Η Καθημερινη λανσάρει τον αρχιερέα για ΠτΔ. Στην πτέρυγα του Τσοχατζόπουλου;

Εαν ο κύριος Αλαφούζος δεν ζήλεψε τον… Θερβάντες, μόνο ως υψηλή επίδειξη ποιοτικού χιουμορ θα μπορουσε να χαρακτηριστεί η σημερινή έμπνευση της Καθημερινής να φιλοξενήσει άρθρο του… Κώστα Σημίτη για την μεταπολίτευση!

Θυμιζει την επική προσπαθεια του συγκροτήματος, μετα τις εκλογες του 2004, να δημοσιεύει τα ψεκασμένα σενάρια σύμφωνα με τα οποια το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και ο ΟΗΕ σφαζόντουσαν ποιος θα πρωτοκανει προεδρο τον …Σημίτη! Ουτε για τον Μεσι τέτοια παγκόσμια σφαγή.
Θα αναρωτηθείτε βεβαίως, πως ειναι δυνατόν να θεωρούσαν τοσο ηλιθίους τους αναγνώστες τους, καλλιεργώντας τέτοια σενάρια για εναν άνθρωπο που εγινε λαγός μετα το σκάνδαλο Πάχτα… Τον άνθρωπο που κρύφτηκε στην μασχάλη της κυρίας Δαφνης ωστε να γλιτώσει την πανωλεθρία απο τον Καραμανλή. Μα ζητάτε αιδώ απο το συγκροτημα που πριν τον παγκόσμιο Σημίτη διαφήμιζε το νερο του Καματερού; Σα να ζητάτε καλλιγραφία απο της μυλωνούς τον πισινό!

Και ομως, ακομα και αυτα τα παρανοϊκά σενάρια ειχαν την σκοπιμότητα τους. Να γλιτώσουν τον Σημίτη απο το ειδικο δικαστηριο για τα εγκλήματα του κατα του λαου και της πατρίδας.
Αυτα τα εγκλήματα τα οποια αγνοεί προκλητικά σημερα η Καθημερινη και επιτρέπει στον φύλαρχο της απάτης και της διαφθορας να ξεδιπλώνει την συγγραφική του γλίτσα οπως μονον αυτος γνωρίζει. Συγκεκριμένα λησμονεί οτι ο Σημιτης υπήρξε:
-Ο πρωθυπουργος του χρηματιστηρίου, οπου καταληστεύθηκε ιδιωτικη και δημοσια περιουσία και μεταφέρθηκε νυχτα σε τραπεζες του εξωτερικού.

– Ο πρωθυπουργος του ΚΥΣΕΑ των υποβρυχίων, απο το οποίο ήδη ο Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στην φυλακη και έπεται ο κυριος Παπαντωνιου. Το περίεργο ειναι πως παραμένει ελεύθερος ο κατα το νόμο υπεύθυνος, που λεμε και στις εταιρειες, Κωστας Σημιτης.
-Ο πρωθυπουργος της μίζας απο την Siemens. Που ενω ο κυριος Τσουκατος εχει ομολογήσει, οι ταμίες εχουν παραδεχθεί οτι παρέλαβαν για λογαριασμο του κόμματος, ο κατα το νόμο υπεύθυνος, που λεμε και στις εταιρειες, Κωστας Σημιτης παραμένει ελεύθερος. Ζητούμε συγγνωμη για την επανάληψη.

-Ο πρωθυπουργος της ολέθριας απάτης των Swaps που εκτος απο την ΕΕ, εδωσε την χαριστική βολή στην Ελληνική οικονομία το 2009 που αυτα άρχισαν να σκάνε. Το ότι ΥΠΟΙΚ τοτε βρέθηκε ο στενός του συνεργάτης, Παπακωνσταντινου για να τα συγκαλύψει, ηταν απολυτως τυχαίο.
-Ο πρωθυπουργος της έσχατης προδοσίας των Ιμίων και των γκρίζων ζωνών.
-Ο πρωθυπουργος προϊσταμενος του Πάχτα που έφυγε νυχτα για να γλιτώσει την συντριβή.
Και βέβαια, σαν κερασάκι οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στους κύριους της Καθημερινής, οτι ουτε ο Σημιτης δεν τους πιστευει! Ποιος θα ξεχάσει το επικό γκάλοπ της εφημερίδας το 2003 που αποκάλυπτε “ολική επαναφορά Σημίτη…” Και αυτος λίγες ημερες μετα παραιτήθηκε!
Αχάριστος Αλέξη μου…

http://olympia.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *