Διώξανε το Σπύρο Μισθό από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Για μη σύννομη ενέργεια μιλάει ο ηθοποιός
Η διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου Ιωαννίνων απομάκρυνε από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Μισθό. Ο ίδιος δήλωσε: «Το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων καταπατώντας βάναυσα τα εργασιακά, καλλιτεχνικά, αλλά και ανθρώπινα δικαιώματά μου, μου ανακοίνωσε τη μη σύννομη καταγγελία της σύμβασής μου, της οποίας η διάρκεια οριζόταν για το διάστημα 1/10/2010-30/09/2013″. Και προσέθεσε:”θα πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ότι η τέχνη δεν…
έχει χρώματα, απλά χρειάζεται πιο σπουδαίους ανθρώπους. Θέλω να ευχηθώ στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καλλιτεχνικής του προσφοράς στο κοινό των Ιωαννίνων, που εξάλλου είναι και ο λόγος της ύπαρξής του και όχι για να εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο, πιστεύοντας ότι οι παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στη θητεία μου είχαν υψηλό ποιοτικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και ανταπόκριση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρώην Δήμαρχο κ. Νίκο Γκόντα για την επιλογή του και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του, καθώς επίσης τον πρώην Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων κ. Νίκο Φάη για την αρεστή συνεργασία, αλλά και όλους τους ανθρώπους που στήριξαν το έργο μου από οποιαδήποτε θέση”.

http://katoci.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΠΟΛΛΑ.ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΤΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΥΕ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΛΥΣΗ.ΖΗΤΩ Η "ΓΕΝΝΑΙΑ" ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΖΗΤΩ Η ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *