ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την πρόθεση του Μπουτάρη, όσων αφορά τη δημιουργία μνημείου για τους Νεότουρκους, ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε τα εξής:

Ο κ Μπουτάρης πρέπει να αντιληφθεί και να κατανοήσει ότι ζει σε μία πόλη όπου μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι……
απόγονοι Ποντίων και Μικρασιατών. Είναι αδιανόητο με τους 52.184 σταυρούς που πήρε να θέλει να δημιουργήσει μνημείο Νεότουρκων, όταν είναι γνωστό ότι οι Νεότουρκοι κατέστρεψαν Πόντιους, Μικρασιάτες και άλλες μειονότητες!

Οι απόψεις του μέχρι σήμερα φαινόταν γραφικές. Τώρα αποδεικνύονται επικίνδυνες. Η ρήση του Δημόκριτου αποτυπώνει τις πράξεις του: Πολλοί μολονότι κάνουν τις αισχρότερες πράξεις, βρίσκουν τα λογικότατα (περί τουρισμού, ανθρωπίνων δικαιωμάτων) επιχειρήματα για να τις σκεπάσουν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Aπο 4¨47..Συγχαρητηρια επίσης για το θάρρος να πεις ονοματα στην βουλή όπως ΣΟΡΟΣ,ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ,goldman sachs,deutchebank,μπλακροκ κτλπ και να αναλύσεις το πως τα χρήματα του δανείου γυρνάνε ουσιαστικά πισω στους δανειστές μας.Πραγματα που ΠΟΤΕ δεν ακούστηκαν εκεί μέσα..http://www.youtube.com/watch?v=Wgf7BhNXcCk&feature=related

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Κυριάκο είσαι παλικάρι και πραγματικός πατριώτης.Οποιος είναι 30+ ετών και μένει βορεια ελλάδα ξέρει και τους αγώνες σου αλλά κυρίως την ΣΥΝΕΠΕΙΑ στην στάση σου..¨Ο,τι έχεις πει απο το 1994 έχει ,σχεδόν, επαληθευτεί σήμερα.Για το πετρελαιο,για τους σκοπιανους,ΟΛΑ…Το μνημόνιο αν απαιτούσε 300 ψήφους για να κατοχυρωθεί θα ψηφιζε μέχρι και το ΚΚΕ.Άλλοι θα ψηφιζαν γιατί είναι νεοταξίτες και άλλοι γιατί εκεί που το εφτασέ το πράγμα ο κωλοΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(δεν βρήκε ΕΠΙΤΗΔΕΣ χρήμα νωρίτερα απο αλλη πηγή) την επομένη δεν θα πληρωνονταν ΟΥΤΕ ενας μισθος ,ούτε μια συνταξη και θα γινονταν το έλα να δεις..Καλή δύναμη με τον Μπουταρή.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ.

    Η ΕΛΙΤ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αφού οι Θεσσαλονικείς δεν πήγαν να ψηφίσουν τον άνθρωπο που έπρεπε, χωρίς κομματικές παρωπίδες, ας φάνε στη μάπα αυτόν που δεν έπρεπε και κρίμα για την πορεία που έχει πάρει αυτή η Χώρα.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ "ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ. ΟΤΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΑ… ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΤΣΙΜΠΑΜΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ. ΕΣΕΙΣ?

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ? ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *