Ο πρόεδρος του Ιράν ευνοεί τις ομάδες στη Νιγηρία


Ο Πρόεδρος Αχμαντινεντζάντ τόνισε ότι σήμερα οι λαοί αντιλήφθηκαν είναι προσεκτικοί και δεν είναι αδιάφοροι στις παγκόσμιες αλλαγές.: “Νιγηρίας έθνη του Ιράν με άλλα ελευθέρα και ανεξάρτητα έθνη θα αντιμετωπίσουν την σημερινή αλαζονεία που φοβερίζει και ότι δεν τους επιτρέπεται να συνεχίσουν την σκληρότητα και την επιθετικότητα.

Πρόεδρος Αχμαντινεντζάντ είπε ότι όλα τα έθνη γνωρίζουν, και…
εκείνοι που ισχυρίζονται οτι είναι η ηγεσία του κόσμου, δεν έχουν καμία διαφορά με τους δικτάτορες, και σήμερα η περίοδος της δικτατορίας έχει λήξει.

«Οι εχθροί της αλήθειας, διάβολοι, αλαζόνες που φοβερίζουν θα λήξει η κυριαρχία τους, και οι άπληστες κυβερνήσεις δεν μπορούν να επικαλούνται τα έθνη και την ανθρωπότητα και να παρεμβεαίνουν στις εργασίες των εθνών τους.

Στην συνέχεια τόνισε όλα τα έθνη που ψάχνουν τις σχέσεις με βάση τη δικαιοσύνη, την αγάπη και στοργή είπε: «Αυτοί που φοβερίζουν δεν έχουν θέση ανάμεσα στα έθνη και με τη χάρη του δέντρου Θεού-δικαιοσύνη θα αυξηθούν και θα επεκταθούν σε όλο τον κόσμο και η σημαία του μονοθεϊσμού και η λέξη μονοθεϊσμός θα κυματίζει σε όλο τον κόσμο και θα γίνει ευρέως διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο.

«Το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ελπίδας, της αγάπης και της δικαιοσύνης και του μονοθεϊσμού και οτι θα ξεπεράσει όλους αυτούς που φοβερίζουν με τη σκληρότητα τους και δεν φοβάται τίποτα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *