Ο Παπανδρέου υπέγραψε ως… Παμπούκης!

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το Μέγαρο Μαξίμου ανοίγει σαν βεντάλια τον εκλογικό σχεδιασμό του, ή μάλλον το πώς θα φτάσει το ΠΑΣΟΚ μέχρι τις πρόωρες εκλογές, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τη Νέα Δημοκρατία.
Με προσεκτικές κινήσεις, το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου επιλέγει θέματα αιχμής, τα οποία έχουν απήχηση στην κοινή γνώμη, και επιδρούν στο…..
θυμικό των πολιτών, προκειμένου να ανακτήσουν τις απώλειες που φαίνεται να μετράει το ΠΑΣΟΚ, σε επίπεδο εκλογικής επιρροής και δύναμης, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις μετά την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης της τρόικας.

Σήμερα, το «μενού» περιελάμβανε Siemens, και μια κίνηση επικοινωνιακού εντυπωσιασμού, με ξεκάθαρη στόχευση: Να δείξει ότι η Κυβέρνηση, και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση, και δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν ως το τέλος τη μάχη, για να επιστραφεί έστω και ένα μέρος των χρημάτων που πήρε η Siemens από δουλειές στην Ελλάδα, μέσω της επιβολής προστίμου.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η επιστολή την οποία έστειλε στη Siemens ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, υπογράφοντας επιπλέον με την ιδιότητα του καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με την επιστολή του αυτή, ο Χάρης Παμπούκης προειδοποιεί τη Siemens ότι η ελληνική Κυβέρνηση θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την αποκατάσταση μέρους της οικονομική ζημιάς που υπέστη το ελληνικό δημόσιο, και καλεί ευθέως την γερμανική εταιρεία να συνεργαστεί, για να επιτύχει καλύτερη αντιμετώπιση.

Και μόνο πάντως το γεγονός ότι ο Χάρης Παμπούκης ξεκινά την επιστολή του με την επισήμανση «επανέρχομαι εκ μέρους της ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού», στέλνει το μήνυμα ότι επί της ουσίας, ο Υπουργός Επικρατείας υπογράφει τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από τη Siemens, ως… αντ’ αυτού. Δηλαδή, η δική του υπογραφή μπαίνει αντί της υπογραφής του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος και επιχειρεί να πιστωθεί την επικοινωνιακή αύρα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΑΧΑ ΕΡΖΕΡΟΥΜ-ΤΑΧΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΤΑΧΑ SIEMENS κλπ κλπ κλπ= ΙΣΟΝ = ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΕ–ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΚΟΠΡΟΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΕΙΔΕΣ Ο ΓΑΠ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ??? ΤΟ 2060???–ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΕΡ ΠΕΤΑΛΩΤ?? ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ- ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ -Ο ΜΕΝ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΟ ΦΥΓΗ-Ο ΔΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ?? ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΘΡΕΦΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ ΔΕΚΟ?? ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ κλπ κλπ Η ΑΓΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ?? ΧΡΕΙΑΖΕΤΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΧΑΡΒΑΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΠ-??- ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ–ΤΑ ΜΑΝΟΥΛΟΘΡΕΦΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ?? –ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ-ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΙΠΡΟΠΑΣΟΚΟΚΚΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ –ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜ……

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙ; ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *