ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ…

 ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Την είδηση που ακολουθεί, πρέπει να την πληροφορηθεί όχι μόνον όλος ο Ελληνικός λαός, αλλά και η Διεθνής Κοινότητα, διότι δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που το ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ (ISI), παρεμβαίνει ωμά και απροκάλυπτα στην Ελληνική Δικαιοσύνη.. δηλαδή στον κορυφαίο θεσμό της Ελλαδας.

Στην ουσία, δεν είναι η πρώτη φορά, που παρεμβαίνει στο πολιτικό γίγνεσθαι της Πατρίδας μας.

Αυτή τη φορά όμως η ωμότητα και το θράσος του Προέδρου του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ, ξεπέρασε κάθε όριο καθώς ζητά την κατάλυση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Γιατί αν η είδηση, που κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα δημοσιεύουν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πως ο Πρόεδρος του ISI, απέστειλε άκρως απόρρητη επιστολή στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητείται να τεθεί στο αρχείο το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, που οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και κατ΄επέκταση, να παύσει καθε ποινική δίωξη κατά του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ευσταθεί,(προσωπικά δεν την αμφισβητώ, καθ’ όσον το πρόσωπο που με πληροφόρησε χαίρει εκτίμησης όχι μόνο προσωπικής αλλά και διεθνούς), τότε έχουμε ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσυνη, κατάλυση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, κατάλυση της Δημοκρατίας … κατάλυση της κυβέρνησης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *