ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Δεν θα σας κουράσω αυτήν την φορά με αναλυτικά σχόλια για το ποιοι είναι πραγματικά οι σκοπιανοί και το τι έργο επιτελούν στα βαλκάνια, στηριζόμενοι πάντα από τους δύο διεθνείς και παγκόσμιους εγκληματίες, τους τούρκους και τους αμερικανούς, διότι αυτά τα έχουμε πει και αναλύσει δεκάδες φορές, θα ήθελα όμως να αναλύσουμε την λέξη αρχαιοκάπηλος, η οποία λέξη έχει και παγκόσμιο νόημα και παγκόσμια νομική ερμηνεία.

Πατριώτες, η λέξη αρχαιοκάπηλος χωρίζεται σε….
δύο λεκτικά μέρη, την λέξη αρχαίος και την λέξη κάπηλος, το κάπηλος δε προέρχεται από την λέξη κάπτω, που σημαίνει αρπάζω, άρα, αρχαιοκάπηλος είναι αυτός που αρπάζει η με κλεψιά, η με την βία, η με την παράνομη αγορά, αρχαία αντικείμενα και αρχαία ευρήματα, τα οποία ανήκουν σε άλλο κράτος και σε άλλο έθνος, με μόνο σκοπό την ιδιωτικοποίηση, η την μετέπειτα πώληση τους.
Πατριώτες, οι σκοπιανοί ανήκουν όχι μόνο σαν έθνος αλλά και σαν κράτος στην κατηγορία των αρχαιοκάπηλων, οι οποίοι με παράνομο και καταχρηστικό τρόπο άρπαξαν από την Ελλάδα αρχαία Ελληνικά Μακεδονικά σύμβολα, αγάλματα, τοπωνύμια και κυρίως, άρπαξαν δια της βίας το βιβλίο της παγκόσμιας ιστορίας και θέλουν να αλλάξουν με την βοήθεια των νονών τους την δική μας χιλιόχρονη ιστορία.

Μετά τα παραπάνω απευθύνω προς όλους τους τοπικούς και εισαγόμενους πατριώτες, ανθέλληνες και προδότες τα εξής ερωτήματα:

Γιατί το κράτος των Σκοπίων αφέθηκε να καταχράζεται σύμβολα ονομασίες και ιστορία άλλου κράτους, ενώ αυτό υπόκειται βάση των διεθνών κανόνων σε σύσταση σπείρας αρχαιοκαπηλίας.

Γιατί η παγκόσμια κοινότητα δεν παρέπεμψε ως όφειλε τα Σκόπια στο διεθνές δικαστήριο, με την κατηγορία του αρχαιοκάπηλου, ο οποίος συνάμα εκτελεί και εγκληματικές πράξεις εις βάρος λαών και κρατών.

Γιατί ο ΟΗΕ δεν αρνείται την συμμετοχή των Σκοπίων με το παράνομο όνομα τους, την παράνομη ταυτότητα τους και τις παράνομες ορέξεις τους, στις διάφορες συνελεύσεις του, επιδοκιμάζοντας έτσι την εγκληματική παγκόσμια αρχαιοκαπηλία εις βάρος εθνών και κρατών.

Μήπως αυτό που κάνουν τώρα οι σκοπιανοί δεν είναι παγκόσμιο έγκλημα, με το να κλέβουν με το έτσι θέλω και την υποστήριξη των διάφορων εγκληματιών την ιστορία άλλου έθνους, με μόνο σκοπό την μετέπειτα αποξήλωση του και την ιδιωτικοποίηση όλων αυτών που κατείχε αυτό το έθνος εις δικό τους και μόνο συμφέρων.

Μήπως αυτό που κάνουν τώρα οι σκοπιανοί δεν είναι διατάραξη της παγκόσμιας ειρήνης και ευημερίας, των κρατών και των λαών της περιοχής.

Μήπως τελικά αυτό είναι το νέο σύστημα της παγκόσμιας τάξης για αλλαγή συνόρων και αλλαγή ονομασίας κρατών, χωρίς πολεμικές και άλλες συρράξεις, διότι αυτός που χάνει, η παραδίδει την εθνική του ταυτότητα, είναι αυτός που διαγράφεται και χάνεται στο τέλος.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *