε στο χρήμα να βρτείτε τις λύσεις. Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας και οργανωθείτε.

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ΤΗΝ…ΕΧΕΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ (ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ) Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ;

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Μπραβο Λιανα, ενα ακομα μπραβο γιατι τα ειπες με το ονομα τους.
    Ωστοσο πες βρε Λιανα σε εκεινη την Αλεκα να αφησει κατα μερους την μεταναστολαγνεια και την σταλινολαγνεια, ειναι κριμα ενα κομμα που μια ζωη μαχεται υπερ της Ελαδας και της εργατικης ταξης να παιρνει μονο 8% εξ αιτιας αυτων των κολληματων.
    Ξεκολληστε επιτελους!

    Reply
  40. Ανώνυμος

    Αγαπητή ΛΙΑΝΑ. Είμαι 28 έτη εκπαιδευτικός και έχω δώσει την ψυχή μου στα δημόσια σχολεία για τη μόρφωση και παιδεία των παιδιών του Ελληνικού ΛΑΟΥ. Βλέπω λοιπόν σήμερα τους αμερικανοτραφεις και περισπούδαστους, όπως ο ΓΑΠ να θέλουν να ξεριζώσουν από τον Ελληνικό λαό ακόμα και τη γλώσσα.Το μόνο που μας απομένει είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και πάλι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Ξεσηκωμός έναντια στην πράσινη και αγράμματη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ και των ξεσκονιστών του. Να διώξουμε τους ανθέλληνες και τα γιουσουφάκια της εξουσίας.

    Reply
  41. Ανώνυμος

    Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σαν εργαζόμενοι και σαν σκεπτόμενοι πολίτες. Δεν φταίνε τα κόμματα μόνον αλλά "φταίει και ο ίδιος ο λαός που είναι μαραζιάρης".

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Αγαπητή Λιάνα μετά την προδοσία Καρατζαφέρη σταμάτησα να ψηφίζω διότι δεν υπάρχει κόμμα με όραμα στην Ελλάδα!! Εσύ είσαι καλή και πάντα ακούω με προσοχή αυτά πού λες!!! Η αλήθεια είναι ότι η μόνη αντίσταση, πού προβάλλεται εναντίον του Flash Gordon και των λοιπών καταστροφέων της χώρας, έρχεται από τα αριστερά, αλλά δυστυχώς δεν φτάνει!!! Η αριστερά είναι και αυτή μέρος τού κατεστημένου χωρίς ριζοσπαστικές ιδέες καί πολύ βολεμένη εκεί που είναι!!! Εσύ όμως διαφέρεις και ο λόγος σου είναι δυναμικός, αποκαλυπτικός και ηχηρός, αλλά..δυστυχώς απευθύνεσαι σε Έλληνες τού 2010. Ο Χριστός ο ίδιος να κατέβαινε στην Γή, δεν θα μπορούσε να τούς ξεσηκώσει!!!! Είμαστε η μόνη χώρα με καλοβολεμένους ανέργους πού αντί να κατεβαίνουν στούς δρόμους πίνουν καφέδες πληρώνοντας 5 Ευρώ το φλυτζάνι στίς καφετέριες και πού απ'το πολύ φαϊ κοντεύουνε να σκάσουν!!!
    Οπότε καμμία ελπίς πρός το παρόν, ο George Flash Pap παρέα με τον άλλο, τον Σπασίκλα με τα γυαλιά Pap, (ευτυχώς αμφότεροι ως απόγονοι παπάδων)είναι εκπαιδευμένοι να μας θάψουν!!!!

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΕΜΠΑΙΝΕ ΛΙΑΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ : E ei GEORGE PLEASE GO HOME BLOODY THIK

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ "ΚΑ" ΜΑΚΡΗ ΤΟΥ ALTER,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ,ΑΠΛΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΔΟΝΤΙΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ!
    ΦΙΛΙΚΑ :))

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΝΑ ΕΙΣΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΟΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΗΜΑΖΟΥΝ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    Λιανα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
    ηθελα να σε ευχαριστησω για τη σταση σου στη βουλη κατα τη συζητηση για το προυπολογισμο τη Δευτερα εαν θυμαμαι καλα…
    απλα συνεχιζοντας θελω να σε ρωτησω,πως θα γινει η επανασταση,πως τα ονειρα θα παρουν εκδικηση,νομιζω πως δεν υπαρχουν πλεον ονειρα.μα δεν υπηρχαν και ποτε.ενα ολοκληρο εθνος αποτελειται απο (θα χρησιμοποιησω μια λατινικη λεξη που ειναι της μοδος) Γραικυλους;
    εχθες παρακολουθωντας τα νεα των 21:00 εβλεπα οτι παιδια ΛΕΕΙ των υπαλληλων των ΔΕΚΟ ειπαν τα καλαντα στο πρωθυπουργο και ολους τους λοιπους συγγενεις!
    ποιοι ειναι αυτοι οι Γραικυλοι λοιπον που δε ντρεπονται να στελνουν τα παιδια τους σε τετοιου ειδους φασιστικες,δικτακτορικες φιεστες;
    η μηπως,ΛΕΩ,μηπως μεσα στη προπαγανδα τους,οι αδιστακτοι εκμεταλευονται τα κουταβακια των κομματοσκυλων τους;
    πολυ με στενοχωρει Λιανα(ακομα πιο πολυ και απο τη προδοσια που βιωνω καθημερινα σε ολα τα επιπεδα που με αφορουν,στην αφαλεια μου,στην ελευθερια μου,στα ονειρα μου,στη πατριδα μου,στο μελλον των παιδιων μας)το γεγονος οτι ειμαστε ενα αγραμματο εθνος,ενας λαος που τα βιβλια τα χρησιμοποιει μονο για ντεκορ στα ραφια…τρομαζω στη σκεψη οτι ο λαος μας θα συνεχισει να κανει τα ιδια λαθη,να μαλωνει μεταξυ του,αφηνοντας τα κοροιδα,και ολων των ειδων παρασιτικα ζωυφια να χορευουν στη πλατη του…λυπαμαι Λιανα,οχι για μενα,ουτε για ολους τους αφανης και τους ασημαντους,λυπαμαι για τους ανθρωπους που μαχοντε εναντι ολων αυτων που μας μαστιγωνουν χωρις ελεος!
    λυπαμαι για ολους αυτους που εδωσαν τη ζωη τους για να ζουν ελευθεροι οι Γαικυλοι και μαλιστα χωρις να αναγνωριζουν τις θυσιες αυτων,αλλα ουτε καν προσωπα η ονοματα,εστω χονδρικα δεν γνωριζουν ιστορια…ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΛΙΑΝΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΩΣΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!

    Reply
  47. Ανώνυμος

    10.47ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΑΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΥΛΙΝΗ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ

    Reply
  48. Ανώνυμος

    Θα ήθελα να καταγγείλω την λατρεία και την κάλυψη που παρέχει με νύχια και με δόντια η Κάτια Μακρή σε οποιαδήποτε απόφαση πάρει το ΠΑΣΟΚ και ο GAP.
    Η Κάτια Μακρή καθημερινά παίζει με τα νεύρα μας με τον τρόπο που τοποθετείται.
    Σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης, αδιαφορώντας, για τις επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες, η Μακρή προσπαθεί να εξηγήσει και να δικαιολογήσει την απόφαση της φασιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

    Θα ήθελα να καθησυχάσω την Κάτια Μακρή και να της πως ότι πέρασε επιτυχώς το τεστ προόδου του ΠΑΣΟΚ.
    Στις επόμενες εκλογές να είσαι σίγουρη Κάτια Μακρή, ότι ο Παπανδρέου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης θα σου προσφέρει μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο για να προσφέρεις και από εκεί τις πολύτιμες υπηρεσίες σου.

    Όσο καιρό σου απομένει ακόμη στον τύπο, πριν μετακομίσεις και εσύ στην Βουλή, προσπάθησε σε παρακαλώ να μην παίζεις με τα νεύρα μας. Τουλάχιστον έχεις την ευκαιρία να τιμήσεις λίγο και να υπηρετήσεις έστω και τώρα, με πιο αξιοκρατικά και αμερόληπτα κριτήρια την θέση του δημοσιογράφου και αντί να επαινείς και να δικαιολογείς τον Παπανδρέου, μπορείς κάλλιστα να τον ρωτήσεις για πιο λόγο μας είπε τόσα ψέματα πριν τις εκλογές και για πιο λόγο ακόμη και προχθές στην ομιλία του στον προϋπολογισμό , πάλι ψέματα μας είπε;

    Προς θεού όμως μην μας προκαλείς Κάτια Μακρή ,μην παίζεις με τα νεύρα μας.
    Καλές γιορτές σε σένα και στην οικογένεια σου , γιατί σε εμάς τους υπόλοιπους κατακρεουργημένους οικονομικά μεροκαματιαρήδες ή άνεργους , καλές γιορτές δεν βλέπω.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ' ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.ΛΙΑΝΑΣ-ΚΑΤΙΑΣ.ΚΑΘΑΡΗ-ΒΡΩ—-.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    10:39 π.μ.
    ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ; ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΑ ΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ; ΤΟ ΚΚΕ
    Η ΛΙΑΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΑΝ ΒΗΜΑ ΛΟΓΟΥ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΗΡΧΑΙΩΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1917

    Reply
  50. Ανώνυμος

    Σκέψου ήταν και υπουργός παιδείας.
    Κατά τα άλλα αυτό το είπαν οι αδιάβροχοι προχθές το πρωί ,και οχι η Λίανα

    Reply
  51. partisan

    Ο ΘΙΝΚΕΡ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΧΑΣΙΣ ΝΤΡΙΝΚΕΡ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
    ΛΙΑΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠ' ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΠΟΝΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ !
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .

    Reply
  52. Ανώνυμος

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. ΝΑ Σ ΕΒΑΖΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *