Ο Δημαράς ανακοινώνει το νέο κόμμα

Την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση θα εξαγγείλει το νέο πακέτο μέτρων, αποφάσισε ο Γιάννης Δημαράς να ανακοινώσει την ίδρυση νέου κόμματος. Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι ανεξάρτητοι βουλευτές Σ. Σακοράφα και Β. Οικονόμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο πολιτικό εγχείρημα θα συμμετέχουν στελέχη και….
πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Τη βάση του νέου κόμματος θα αποτελέσει το «Άρμα Πολιτών», δηλαδή ο συνδυασμός με τον οποίο διεκδίκησε ο Γιάννης Δημαράς την Υπερνομαρχία της Αττικής. Το πολιτικό στίγμα του θα είναι ο ευρύτερος χώρος της κεντροαριστεράς με έμφαση στον πατριωτισμό και την κοινωνική δικαιοσύνη. Θα πρόκειται για ένα κόμμα-κίνημα, στα πρότυπα του ΠΑΣΟΚ το ’74, που θα βασισθεί στην αυτοοργάνωση προκειμένου να κάνει το διαφορετικό, χωρίς αποχρώσεις και ιδεολογικές αγκυλώσεις, ώστε να προσεγγίσει τους απογοητευμένους ψηφοφόρους και κυρίως τους νέους.

Στην παρουσίαση της διακήρυξης θα αναφέρεται ότι, το «Άρμα Πολιτών» θα είναι ανοιχτό σε συνεργασία με άλλες πολιτικές δυνάμεις που έχουν ταχθεί κατά του Μνημονίου, καθώς και με όλους τους πολίτες που ασφυκτιούν με το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Θα ταχθεί κατά της οποιασδήποτε μορφή εκποίησης δημόσιας περιουσίας, θα ζητά την αναθεώρηση των όρων του Μνημονίου και την αναδιάρθρωση του συνολικού χρέους της χώρας.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

23 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΙΔΑ***

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ….
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥΜΕ;
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19:30 ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ METROPOLIS ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ….
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΩ…..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΔΡΥΑΝ ΚΟΜΑ ΤΩΡΑ …ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !!!!
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    απο αυτη και αλλες πολλες διασπασεις
    και απο δυναμεις που ειναι σε ναρκη η σε αναμονη
    κατι θα βγει

    ας μου επιτραπει η χαρτοπαιχτικη διαλεκτος

    θα ανακατευτει η τραπουλα
    θα χωρισουν οι "σπαθατοι" απο τις "νταμες"
    οι "ρηγαδες" στα σπιτια τους
    οι "βαλεδες" θα στρωσουν "καρο" τραπεζομαντηλα
    αντε να δουμε μην τα κανουν απο "κουπες"

    ευθυμησαμεν
    Π

    Reply
  4. Ανώνυμος

    …ο κυρ Γιάννης μπορεί να μην μας προσφέρει λύσεις, αλλά σίγουρα θα προσφέρει γέλιο! Άμα πιει και ένα ποτηράκι παραπανω…..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΙΚΤΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αν ταχθει κατα της ΜΑΣΩΝΙΑς,που επιβαλει πολιτικες και ρουσφετια υπερ των μελων των στοων και των ΡΟΤΑΡΥ,…και αν επιστρεψει πισω τους κομμενους μισθους και συνταξεις,αλλαζοντας παραλληλα ασφαλιστικο ,συνταξιοδοτικο ,υπερ των εργαζομενων ,..και τελος αν προχωρησει σε αμεση εκμεταλευση του ορυκτου πλουτου και πετρελαιων,και κοψει τον βηχα σε τουρκους ,λαθρομεταναστες,σκοπιανους,τσμηδες κλπ ..τοτε ειμαστε μαζι του και αυτο θα φανει πολυ γρηγορα

    εγω δεν ειμαι μαζι του,
    αλλα εσυ λιγα του ζητας για να εισαι μαζι του.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Αν ταχθει κατα της ΜΑΣΩΝΙΑς,που επιβαλει πολιτικες και ρουσφετια υπερ των μελων των στοων και των ΡΟΤΑΡΥ,…και αν επιστρεψει πισω τους κομμενους μισθους και συνταξεις,αλλαζοντας παραλληλα ασφαλιστικο ,συνταξιοδοτικο ,υπερ των εργαζομενων ,..και τελος αν προχωρησει σε αμεση εκμεταλευση του ορυκτου πλουτου και πετρελαιων,και κοψει τον βηχα σε τουρκους ,λαθρομεταναστες,σκοπιανους,τσμηδες κλπ ..τοτε ειμαστε μαζι του και αυτο θα φανει πολυ γρηγορα.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 10.000 ΚΟΜΑΤΙΑ! Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !ΕΛΕΟΣ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ειχα πει και παλιοτερα για αυτους που συχναζουν σ αυτον τον καφενε,
    θα δημοιουργηθουν νεες δυναμεις απο πολυδιασπασεις κομματων
    αρχη ειναι ακομα εχουμε να δουμε!!!!!!!!!!!!

    Reply
  10. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ?ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ.ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Εγώ θα έλεγα 3:53 οι άνω των 70 να πάνε επιτέλους σπίτι τους να ξεκουραστούν γιατί πολύ κουράστηκαν όλη τους την ζωή "υπηρετώντας τα δίκαια των συμπατριωτών και της πατρίδας τους"

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ 03:42μμ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΑΞΑΝΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ,ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΤΣΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣ (ΣΚΛΥΛΟΦΑΤΣΕΣ-ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ),ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ 10.000.000 ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΑ 10.000.000 ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ 300.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Να του πει κάποιος να πάει να γαμηθεί του καριόλη. Γιατί του το είπα εγώ μία φορά στον δρόμο που τον τράκαρα αλλά μάλλον δεν πήγε.

    Ένα ακόμα δημοκρατικό σκατό που θέλει να σώσει την πατρίδα…αλλά εντελώς περιέργως δεν έχει καμία ευθύνη για αυτό το χάλι και όπου νά΄ναι θα αρχίσει τις καταγγελίες για το σάπιο σύστημα! και τις κλάψες για το πόσο καλός είναι αυτός και την ευρύτερη συναίνεση των δημοκρατικών δυνάμεων και τον πούτσο κλαίγανε. ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΑ, δεν έχει καν πλάκα.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Οι στερημένοι ηθικής και λογικής ένα πράγμα κατάφεραν να μάθουν μόνο στην μίζερη ζωή τους.
    Το "διαίρει και βασίλευε"

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *