Λίγα λόγια για την μ@@κία που λέγεται θρησκεία!

Πριν βιαστείτε να παρεξηγηθείτε, δείτε το παρακάτω video. Ο Κάρλιν λέει κάποια πράγματα, τα οποία όλοι ξέρουμε. Σε κάποια θα διαφωνήσετε και σε κάποια θα συμφωνήσετε αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι γνωρίζουμε ότι η Εκκλησία έχει καταστρέψει το θέμα της θρησκείας. Οπότε πίστευε σε…..
όποιο Θεό θέλεις αλλά μην δίνεις αξία στους δήθεν απεσταλμένους του και εκπροσώπους του, γιατί δεν τους όρισε ο ίδιος αλλά εμείς οι άνθρωποι!

http://pinnokio.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

26 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΜΑΝ ΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΙΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΨΥΧΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Βομολοχιους , κάνε μιά πίπα στον μπαμπά σου για να σου φύγει το κόμπλεξ επειδη πίπωνε μόνο την μανα σου και την αδελφή σου καί εσύ ζήλευες πού τους έπειρνες μάτι και μαλακιζόσουνα.Αντε μπράβο πισογλέντιους!
    Ο Γαμωολητηνοικογενειασιους!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η μαλακία , αρθρογράφε μου είναι αυτή πούτράβηξε ο άγνωστος πατέρας σου στο συφιλιασμένο αιδείον της μάνας σου καί πιάστηκες μαλακοπίτουρα και ταυτόχρονα σου μετέδωσε στο ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ σου την μαλάκυνση εγκεφάλου καί έχεις αποκτήσει μόνιμη μαλακοσοφία κάνοντας μόνιμη διατριβή στην Μαλακία!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΒΟΜΩΛΟΧΙΟΥΣ …………ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ….ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ! ..ΕΚΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ! ………ΒΟΛΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !.,…ΚΟΥΡΑΔΑ! …ΕΕ! …ΚΟΥΡΑΔΑ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΡΕ!..ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ 10 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ????….ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ Νο 1 εχεισ παει Νο 100,με 10 ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ!!!
    ΕΛΕΝΞΕ ΤΟ Η ΘΑ ΠΑΣ Νο 1 ΠΑΛΙ η 1000 ος!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    "Ασε με να κανω λαθος
    μην παριστανεις το θεο
    δε μ αρεσουν οι σωτηρες
    δε γουσταρω να σωθω
    δεν πειραζει αν μετα θα μετανοιωσω
    δεν τρεχει τιποτα αν διπλα θα κουραστω
    δεν με νοιαζει απογοητευση αν νιωσω
    αφου ξερω πως επαιξα και γω…"

    σημασια εχει να το ψαξεις κ να το ανακαλυψεις
    μονος σου….

    Reply
  7. Ανώνυμος

    vomoloxius είπε…
    Μέ τέτοια επιχειρήματα,μετάνιωσα καί θα γίνω πιστός.Θα αυτοτιμωριθώ,θά πάω στό ιερό της εκκλησίας καί θά γράψω εκατό φορές μέ σπρέι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΦΡΟΣ!!!Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.

    Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ο τυπος ειναι καλος κωμικος.

    προσωπικα εγω πιστευω αλλα οχι στο θεο της χριστιανοσυνης

    σιγουρα υπαρχει θεος αλλα δε μπορει να περιγραφει απο καμια θρησκεια η πιστη γιατι πολυ απλα ειναι περαν της ανθρωπινης αντιληψης

    ισως το ειδος μας εξελιχθει βιολογικα καποτε αρκετα για να μπορεσει να Τον δει

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Βασικα ο Καρλιν δεν τα εχει με τη θρησκεια, αλλα με τους αντιπροσωπους της κι οτι απαιτουν αυτοι.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ο.Ε.Α.: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΙ-ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ. ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΒΕΡ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) Η ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΙΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΝΕΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕΙΖΕΡ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ – ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ – ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ – ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΚΛΠ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΕΜΜΕΣΑ Η’ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ: ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΤΡΑΤΟ ΚΛΠ. ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΕΣ:. Α’ ΓΕΝΕΑ: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ (100% ΑΛΗΘΗ), Β’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Γ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Δ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Ε’ ΓΕΝΕΑΣ ΥΠΕΡ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (100% ΑΛΗΘΗ) – ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΩΣ 2012 (ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)

    Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 13500 ΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ» ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ-ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

    ΠΡΩΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΔΙΑ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ «ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ» ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ «ΖΟΜΠΙ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

    ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    το να πιστευεις ή οχι ειναι δικο σου θεμα,τα σχολια σου κρατα για σενα μπας και πειστεις εσυ ο ιδιος

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΙΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ; ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΟΣ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑ…ΕΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΖΟΡΙ; ΕΛΥΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ANTE GAMHSOY RE KARAGKIZAKI TOY SOROS ME THN MALAKIA SOY…KOLOΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ…ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…ΜΩΡΗ!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *