Δ.ΒΕΡΒΕΣΟΣ: ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…!!!

Σχολιάζει ο Περικλής Αθανασόπουλος

ΔΗΜ.ΒΕΡΒΕΣΟΣ
Με την χτεσινή συνομιλία στο δελτίο ειδήσεων του MEGA των 20:00, φάνηκε ξεκάθαρα από την τοποθέτηση του κ.ΒΕΡΒΕΣΟΥ που τον είχαν «μάλλον κατά λάθος» προσκεκλημένο σαν συνήγορο υπεράσπισης της ΠΟΕ – ΟΤΑ, ότι για να κάνουν την δουλειά τους δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και να καταργήσουν το σύνταγμα…!!!
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και δεινός γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης κ. ΠΑΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, εμφανιζόμενος σαν….
όργανο πλέον της νέας τάξης πραγμάτων, όπως συγκεκριμένα το είπε « της νέας Ελλάδας», προσπαθούσε να πείσει με την παρουσία του ότι αυτός είναι η εγγύηση για τον καθαρισμό της Αθήνας και γενικά της Ελλάδας από τα σκουπίδια…!!!

Η τοποθέτηση του κ. ΒΕΡΒΕΣΟΥ ήταν καταπέλτης, «δεν «θέλω την Ελλάδα την παλιά αλλά και ούτε την νέα Ελλάδα αυτή που εσείς θέλετε να φέρετε με την κατάργηση του συντάγματος»…!!!
Με την τοποθέτηση του κ. Βερβεσου , επιχείρησε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ της χώρας κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ να τα «μαζέψει», αλλά ήταν αδύνατον γιατί ο κ. ΒΕΡΒΕΣΟΣ ήταν χείμαρρος με αποτέλεσμα να παρέμβει η κ. ΤΡΕΜΗ με το γνωστό… «τέλος χρόνου»….!!!
Συμπέρασμα, υπάρχει αντίλογος, αλλά η χώρα είναι «φιμωμένη»…και δυστυχώς αυτοί που θέλουν να εμφανίζονται σαν εθνοσωτήρες και εντεταλμένοι από τη νέα τάξη πραγμάτων, είναι χαμηλού διανοητικού επιπέδου και αυτό θα είναι πιο καταστροφικό για την χώρα γιατί εν ονόματι της φιλοδοξίας τους γίνονται ακόμα περισσότερο επικίνδυνοι…!!!
Και μην ξεχνάμε ότι και ο κ. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ όπως και η ομάδα των τριών ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ – ΛΟΒΕΡΔΟΣ έχουν τον ίδιο στόχο, να επιβάλουν με κάθε τρόπο έστω και αντισυνταγματικό τις εντολές που έχουν πάρει και είναι:

Ένταξη στην αγορά εργασίας με κάθε τρόπο του 1.500.000 αλλοδαπών, με χωροταξική κατανομή στη χώρα, και την δημιουργία οικισμών, σύμφωνα με τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν στο νέο στήσιμο των ιδιωτικών επιχειρήσεων που θα έρθουν από το εξωτερικό και θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα ,όταν θα θεσμοθετηθεί με νόμο η με τροποποίηση του συντάγματος, το βασικό ημερομίσθιο τρίτης κατηγορίας της Ευρώπης (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΣΕΧΙΑΣ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ. κλπ), στο ύψος των 300 ευρώ μηνιαίως, Αρμοδιότητα Υπουργείου Εργασίας κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ.
Απόλυση όλων των υπαλλήλων καθαριότητας των δήμων και μεταφορά της αρμοδιότητας αποκομιδής στους ιδιώτες με την συμμετοχή περίπου 50.000 αλλοδαπών Αρμοδιότητα Υπουργείου εσωτερικών κ. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.
Κλείσιμο 1500 σχολικών μονάδων και απόλυση σαν « εργασιακή εφεδρεία» 20.000 εκπαιδευτικών , αρμοδιότητα κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Ιδιωτικοποίηση της υγείας και απόλυση σαν «εργασιακή εφεδρεία» των 20.000 γιατρών και νοσηλευτών της υγείας, αρμοδιότητα του κ. ΛΟΒΕΡΔΟΥ.
Και μην ξεχνάμε την δήλωση του Πρωθυπουργού:
« Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»
Ας περιμένουμε σε λίγες μέρες και θα διαπιστώσουμε ότι θα αρχίσουν να τοποθετούνται ακόμα και για την υποβάθμιση του υπάρχοντος συντάγματος, γιατί δεν τους εξυπηρετεί για να κάνουν τις δουλειές τους, και θα αρχίσουν να αναφέρονται στην αναγκαιότητα σύστασης ενός «ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» που θα καλύπτει τις ανάγκες και την λειτουργία όλων των λαών, σε πρώτη φάση της Ευρώπης…!!!

Ας περιμένουμε και το επόμενο βήμα που θα είναι η αναγκαιότητα αντικατάστασης της Ελληνικής σημαίας με


thoureios blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *