Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΗΞΗ, ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ : Η ΜΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑ 

Άμεση έξοδος από την ΕΕ και οικονομική αυτοδυναμία για την εθνική κυριαρχία και την κοινωνική απελευθέρωση

1.Το συστηματικό και έντεχνα προετοιμασμένο μακρόπνοο σχέδιο των ξένων ελίτ (Υπερεθνική Ελίτ και η Ευρωπαϊκή συνιστώσα της), σε αγαστή σύμπνοια με τη ντόπια ελίτ, για τη Μεξικανοποίηση της χώρας και την πλήρη υποταγή του Ελληνικού λαού που τόλμησε ν’ αντισταθεί στα σχέδια της ―όπως φάνηκε ήδη με τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία― σήμερα ολοκληρώνεται.

2.Η γενική επίθεση εκδηλώθηκε ήδη από την αρχή της δεκαετίας, όταν εξαπατήθηκε ο Ελληνικός λαός να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ που ήδη από τη δεκαετία του ‘80 είχε δείξει τι πραγματικό ρόλο έπαιζε, όταν «ξέχασε» τις δεσμεύσεις του ιδρυτού του να βγάλει την Ελλάδα από την ΕΕ και ΝΑΤΟ ― «το ίδιο συνδικάτο». Το 2009 εξέλεξε, με άλλη παραπλάνηση αυτή τη φορά («λεφτά υπάρχουν») το ΠΑΣΟΚ με τον ύποπτο Γιωργάκη, που φρόντισε να βάλει την Ελλάδα στο ληστρικό ΔΝΤ και να εφαρμόσουν τις πιο ληστρικές πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί ποτέ σε Ευρωπαϊκή χώρα για την απομύζηση ―όχι βέβαια των ελίτ και των βολεμένων που σήμερα ουρλιάζουν να μη φύγουμε από την ΕΕ― αλλά των λαϊκών στρωμάτων. Στόχος: η πλήρης ενσωμάτωση της χώρας στην ΝΔΤ της νεοφιλεύθερης παγκοσμιοποίησης και η ολοκληρωτική πολιτική υποταγή του Ελληνικού λαού στα κελεύσματα της Υπερεθνικής ελίτ.
3.Στη συνέχεια, όταν τα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ & ΝΔ) εφθάρησαν ανεπανόρθωτα, έβαλαν σε εφαρμογή μεγαλεπήβολο σχέδιο για την κατάπνιξη κάθε αντιστασιακής φωνής που απαιτούσε άμεση έξοδο από ΕΕ, ΝΑΤΟ και τη ΝΔΤ γενικότερα, είτε προερχόταν από τον πατριωτικό χώρο γενικά (όπως συμβαίνει σήμερα σε όλη την Ευρώπη) είτε από την Αριστερά. Όσον αφορά την Αριστερά ειδικότερα, οι ελίτ ήξεραν ότι η αντισυστημική και συνεπής αντι-ΕΕ Αριστερά του ΚΚΕ δεν επρόκειτο να ηγηθεί ενός νέου ΕΑΜ, που σήμερα ήταν η μόνη λύση για να βγούμε από την καταστροφή, αλλά αντίθετα θα συνέχιζαν να παλεύουν για «σοσιαλισμό τώρα» ―θέση που αν είχε υιοθετηθεί από το ΕΑΜ η Ελλάδα δεν θα είχε απελευθερωθεί ποτέ από τον ίδιο τον λαό της, αλλά θα περίμενε τους δυτικούς συμμάχους μας να απελευθερωθεί, οι οποίοι βέβαια θα επέβαλαν ακόμη ευκολότερα τα σχέδια τους για τη μεταπολεμικη Ελλαδα, τα οποία τελικά επέβαλαν, όχι χωρίς ευθύνη του ΚΚΕ. Όμως ένας εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας μπορεί να είναι νικηφόρος μόνο όταν κάθε πατριώτης, αριστερός, δεξιός, κομμουνιστής ή χριστιανός παλέψει για την εθνική απελευθέρωση, σαν πρώτο βήμα για τη κοινωνική απελευθέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *