Τι θα πει στον Παπούλια ο Σαμαράς

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα έχει το μεσημέρι, στις 12:00, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση θα γίνει στον απόηχο της χθεσινής οριακής υπερψήφισης του πολυνομοσχεδίου, με….
τη νέα απώλεια για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και με φόντο την επερχόμενη κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, θα γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο, σε μια χρονική συγκυρία όπου το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο αλλά και που οι σχέσεις του με τον πρωθυπουργό βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Για αυτό το λόγο, θεωρείται από πολλούς βέβαιο ότι δεν θα παραλείψει να επαναλάβει και ενώπιον του Ανώτατου Πολιτειακού Παράγοντα του τόπου, το αίτημα για εκλογές.

Στη Συγγρού θεωρούν πως ο πρωθυπουργός επιμένει σε μια συνταγή που δεν βγάζει τη χώρα από την κρίση, πως δεν έχει εθνική γραμμή και πως ασκεί μια πολιτική δίχως «κόκκινες γραμμές», ενώ τονίζουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε ποτέ του ως στόχο τη συνεννόηση και για αυτό τώρα ζητά τη στήριξη, σε κάτι για το οποίο δεν έχει ενημερώσει τη ΝΔ.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, η σημερινή παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο, θεωρείται σημαντική και ενδιαφέρουσα, αφού θα αποτυπωθούν αυτές ακριβώς οι αγωνίες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον ΠτΔ.

http://www.newsbomb.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *