Τα Ολυμπιακά ακίνητα, τα ισοδύναμα και ο εφιάλτης των Ζαππείων

Αν ανατρέξει κανείς στις ομιλίες και δηλώσεις, του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στα ιστορικά έτη, 2010-2012, θα συναντήσει πέρα της αντιμνημονιακής εμμονής του για το φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή και τον ισχυρισμό του πως η
εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας θα φέρει τα λεγόμενα ισοδύναμα μέτρα που δεν απαιτούσαν την υπερφορολόγηση ως τη μία και μοναδική λύση.

Σήμερα, δύο χρόνια με τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό, τα Ολυμπιακά ακίνητα, σύμβολο μιας εποχής απίστευτης σπατάλης, έρχονται ως δημοσίευμα της Mirror, να φανερώσουν μία εικόνα τραγικής εγκατάλειψης.

Τρία τα συμπεράσματα:

Πρώτον: Η αίσθηση πως η χώρα αυτή είναι γενέτειρα του Πολιτισμού και του Ολυμπισμού είναι ανύπαρκτη για το πρωθυπουργικό περιβάλλον, και πως μνημεία αρχαίας αλλά σύγχρονης δόξας χρήζουν υποστήριξης.

Δεύτερον: Ο σεβασμός στους κόπους του Ελληνικού λαού και αυτός ανύπαρκτος αφού δημόσια Ολυμπιακή περιουσία δεν τυγχάνει καμίας αξιοποίησης και το κυριότερο δεν την χαίρεται η κοινωνία που αποζητά διέξοδο μέσω της άθλησης και της δημιουργικής ψυχαγωγίας.

Τρίτον: Ισοδύναμα μέτρα εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας, όπως διαμήνυε ο κ. Σαμαράς, δεν υπήρξαν ποτέ!! Αυτό φάνηκε και από την υπερδοσολογία του φαρμάκου (φόροι) που τελικά αποτελείωσε τον ασθενή (Ελλάδα)!

Και ενώ η χώρα διασύρεται διεθνώς για την ανικανότητά της να αξιοποιήσει και να διατηρήσει καθαρές και ευπρεπείς μερικές ολυμπιακές εγκαταστάσεις (και ενώ παρακαλεί για την επιστροφή των «κλεμμένων» αρχαίων, ο νοών νοείτω..), την ίδια στιγμή, ο Πρωθυπουργός αναζητά τα νέα ισοδύναμα μέσα από τον παρανοϊκό ΕΝΦΙΑ!!

Ανάπτυξη, Ανάπτυξη, Ανάπτυξη!!

Ο εφιάλτης των Ζαππείων είναι εδώ!!


Γρηγόρης Σταματιάδης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *