Λίγες σκέψεις… Νόμιμης τρέλας και αυθαιρεσίας…

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ
ΓΙΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ – Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 20
Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει διάταξη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία εισήχθη σήμερα για συζήτηση, στην αρμόδια Επιτροπή, στην…..
Βουλή. Συγκεκριμένα, στο άρθρο 20 του σχεδίου νόμου για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε εμπορικά πλοία, προτείνεται :” Για τα αδικήματα που διώκονται κατ’ έγκληση (προσωπική σημείωση, όπως για παράδειγμα η απλή εξύβριση ή η απλή σωματική βλάβη), και φέρεται ότι διαπράχθηκαν από αστυνομικό, λιμενικό ή πυροσβεστικό υπάλληλο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και εξαιτίας αυτών, δεν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις των άρθρων 275, 409 – 413 και 417 – 429 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας”.
Στην ουσία, καταργεί την αυτόφωρη διαδικασία για αδικήματα διαπραχθέντα από τους αστυνομικούς και τις υπόλοιπες κατηγορίες των Σωμάτων Ασφαλείας όπως περιγράφεται η διαδικασία αυτή, στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Δυνητικά και επειδή ούτως ή άλλως, οι χρόνοι εκδίκασης υποθέσεων που εμπλέκονται άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας είναι ”ελαστικοί” και προκύπτουν καθυστερήσεις, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε παραγραφές, ήδη πριν από την πρώτη συζήτηση στο ακροατήριο (και επειδή παύει να υφίσταται αυτόφωρη διαδικασία).

Αυτή είναι η επαίσχυντη διάταξη
“Για τα αδικήματα που διώκονται κατ ‘ έγκληση, και φέρεται ότι διαπράχθηκαν από αστυνομικό, λιμενικό ή πυροσβεστικό υπάλληλο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και εξαιτίας αυτών, δεν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις των άρθρων 275, 409 – 413 και 417 – 429 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας”.
Δείτε όλο τον Κωδικά Ποινικής Δικονομίας πατώντας εδώ

 http://roesidiseon.blogspot.com

Άρα όλα αυτά είναι νόμιμα… και μόνιμα πια!

Να διαβάσουμε και να μη ξεχάσουμε ποιοι υπογράφουν το συγχωροχάρτι των άνομων επιθέσεων σε πολίτες…
Αυτοί που σκέφτονται και νομοθετούν τέτοιους νόμους είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και τους πολίτες!
Διαδώστε το θέμα και απαιτήστε να μη γίνουν πράξη τέτοιες ενέργειες που ακυρώνουν κάθε νόμιμο και νομικό δικαίωμα στους πολίτες να αντιδράσουν…

Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να αγαπηθούν.
Τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν.
Ο λόγος που ο κόσμος είναι μέσα σε ένα χάος,
είναι γιατί τα πράγματα έχουν αγαπηθεί
και οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιηθεί…

“Σκέψου πως εκατομμύρια σπερματοζωάρια βγήκαν αλλά το δυνατότερο και γρηγορότερο, ίσως και ικανότερο ήταν αυτό που γονιμοποίησε το ωάριο που εμείς δημιουργηθήκαμε! Δεν είναι τυχαίο, έτσι πράττει η φύση για να αντέχουμε τα πάντα, να βρίσκουμε λύσεις και να επιβιώνουμε!” Ωραίο πράγμα είναι να ξέρεις τη θέση σου στο κόσμο και να μπορείς να δείχνεις πως πράγματι είσαι το δυνατότερο και το γρηγορότερο σπερματοζωάριο που ξέρει να επιβιώνει και τί του γίνεται γύρω του…”

 http://ligesskepsis.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *