ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΕΛΛΗΝΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ! ΣΚΕΨΟΥ! ΚΡΙΝΕ!

Έλληνα τη στιγμή που εσύ παρακολουθείς υπνωτισμένος μπροστά στην τηλεόραση σου την καθεστωτική προπαγάνδα μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ περιμένοντας κάποιον να σε σώσει, το σχέδιο κατά τις πατρίδος και του Ελληνισμού προχωράει με άκρως επικίνδυνα και εξόχως εχθρικά προς το έθνος των Ελλήνων σχέδια…

Είναι ανάγκη να αντιληφθείς ότι κανένας δεν πρόκειται να σε σώσει εφόσον εσύ ο ίδιος δεν θελήσεις να σωθείς.

Να ξέρεις όμως ότι δεν είσαι μόνος. Υπάρχουν κάποιοι που αγωνίζονται για σένα και παρόλα τα εμπόδια που ΑΥΤΟΙ τους βάζουν εκείνοι επελαύνουν και συνεχίζουν το έργο που τους έχει ανατεθεί, που δεν είναι άλλο από την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΑΣ από ΑΥΤΟΥΣ που αιώνες τώρα καπηλεύονται το πλούτο μας και σφετερίζονται τις ζωές μας.

Τη στιγμή λοιπόν, που εσύ κάθεσαι και τους κοιτάς, ΑΥΤΟΙ σχεδιάζουν να σου κλέψουν το σπίτι και τη γη, για την οποία οι πρόγονοί σου αγωνίστηκαν και πέθαναν πολλές φορές στην γεμάτη πολέμους ιστορία σου.

Και αν νομίζεις ότι δεν θα το κάνουν πλανάσαι οικτρά γιατί το ίδιο έλεγες και για τόσα άλλα που σου πήραν και εσύ πάλι περίμενες μπροστά στην τηλεόραση σου κάποιον να σε σώσει, ή πήγαινες να διαμαρτυρηθείς εκεί που ΑΥΤΟΙ σε περίμεναν με γκλομπς και δακρυγόνα να σε στείλουν απογοητευμένο πίσω στον καναπέ σου.

Τίποτα όμως από τα προαναφερόμενα δεν συγκρίνεται με το μέγεθος της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!! που ο προθυπουργός σου διέπραξε κατά του έθνους των Ελλήνων, με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, η οποία καθιστά την Ελλάδα εχθρό ολόκληρου του Αραβικού κόσμου, για να μην πω ολόκληρου του πλανήτη.

Για αυτό οι προδότες του έθνους σπεύδουν να φέρουν σε πέρας, το έργο που τους έχει ανατεθεί, επειδή γνωρίζουν ότι η αλήθεια είναι αδύνατο πια να κρυφτεί μιας και το φως έρχεται για να την αναδείξει.

Έλληνα σκοπός μας δεν είναι να σε πείσουμε. Σκοπός μας είναι να σε ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ούτως ώστε ΕΣΥ να ΣΚΕΦΤΕΙΣ και μετά να ΚΡΙΝΕΙΣ οπως κάθε ελεύθερος άνθρωπος οφείλει να πράττει, έτσι ώστε η δημοκρατία να ξαναβρεί το πρόσφορο έδαφος για να επανέλθει στη χώρα που την γέννησε και να ξεφύγει απ το ζυγό εκείνων που τη σφετερίζονται αιώνες τώρα.

Ο Αρτέμης Σώρρας και η οργάνωση EI-E.N.D. (End. National. Debt.) οι οποίοι επελαύνουν ξεπερνώντας τα εμπόδια που ΑΥΤΟΙ τους προκαλούν κυρίως με το να κρατούν τη φωνή τους μακρυά από τ´αυτιά σου, είναι εδώ και πολεμούν για σένα.

Για σένα πολεμάμε κι εμείς όλοι που συμπράτουμε μαζί τους και πίστεψε με είμαστε πολλοί και θέλουμε κι εσένα ενήμερο,σκεπτόμενο, και κριτή ΑΥΤΩΝ για να ενωθούμε και πάλι όπως ξανακάναμε στο παρελθόν αναγκάζοντας τους εχθρούς μας να πρσκυνήσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.

Δες λοιπόν αδελφέ μου στο παρακάτω απόσπασμα ομιλίας ( την οποία ολόκληρη όπως και πολλές άλλες μπορείς να παρακολουθήσεις στο διαδύκτιο, μιας και κανένα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ΑΥΤΩΝ δεν σου επιτρέπει να δεις, και εδώ πρέπει να αναρωτηθής…γιατί άραγε;), τι έπραξε ο τοποθετημένος και όχι δημοκρατικά εκλεγμένος προθυπουργεύων Αντώνης Σαμαράς.

Ομιλητές
Ο πρόεδρος της οργάνωσης EI-E.N.D. Εμ. Λαμπράκης ο αντιπρόεδρος Ν. Γεωργαντζάς και ο εκπρόσωπος τύπου Α. Βαλσαμάκης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *