Αντι να γραφουν μανιφεστα και να τρεχουν στα καναλια…..οι ανικανοι

Τρεις απο τους πιο αποτυχημενους υπουργους της συμμοριας που κυβερναει αρχισαν να προετοιμαζονται απο τωρα για την μαχη εξουσιας στο μετα-Παπανδρεικο πασοκ,βγαζουν ηλιθια μανιφεστα και προσπαθουν να πλασσαριστουν σαν την επομενη λυση σε ενα κομμα που θα μεινει λιγοτερο απο μισο και διαλυμενο μετα τις επομενες εκλογες.

Ποιοι τωρα ειναι αυτοι οι…..
τρεις?
Ο Μεγας κλαψας Λοβερδος,ο καταστροφεας των εργασιακων δικαιωματων των εργαζομενων,μεταφερθηκε στο υπουργειο υγειας για να αποτελειωσει το εργο του και εκει,να εξαφανισει τους ασθενεις,διοτι χωρις φαρμακα,νοσηλευτες και υλικα τι να το κανει ο ασθενης το νοσοκομειο?Αστεγος ειναι και απλα του παρεχουν στεγη?

Η λεηντυ Μπιλτερμπεργκ,αλλοιως Διαμαντοπουλου,υπουργος παιδειας ας λεμε τωρα,εξαφανισε τα βιβλια,θα επρεπε να ονομαζεται υπουργος φωτοτυπιας και σι-ντι,καλυτερα ακουγεται ετσι.
Επισης κλεινει τα σχολεια στο εξωτερικο αφηνοντας τους ελληνες εκει χωρις ελληνικη παιδεια,αυτη μαλλον να εξαφανισει την παιδεια θελει.

Ο τεραστιος δημαρχος της Παρου η αλλοιως Ραγκουσης,μετα την συντριπτικη ηττα του στην Κερατεα δεν εβαλε καθολου μυαλο και συνεχιζει να φερεται σαν δικτατορας της πενταρας ανοιγοντας μετωπα με οποιον κανει κεφι και δημιουργοντας πιο πολλα προβληματα απο οσα μπορει να λυσει.

Αυτο το τριο Γκιταρα θελει να εχει ρολο στις εξελιξεις μετα την αποχωρηση του οραματιστη της 79ης θεσης,φυσικα αν ειμαστε ελαχιστα λογικοι σαν λαος θα πρεπει να τους στειλουμε και τους τρεις στο ταμειο ανεργιας,και μαζι με αυτους και τους υπολοιπους ανικανους της κυβερνησης,εξ’αλλου καλοι ειναι μονο στο να δινουν συνεντευξεις να γραφουν μανιφεστα και να πηγαινουν τριημερα στο Ριο ντε Τζανειρο με εξοδα του κρατους.
Αι σιχτιρι ρεμαλια

 http://harrytsopanos.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *