Ήγγικεν η ώρα…

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ:

    Δεν θα πρέπει να τους δώσουμε το χρόνο και την ευκαιρία να φύγουν ομαλά από την εξουσία, γιατί αυτό ψάχνουν, ιδιαίτερα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

    Δεν αγωνιούν για το πώς θα βγει η Ελλάδα από την κρίση,  αλλά πως οι ίδιοι θα βγουν αμόλυντοι από τα αποτελέσματα των πράξεών τους. Και θα κάνουν ότι μπορούν να κερδίσουν χρόνο και να προετοιμάσουν την έξοδό τους ώστε να είναι καλυμμένοι και πολιτικά και νομικά. Γιατί δεν είναι χαζοί, ξέρουν τι έκαναν.

    Τώρα, όμως, είναι και η ευκαιρία μας να χτυπήσουμε ανελέητα τα σκύβαλα και ανεμομαζώματα που είναι στην εξουσία. Και τα χτυπήματα πρέπει να είναι επαναλαμβανόμενα. Δεν πρέπει να τους φοβόμαστε, είναι πολύ μικροί και ανίκανοι και το έχουν αποδείξει. Αρκεί να ενωθούμε, να γίνουμε μια γροθιά και να μην περιμένουμε ότι κάποιος και κάπως θα βρεθεί να μας σώσει. Και προπαντός να μην πειστούμε από κανένα υπαρκτό κόμμα ότι μπορεί να μας σώσει.

   Αν ρίξουμε μια ματιά στα πρόσωπα που μας κατάντησαν εδώ θα καταλάβουμε ότι είναι ανεπάγγελτοι, αποτυχημένοι επαγγελματίες, κουτσαβάκηδες, σκουπίδια που με  την πειθώ τους και την ψευδεπίγραφη προσωπικότητά τους, την οποία ρετουσάρισαν με το αζημίωτο τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, κατάφεραν να  αποστεώσουν το φρόνημά μας, να μας διχάσουν και να εμπεδώσουν το ‘ διαίρει και βασίλευε’.

    Κι αυτό φαίνεται στην τακτική τους και τους νόμους που ψήφιζαν είτε η Ν.Δ, είτε το ΠΑΣΟΚ. Ήταν κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους και ο στόχος τους η προσωπική τους βόλεψη και το χρήμα φυσικά, και η συμφωνία ήταν μία εγώ, μία εσύ, όλα αυτά τα χρόνια μετά τη μεταπολίτευση.

Γραφείο Τύπου ΚΙΕΣΥ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *