Ένταση στην πλατεία Συντάγματος


Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Διαδηλωτές επιχειρούν να ανέβουν τα σκαλιά και να κατευθυνθούν προς τη Βουλή. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. …
.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά των αντιλαϊκών μέτρων, απαιτώντας παράλληλα να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να μπουν στη φυλακή όσοι έκλεψαν χρήματα από τον ελληνικό λαό.

Τα καταστήματα και οι τράπεζες στην οδό Σταδίου είναι κλειστά σήμερα, καθώς και αρκετά γραφεία επί της οδού Πανεπιστημίου. Αντίθετα, όλοι οι χώροι εργασίας και τα μαγαζιά στην Ομόνοια, το Κολωνάκι και το Μοναστηράκι είναι ανοικτά.

“Ο λαός απαιτεί τα λαμόγια φυλακή”, φωνάζει ο κόσμος στις πορείες που βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη. Στην Αμαλίας αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη ομάδα απο μηχανές ΔΙΑΣ.

“Κλέφτες-κλέφτες” φωνάζουν οι διαδηλωτές που περνούν έξω από τη Βουλή, όπως και το “να καεί, να καεί το μπ….. η Βουλή. Το φωνάζει ο απλός κόσμος παιδιά. Μετά τα τραγικά γεγονότα των προηγούμενων κινητοποιήσεων μαγαζιά στη Σταδίου είναι όλα κλειστά.

Οι εκπαιδευτικοί έχουν σχηματίσει ένα τεράστιο μπλοκ έξω από τη Βουλή και με τύμπανα δίνουν τον ρυθμό. Αυτη την ώρα τραγουδάνε όλοι όλοι μαζί το «Πότε θα κάνει ξαστεριά».

Zougla.gr
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *